Adobe Design Standart Cs6 Mac/win Türkçe Lisans - Son Dakika
Teknoloji

Adobe Design Standart Cs6 Mac/win Türkçe Lisans

Adobe Design Standart Cs6 Mac/win Türkçe Lisans

Adobe Design Standart Cs6 Mac/win Türkçe Lisans Özellikleri

14.09.2013 12:03

Adobe® Creative Suite® 6 Design Standard yazılımı, Adobe Photoshop® uygulamasındaki yeni Mercury Graphics Engine ve Adobe Illustrator® uygulamasındaki Mercury Performance System ile tasarımlarınızı ışık hızında yapmanızı sağlar. Video düzenleme işlerinizi Photoshop yazılımıyla, iPad ile diğer tablet aygıtlara yönelik tasarımlar gibi yeni projeleriniziyse Adobe InDesign® ile gerçekleştirin. Zaman kazandıran onlarca geliştirme sayesinde sürekli olarak yapılan basılı yayın üretim görevlerinizi hızlandırın.

Adobe® Creative Suite® 6 Design Standard yazılımıyla en çılgın fikirlerinizi ışık hızıyla ifade edin. Adobe Photoshop® ve Illustrator® yazılımlarında karmaşık dosyalarla son derece hızlı bir şekilde çalışın. Adobe InDesign® yazılımındaki bildiğiniz araçları kullanarak daha fazla tipografi kontrolü, sayfa mizanpajı ve yüksek kaliteli baskı üretimine hazırlık sağlayın. Basılı yayınların ötesine geçerek iPad ve diğer tablet aygıtlar için medya açısından zengin yayınlar oluşturun.

Photoshop'ta üstün rötuşlama

Görüntüleri çarpıcı bir kolaylık ve kusursuzlukla rötuşlayın. Yamanızı sihirli bir şekilde oluşturmak için kullanılacak örnek alanı seçmenizi sağlayan İçerik Duyarlı Yama özelliğini kullanarak görüntülere daha fazla kontrolle yamalar uygulayın.

Illustrator'da Adobe Mercury Performance System

Bulanıklaştırmalar, ışımalar ve alt gölgeler gibi eskiden hızlı çalışmanızı engelleyen, yoğun işlem gerektiren efektlerde bile ışık hızında çalışın. Mac OS ve Windows® işletim sistemleri için sunulan yerel 64 bit destek sayesinde sisteminizdeki tüm RAM'e erişin.

Bir InDesign dosyasında birden fazla mizanpaj versiyonu

Tek bir içerik grubuna dayanan birden fazla mizanpajı etkili bir şekilde yönetin. Alternatif Mizanpaj işlevini kullanarak tek bir belgede birden fazla versiyon oluşturun. Akışkan Mizanpaj işlevini kullanarak mizanpajı sayfa boyutuna göre yeniden boyutlandırma işlemini otomatikleştirin.

InDesign belgeleri arasında içerik bağlama

Ana metinde veya nesnelerde yapılan değişikliklerin tüm bağlı nesnelere otomatik olarak uygulanması için farklı InDesign belgelerinde görünen içerikleri bağlayın. Son dakika değişikliklerinde zaman kazanın ve sorunsuz çalışın.

Photoshop'ta çarpıcı performans

Kırpma, Dönüştürme, Sıvılaştırma ve Kukla Çarpıtma gibi temel araçlarla düzenleme işlerinizi yaparken ışık hızında etkileşimlerden yararlanın. Adobe Mercury Graphics Engine'in sunduğu benzersiz hız ve hızlı yanıt verme performansı ile çalışmalarınızda akıcılığı yakalayın.*

Illustrator'da kolay desen oluşturma

Kolaylıkla kusursuz bir şekilde döşenmiş vektör desenleri oluşturun. İstediğiniz zaman düzenleyebileceğiniz vektör desenlerini özgürce kullanın.

Photoshop'ta video düzenleme

Videolarınızı Photoshop'ta düzenleyerek dijital yayıncılık projelerinize dahil edin. Geçişler, ses, kaydırma ve yakınlaştırma gibi efektler yardımıyla klipleri ve durağan görüntüleri hızla birleştirin.

Photoshop'ta daha hızlı tasarım görevleri

Yeni ve yeniden yapılandırılmış araçlarla zarif ayrıntılar elde edin. Yazma stilleri uygulayın, vektör katmanlarını kullanarak vektör nesnelerine kontur uygulayın ve degradeler ekleyin, özel konturlar ve kesik çizgiler oluşturun, katmanlar için hızla arama yapın ve daha fazlasını keşfedin.

Illustrator'da Görüntü İzleme

Yepyeni izleme motoruyla bit eşlem görüntülerini düzenlenebilir vektörlere dönüştürün. Karmaşık kontrollerle uğraşmadan net çizgiler ve güvenilir renk sonuçları elde edin, sığdırma işlemlerinde kusursuzluğu yakalayın.

Illustrator'da konturlar üzerinde degradeler

Degrade yerleştirme ve opaklık üzerinde tam kontrol sağlayarak dilerseniz uzunluk ya da genişlik boyunca, dilerseniz konturun içinde degradeler uygulayın.

InDesign'da PDF formları

InDesign kullanarak bir mizanpaja form alanları ekleyin. Metin alanları, onay düğmeleri ve onay kutuları gibi standart öğeler ekleyin ve formu dijital yayıncılık için PDF dosyası olarak dışa aktarın.

Photoshop'ta yepyeni Kırpma aracı

Donanım açısından hızlandırılmış, görüntüyü bozmayan Kırpma aracını kullanarak görüntüleri hızlı ve kesin bir şekilde kırpın. Görüntülerinizi tuval üzerinde değiştirin ve düzenlemelerinizi canlı olarak görün

Photoshop'ta Bulanıklaştırma Galerisi

Görüntü üzeri kontroller içeren basit arabirimi kullanarak hızlı bir şekilde fotoğraf tadında bulanıklaştırma efektleri oluşturun. Tilt-shift efektleri oluşturun, her şeyi bulanıklaştırın, ardından tek bir odak noktasını netleştirin. Dilerseniz bulanıklığı birden fazla farklı odak noktasına yayın.

Photoshop'ta geliştirilmiş otomatik düzeltmeler

Geliştirilmiş Otomatik Eğriler, Seviyeler ve Parlaklık/Kontrast kontrolleriyle görüntülerinizi hızlı bir biçimde geliştirin. Ayarlamalar yapmak için daha iyi bir başlangıç noktası sağlamak üzere yerleşik olarak sunulan elle rötuşlanmış binlerce görüntü bilgisinden yararlanın.

Photoshop Extended yazılımında arka planda kaydetme

Beklenmeyen sistem kapanmaları sırasında işlerinizi kaybetmeden koruyun. Çalışmalarınızı kesintiye uğratmadan düzenlemelerinizi otomatik olarak kaydedin ve en yüklü Photoshop dosyaları arka planda kaydedilirken siz çalışmaya devam edin.

Photoshop'ta Komut Dosyalı Desenler

Yeni Komut Dosyalı Desenler ile geometrik desen dolgularını daha kolay bir şekilde oluşturun.

Photoshop'ta çizim geliştirmeleri

Pistole uçlarını, çalıştıkça aşınan çizim uçlarını, Yağlı Boya filtresini, boyama hazır ayarlarını ve fırça geliştirmelerini kullanarak daha doğal ve verimli bir şekilde çizim yapın.

Photoshop'ta hazır ayar paylaşma

Hazır ayarlarınızın, çalışma alanlarınızın, tercihlerinizin ve ayarlarınızın geçişini kolaylıkla sağlayarak Photoshop'un özelliklerinden tüm bilgisayarlarınızda aynı şekilde faydalanabilirsiniz.

Photoshop'ta zaman kazandıran onlarca unsur

Doğrudan kullanıcılar tarafından talep edilen 50'den fazla yaratıcılık ve üretkenlik geliştirmesini deneyin.

InDesign'da küçük ve etkileyici geliştirmeler

Üretim görevlerini kaliteden ödün vermeden uygulamanızı sağlayan sayfaya özgü PPI, pencere görünümlerini ayırma, son kullanılan fontlar listesi ve kalıcı metin çerçevesine sığdırma seçeneklerinin de aralarında bulunduğu onlarca geliştirmeden yararlanın.

Illustrator'da geliştirilmiş kullanıcı arabirimi

Katman adlarını düzenleme ve font seçme gibi günlük görevleri daha az adımda gerçekleştirin. Parlaklığı ayarlanabilen "Koyu renkli kullanıcı arabirimi" ile dikkatinizi resminizde toplayın.

Diğer Adobe araçları ve hizmetleriyle entegrasyon

Design Standard'ın farklı bileşenlerinde Adobe Digital Publishing Suite,† Adobe Creative Cloud™ ve Adobe Touch Uygulamaları ile entegrasyon özelliğinden faydalanın.§

*Bazı Photoshop GPU destekli özellikler Windows XP'de desteklenmemektedir. ?? Adobe Digital Publishing Suite, ayrı bir lisansın alınmasını ve ilgili ücretlerin ödenmesini gerektirir. Daha fazla bilgi. ?? InDesign, ses, video ve diğer gelişmiş özelliklere sahip e-Kitaplar oluşturmak için EPUB3 ve HTML5 kodlarını kullanır. EPUB3 ve HTML5 sunumu, ortam oynatma ve çift baytlık karakter desteği (örn; Çince, Japonca ya da Korece) tüm aygıtlar, tarayıcılar veya EPUB okuyucuları tarafından desteklenmeyebilir. ??§ Kablosuz Internet bağlantısı gereklidir. Mobil ve tablet uygulamalarının ve senkronize etme işlevinin ayrıca indirilmesi ve ek koşulların kabul edilmesi gerekir. Adobe Creative Cloud hizmeti dahil olmak üzere Adobe çevrimiçi hizmetlerini yalnızca 13 yaş ve üzeri kullanıcılar kullanabilir. Bu kullanıcıların bazı ek koşulları ve Adobe'nin kabul etmesi gerekir. Uygulamalar ve çevrimiçi hizmetler tüm ülkelerde ve dillerde bulunmaz, kullanıcının kaydolmasını gerektirebilir ve bildirimde bulunmaksızın değiştirilebilir veya sonlandırılabilir. Ek ücretler veya abonelik ücretleri uygulanabilir.

Teknik Özellikler

Mac OS

  • 64 bit destekli Çok Çekirdekli Intel işlemci
  • Mac OS X v10.6.8 veya v10.7
  • 2 GB RAM (8 GB önerilir)
  • Yükleme için 7 GB kullanılabilir sabit disk alanı, yükleme sırasında ise ilave boş alan gerekir (büyük-küçük harf duyarlı dosya sistemi kullanan disk bölümlerine veya çıkarılabilir flash depolama aygıtlarına yüklenemez)
  • 16 bit renkli 1024x768 ekran (1280x800 önerilir) ve 256 MB VRAM
  • OpenGL 2.0 özellikli sistem
  • Çift katmanlı DVD'lerle uyumlu DVD-ROM sürücüsü
  • SWF dosyalarını dışa aktarmak için Adobe Flash Player 10 yazılımı gerekir
  • Bu yazılım etkinleştirme yapılmadan çalışmaz. Yazılımın etkinleştirilmesi, aboneliklerin geçerliliği ve çevrimiçi hizmetlere erişim için geniş bant Internet bağlantısı ve kayıt yaptırmak gerekir.† Telefonla etkinleştirme yapılamaz.
Kaynak: InceHesapCom

Son Dakika Teknoloji Adobe Design Standart Cs6 Mac/win Türkçe Lisans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement