Asus P8h77-V Le H77 Ddr3 Sata3 + Usb3 + Glan + Hdmi 16x - Son Dakika
Teknoloji

Asus P8h77-V Le H77 Ddr3 Sata3 + Usb3 + Glan + Hdmi 16x

Asus P8h77-V Le H77 Ddr3 Sata3 + Usb3 + Glan + Hdmi 16x

Asus P8h77-V Le H77 Ddr3 Sata3 + Usb3 + Glan + Hdmi 16x Özellikleri.

04.06.2014 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Asus P8H77-V Le H77 Genel Özellikleri

H77 üstün grafik ve hassas güç dağıtım

• DIGI + VRM - Dijital güç kontrolü: CPU ve iGPU için dijital güç tasarımı
• GPU Boost - Anında IGPU Level Up!
• 3.0 koruyun - Earth & sistemi ve koruyun
• USB3.0 Boost - Yıldırım Hızlı veri transferi!.

Anında OS Giriş

ASUS, Windows 8 altında can sıkıcı gecikmeler ortadan kaldırır ve Windows bile önceki sürümleri sorunsuz bir kullanıcı deneyimi için * 2-saniye sistem açılış süresini kısaltmak için yeni donanım ve yazılım tasarımları yayımladı. Artık bekleme - daha hızlı sistem önyükleme ve başlatma, Windows daha hızlı başlar ve daha yüksek verimlilik anlamına gelir..

Multi-başlangıç ??Seçenekleri

ASUS, Windows 8 donanım optimizasyonu sayesinde, ASUS Önyükleme Ayarı PC'ler başlangıç ??sürecini özelleştirme daha iyi esneklik sağlar. Bir kullanıcı dostu arayüzü sayesinde tek bir tıklama ile doğrudan BIOS girebilir ve hızlı bir şekilde tercih edilen sistem yöntemini açılmayacaktır seçin: saniye OS almak veya normal önyükleme için tercih ya. Tercihiniz ne olursa olsun, ayarları size güç her zaman seçmek gerek kalmadan, kalıcı kaydedilir ve..

LGA1155 Intel ® 3rd/2nd Nesil Core ™ i7/ Core ™ i5/ Core ™ i3/ Pentium ®/ Celeron İşlemciler Ready

Bu anakart iGPU, hafıza ve özel yonga setleri, 2-kanal (4 DIMM) DDR3 bellek ve 16 PCI Express 3.0/2.0 ile onboard grafik çıkışını destekleyen entegre PCI Express kontrolörleri ile LGA1155 paketindeki Intel ® 3rd/2nd nesil işlemcileri destekler şerit. Bu mükemmel grafik performansı sağlar. Intel ® 3rd/2nd nesil işlemciler dünyadaki en güçlü ve enerji tasarruflu işlemciler arasında yer almaktadır..

Intel ® H77 Express Yonga Seti

Intel ® H77 Express Yonga Seti soket 1155 Intel ® 3rd/2nd nesil işlemcileri destekleyen tek yonga tasarımı. Bu artan bant genişliği ve istikrar sağlayan, seri noktadan noktaya bağlantı kullanarak gelişmiş performans sağlar. Ayrıca, H77 yonga seti 4 USB 10 kat daha hızlı veri alma hızı için 3.0 bağlantı noktaları sağlar. Ayrıca, Intel ® H77 Express Yonga ayrıca, kullanıcıların son Intel ® entegre grafik performansının keyfini icar, IGPU işlevini etkinleştirebilirsiniz..

PCIe 3.0 Hazır

Son PCI Express veriyolu standardı mevcut PCIe 2.0 iki katı performans için geliştirilmiş kodlama sunar. X16 bağlantı için toplam bant genişliği (x16 modunda) PCIe 2.0 16GB/ s çift, 32GB/ s maksimum ulaşır. PCIe 3.0 PCIe 1.0 ve PCIe 2.0 aygıtları ile tam geriye dönük uyumluluk tarafından sunulan kolaylık ve sorunsuz geçiş ile birlikte kullanıcıların görülmemiş veri hızları sağlar. Bu geliştirmek ve optimize grafik performansı yanı sıra, en son, en geleceğe teknolojiye sahip amaçlayan bilgisayar kullanıcıları için bir-olması gereken özellik bulunuyor. * Bu anakart PCIe 3.0 SPEC desteklemeye hazırdır. PCIe 3.0 uyumlu cihazlar kullanarak fonksiyonlar mevcuttur olacaktır. Güncellenmiş Ayrıntılar için www.asus.com bakınız.


HDD Kapasitesi ile SSD Hızı

Intel ® Smart Response Teknolojisi genel sistem performansını artırır. Sık sık erişilen veriler için bir önbellek olarak yüklü bir hızlı SSD (gerekli min 18.6GB kullanılabilir kapasite) kullanır. Anahtar faydaları gereksiz sabit sürücü spin ortadan kaldırılması yoluyla azaltılmış yük ve bekleme süreleri ve daha düşük güç tüketimi vardır. Bu teknoloji, daha hızlı bir sabit disk-sadece sisteme göre 6X kadar işletme, sabit disk kapasitesi ile SSD performansı birleştiriyor..

Otomatik Uygulama Yenile. Az Bekleme Süresi

Bilgisayarınız sistem uyku modunda olsa bile, seçilen uygulamalar için taze içeriğe sahip web güncellemeleri alabilirsiniz. Bu uygulamaların bulut ile güncellemek ve eşitlemek için daha verimli bir bilgisayar deneyimi yol, beklerken daha az zaman demektir..

Uyku Modu PC'nize Uyanık Anında

Bilgisayarınızda hızla saniyede bir düşük güç uyku durumundan devam sağlar. Hala enerji kullanımı düşük tutarken belirlenen SSD için sistem belleği tasarrufu, bilgisayarınızın daha hızlı bir uyandırma tepki süresi sağlar..

DIGI + Güç Kontrolü: CPU Dijital Güç Tasarımı ve IGPU

DIGI + VRM (Voltaj Yönetmeliği Modülleri) dijital güç tasarımı denilen CPU Intel ® H77 yonga seti istihdam hassas dijital voltaj regülasyonu, kullanan ASUS anakartlar. Işlemci voltajı ve VRM frekans özenle geliştirilmiş bir otomatik modları, ya da kullanıcı-tanımlı profilleri kullanılarak ya aracılığıyla ayarlanır. Etkisi DIGI + VRM teknolojisi daha fazla enerji verimliliği ve mümkün olan en iyi PC istikrarı sağlar olduğunu. Dünyaca ünlü ASUS kalitesi ile Arttırdı, bu oyun, multimedya veya ofis işleri ve ağır çoklu görev için, uygulamalar çeşitli bir yelpazede için ideal bir bilgisayar platformu yaratmaktadır. İşlenmiş ve dinmeyen performansı sağlamak için test, DIGI + VRM ile ASUS H77 kurulları her senaryoda güvenilir uygulama için, verimli ve istikrar kalır. DIGI Güç Dağıtım yeilds Büyükşehir Verimliliği Doğrudan DIGI ASUS DIGI + VRM tasarımı tamamen bütünleşmeler yenilikçi, endüstri lideri teknolojisi voltajları her zamankinden daha hızlı tepki veren bir tamamen doğal bir düzeyde Intel ® VRD12 özellikler, CPU dijital sinyal yoluyla talep taleplerini değiştirin. Bu büyük ölçüde. Eski, analog tasarımları sınırları ötesinde güç verimliliğini ve güvenilirliğini artırır Hassas Tuning ve CPU Kontrol ve IGPU Gerilimler Gerilim Yönetmeliği Modülleri, veya VRM'ler, en temel anakart bileşenleri arasında yer alıyor. Onlar akıllıca ve doğru buna göre hassas güç sağlamak için gerçek-zamanlı CPU güç tüketimleri tespit etmek için iyi bir anakart VRM tasarımı gerektiren CPU tarafından talep değişen gerilim ve güç kaynağı. ASUS DIGI + VRM tasarımı en hassas ayar ve CPU kontrol ve dijital VRM frekans ve güç fazı kontrolü ile kendi işlemci grafikleri (IGPU) gerilimler, üstün esneklik, daha fazla güvenilirlik ve daha iyi verimlilik sunan sağlar. T.Probe: Termal Dengesi Otomatik Gerçek Zamanlı Analiz ve Ultimate PC İstikrar dijital güç mimarisi akıllıca, tüm aşamaları boyunca VRM sıcaklık analizi ve özel ASUS T.Probe itibaren kontrolü sayesinde yük ayarlama teslim eder. T. Probe aktif DIGI + VRM dizi boyunca güç yükünü düzenleyen bir serin ortalama sıcaklığını korur. Bu dramatik sistem ömrünü ve istikrarı artırarak, sıcak noktalar azaltır.


Enerji Verimliliği All Around

basit bir onboard switch veya AI Suite II programı aracılığıyla çip tasarrufu dünyanın ilk gerçek zamanlı bilgisayar güç haline dokunun. Otomatik olarak güncel PC yüklemesinde tespit ve akıllıca güç tüketimini azaltmak yoluyla toplam sistem çapında enerji optimizasyonu alın. Bu aynı zamanda fan gürültüsünü azaltır ve bileşen ömrünü uzatır!.

IGPU Level Up! Ile Sınırı git

GPU Boost üstün grafik performansı için tümleşik GPU hızlandırır. Kullanıcı dostu arayüzü esnek frekans ayarlamaları kolaylaştırır. Bu kolayca her kullanım için stabil sistem düzeyinde yükseltmeleri sunar..

ASUS USB 3.0 Boost Teknolojisi ile yüksek hızlı USB 3.0 Veri Transfer Hızı

USB 3.0 Boost teknolojisi ile, USB aktarım hızları önemli ölçüde zaten etkileyici USB 3.0 aktarım hızını arttırmak,% 132 kadar artmıştır. ASUS yazılım otomatik olarak başka bir kullanıcı yapılandırma için gerek kalmadan uyumlu USB 3.0 çevre birimleri için veri hızları hızlandırır.

Kaynak: InceHesapCom

Son Dakika Teknoloji Asus P8h77-V Le H77 Ddr3 Sata3 + Usb3 + Glan + Hdmi 16x - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement