Fansız Dizüstü ve Fazlası! - Son Dakika
Teknoloji

Fansız Dizüstü ve Fazlası!

Fansız Dizüstü ve Fazlası!

ABD'de, yerinde takip ettiğimiz etkinlikte Acer, PC, tablet ve hepsi-bir-arada bombalarını patlattı!

06.05.2014 01:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acer bugün Skype sertifikalı gelişmiş görüntülü ve sesli iletişim özelliklerine sahip 23 inç All-in-One (AIO) bilgisayarı Acer Aspire U5-620'yi tanıttı. En yüksek kalitede görüntülü sohbetler yapabileceğiniz bu bilgisayar aynı zamanda tarzına uygun modern ve ince tasarıma sahip bir cihaz arayan kullanıcılar için idealdir.

Sınır tanımadan Skype

Skype sertifikalı Aspire U5-620 arkadaşlarınız, aileniz veya iş kontaklarınızla internetten görüntülü sohbetler yapabilmenize yardımcı olan bir dizi gelişmiş görüntülü ve sesli iletişim özelliklerini bir araya getirir. Bunu da öne dönük Acer Purified.Voice tarafından sağlanan çift düzenli mikrofonu ve internetten sohbetleri hiçbir detayı kaçırmadan inanılmaz derecede açık ve netleştiren öne dönük yüksek duyarlılığa sahip hoparlörleriyle sağlar. 1080p web kamerası aynı zamanda internetten görüntülü sohbet deneyiminin daha detaylı bir şekilde daha net imajlar göstererek iyileştirilmesine yardımcı olur ve ayrıca video karesine daha fazla uyum sağlayabilen bir geniş alan görüntüleme özelliğine sahiptir. Böylece internetten görüntülü iletişimler daha dinamik ve çekici bir hale gelir.

Parmak izi önleyici kaplamasıyla temiz bir dokunuş!

Tüm bu tıklama, çekme ve sıkıştırmalarla ekranlar oldukça kirlenebilir, fakat Aspire U5-620'nin kapasitif 10 noktadan çoklu kenardan kenara dokunmatik ekranında böyle bir sorun yaşanmaz. Parmak izi önleyici kaplamasıyla, kirli ve çirkin parmak izleri ve lekeler azaltılır. Bu kaplama aynı zamanda ekranın daha kolay temizlenebilmesini sağlar.

Her köşeye uygun yassı tasarım

Aspire U5-620 kullanıcıların AIO'yu tek parmaklarıyla yatırabilecekleri veya eğebilecekleri çok yönlü bir yassı tasarıma sahiptir. Bunu da ergonomik arka menteşesi ve ince olmasına rağmen dayanıklı ayağıyla sağlayarak yumuşak ve çaba gerektirmeyen bir açı ayarı sunar. Acer CineBoost Color Engine özelliğine sahip Full HD (1920 x 1080) IPS ekranı geniş açılardan canlı görseller sunar.

Acer Aspire U5-620 yüksek kaliteli multimedya eğlenceleri için 4. nesil Intel Core işlemci ve NVIDIA GeForce GTX grafiklere sahiptir. Ayrıca, hızlı kablosuz bağlantılar için 1 TB'a kadar hibrid sürücü ile 8 GB önbellek ve 802.11ac barındırır.

Acer Aspire Z3-615 – All in one. Her şey aileler için.

Acer aynı zamanda aileleri de düşünerek 23 inç AIO Aspire Z3-615'i tasarlamıştır. Tüm aile üyelerinin keyfini çıkarması ve eğlenceyi paylaşmaları için mükemmel akustik ve müthiş kullanılabilirlikle birlikte üstün multimedya özelliklere sahiptir.

Yüksek kaliteli multimedya eğlencesi için 4. nesil Intel Core işlemci ve NVIDIA GeForce grafikleri barındırır ve ön taraftaki hoparlörler ve Dolby Digital Plus Home Theater ile kristal netliğinde sinematik sesler sunar.

Z3-615 kullanılabilirlik sağlayan birçok özellik sunar. Ergonomik ekranı -5°'den 25°'ye kadar ayarlanabilir ve kullanıcıya en yakın noktasından tek elle zahmetsizce ve ailenin her üyesi için kolay bir şekilde yeniden konumlandırılabilir. Full HD (1920 x 1080) IPS ekranı ve Acer CineBoost Color Engine ile geniş açılardan canlı görseller sunar. Ayrıca, kullanıcıların masaüstü alanlarından tasarruf etmelerine yardımcı olarak az yer kaplayan ve dağınıklığı önleyen bir kablo yönetimine sahip ince bir metalik ayağı bulunur.

Temin edilebilirlik ve fiyatlandırma

Acer Aspire U5-620 Mayıs ayının sonundan itibaren 899 euro'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Acer Aspire Z3-615 Mayıs ayının sonundan itibaren 699 euro'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Acer bugün zaman içinde kendini kanıtlamış teknolojilerle üretilen ve uygun fiyatla günlük verimlilik, bilgi ve eğlence özellikleri arayan kullanıcılar için ideal olan Aspire E 14 ve E 15 dizüstü bilgisayar serisini tanıttı. Bu ürünler kullanıcıların kişiliklerini vurgulamak için modaya uygun pek çok farklı renk seçeneğiyle temin edilebilir.

Dokunmatik/Dokunmatik Olmayan, Full HD/HD ve parlak ekranlarla farklı müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için eksiksiz ekran seçenekleri mevcuttur.

Ekstra verimlilik için optimum dokunma deneyimi

10 noktadan çoklu dokunmatik ekran kullanıcıların içerikleri hızlıca tarayabilmeleri için parmak uçlarıyla tıklama, çekme ve sıkıştırma hareketlerini yapabilmelerini sağlar. Yumuşak navigasyon deneyimi altı çekirdekli Windows 8.1 TouchPad hareketlerini destekleyen hassas Touchpad ile daha da geliştirilmiştir ve touchpad'deki istenmeden yapılan tıklamaları ve imleç hareketlerini azaltarak büyütme için sıkıştırma, yumuşak geçişler ve ekranda gezinmeyi geliştirir.

Acer'ın yumuşak klavyesi sessiz bir yazı yazma deneyimi sunarken sağlam bir dokunma geribildirimi veren daha derin tuş vuruşları ve yeterli aralığa sahip tuşlar sağlar. Opsiyonel M-DISC Ready sürücüsü uzun yıllar boyunca güvenli veri saklamak ve fotoğraflar ya da verileri korumak için M-DISC ortamında 4.7GB'a kadar veri depolama alanı sağlar. Zero Air Gap teknolojisi parlak ortamlarda veya güneş ışığında bile ekranın kontrast oranını arttırır ve panel görünürlüğünü geliştirir.

Kendi sınıfında üst düzey taşınabilirlik

Şık ve uygun maliyetli bir dizüstü bilgisayarda taşınabilirlik, verimlilik ve eğlence arayan kullanıcılar için tasarlanan Acer Aspire E 14 ve E 15 serisi 7 saate kadar pil ömrü sunar. Dahili bir optik sürücüye sahip olan Aspire E 15 bu boyut ve ürün segmentindeki en ince forma sahip ürünlerden biridir.

Aspire E 14 ve E 15 Serisi kullanıcıları tüm içeriklerinin parmaklarının ucunda olmasının rahatlığını doyasıya yaşayabilirler. Dahili AcerCloud verileri birden çok cihaz arasında otomatik olarak senkronize ederek dizüstü bilgisayarlar, cep telefonları ve tabletler arasında bilgi paylaşımına izin verir. AcerCloud internet aracılığıyla uzaktan kaydedilen fotoğraf, müzik, video ve belgelere erişim sağlar. Yalnızca ilgili Acer Photo, Acer Media, Acer Docs, Acer Remote Files simgelerine tıklamanız uzaktaki dosyalarınıza her yerden erişmeniz için yeterlidir.

Giriş/çıkış noktalarının sol ve sağ yanlara yerleştirilmesi Aspire E 14 ve E 15 Serisinin diğer çevresel birimlerle kolay biçimde bağlantı kurmasını sağlar.

Gelişmiş multimedya deneyimiyle sınırsız eğlence

Aspire E 15 en iyi IP üzerinden ses (VoIP) deneyimlerinden birini sunan Skype sertifikalıdır. Dahili dijital mikrofon ve yüksek kaliteli hoparlörler bas bandı ses performansını iyileştirir ve gerçek Skype iletişimine izin verir.

Windows 8.1 işletim sistemi, 16 GB'a kadar bellek ve 1 TB sabit sürücüye sahip olan Aspire E Serisi dizüstü bilgisayarlar gerçek bir sinema benzeri deneyim veya oyun deneyimi için en son NVIDIA GeForce veya AMD Radeon harici ekran kartı barındırır. En son AMD işlemcileri veya 4. nesil Intel Core işlemciler gün boyunca çalışma için performansı ve güç verimliliğini arttırır.

Filmler ve multimedya içerikleri opsiyonel full HD LED ekranda* canlı ve keskindir; böylece gerçek bir sinema deneyimi yaşatır. Daha büyük bir ekranda görüntüleme için HDMI çıkışı sayesinde yüksek çözünürlüklü bir ekrana da bağlanabilirsiniz.

Kullanıcıların kişiliklerini yansıtması için çok çeşitli renk seçenekleri mevcuttur. Aspire E 14 (14") altı farklı renk ile — Piano Black, Pearl White, Glossy Copper, Ruby Red, Topaz Blue ve Jade Green — ve kapağında geometric desenlerle temin edilebilir. Acer Aspire E 15 (15.6") ise beş farklı renk seçeneği — Midnight Black, Titanium Silver, Tiger's Eye Brown, Sapphire Blue ve Garnet Red sunarken zarif ince çizgili desenlere sahiptir.

Temin edilebilirlik ve fiyatlandırma:

Acer Aspire E14 serisi Haziran ayının başından itibaren 349 euro'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Acer Aspire E153 serisi Mayıs ayının ortasından itibaren 299 euro'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Acer bugün stil sahibi bilgisayar kullanımının yanı sıra aynı zamanda soğuk ve sessiz çalışma için FlowCurve ve fansız tasarıma sahip iki yeni 11.6 inç dizüstü bilgisayarı Acer Aspire E 11 ve V 11'i tanıttı. Bu ince ve hafif dizüstü bilgisayarlar tüm mobil bilgi-eğlence ihtiyaçlarını karşılayacak bir teknoloji arayan genç ve modayı takip eden kişiler için ideal.

Yeni ince ve hafif 11.6 inç dizüstü bilgisayarlar 1 TB'a kadar depolama alanı ile etkileyici bilgi işlem, üstün verimlilik ve eğlence için Windows 8.1 araçları ve çeşitli renk seçeneklerini bir araya getiriyor.

Şık ve akıllı tasarımıyla sessiz bilgisayarlar

Özgün FlowCurve tasarımı benzersiz bir estetik görünüm ve duygu yaratırken, Acer Aspire E 11 ve V 11'i hem şık hem de fonksiyonel kılıyor. Bu zarif tasarım içeri doğru devam eden bir dış eğri barındırıyor ve böylece benzersiz bir görsel akış oluşturuyor. İnce çizgili desene sahip dış kapak tasarımı çekici ve yumuşak bir dokunuşla tamamlanıyor.

Fansız teknolojisi ve soğuk çalışan işlemcisiyle tasarlanan bu dizüstü bilgisayarlar ısınma problemi yaşamaz ve fısıltı kadar sessizdir. Kullanıcılar şık ve havalıdan ateşli ve enerjik seçeneklere kadar çeşitli renk tercihleriyle kişiliklerini de yansıtabilirler: Cool Silver, Rhodonite Pink, Tiger's Eye Brown, ve Quartz Blue.

Hareket halinde verimlilik için hafif ama güçlü

İnce ve hafif bir tasarımda günlük bilgisayar kullanımı için gereken tüm hız ve depolama özelliklerini barındıran bu dizüstü bilgisayarlar 21,2 mm kalınlığında ve 1,29 kg (2.84 lbs.) ağırlığındadır ve yanınızda her yere götürebilmeniz için bir çantaya kolayca sığabilirler. 1 TB'a kadar sabit sürücü tüm film, müzik ve fotoğraflarınızı saklamak için fazlasıyla depolama alanı sağlar.

Daha büyük dizüstü bilgisayarlarla karşılaştırılabilecek bilgi-eğlence özellikleri

Intel Pentium Quad Core ve Intel Celeron merkezi işlemci birimleri ister çalışmak ister film izlemek veya herhangi bir yerdeki arkadaşlarınız veya ailenizle sohbet etmek için gerekli güç ve performansı sağlar. 8 GB'a kadar bellek çoklu uygulamaların sorunsuz ve hızlı bir şekilde yürütülmesine yardımcı olurken, dahili yüksek performanslı 10/100/1000 Gigabit LAN bağlantı noktası hızlı internet bağlantısı ve sıradan LAN'a göre 10 kata kadar daha hızlı aktarım oranları sağlar.

1366 x 768 piksel çözünürlüğe sahip HD ekranları bulunan Acer Aspire V 11 touch ve E 11 dizüstü bilgisayarlar, konforlu yazı yazma ve navigasyon deneyimi için genel olarak daha geniş 13 inç dizüstü bilgisayarların sunduğu tam boy klavye de içerir. Geniş ve hassas Touchpad dokunma kontrolünün daha kesin ve hareketlerin daha yumuşak olmasını sağlamak amacıyla optimize edilmiştir ve Windows 8 Modern Touchpad hareketlerini destekler.

İki optimize hoparlör daha büyük boyuttaki dizüstü bilgisayarlarınkine benzeyen güçlü, daha gerçekçi ve canlı ses kalitesi sunar.

USB 3.0 ve HDMI dahil olmak üzere tüm gerekli bağlantı noktaları çalışma alanını kablolardan arındırmak amacıyla dizüstü bilgisayarın arka kısmına yerleştirilmiştir. Ses jakı, USB bağlantı noktaları ve SD kart yuvası gibi sık kullanılan giriş/çıkış konektörleri kolay erişim için sol tarafta gruplanmıştır.

Entegre AcerCloud, internet aracılığıyla uzaktan kaydedilen fotoğraf, müzik, video ve belgelere erişim sağlar. Kullanıcılar yalnızca ilgili simgeye - Acer Photo, Acer Docs, Acer Media, Acer Remote Files - tıklar ve uzaktaki dosyalarına her yerden erişebilirler.

Temin edilebilirlik ve fiyatlandırma:

Acer Aspire E 11 Mayıs ayının ortasından itibaren 299 euro'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Acer Aspire V 11 Mayıs ayının sonundan itibaren 349 euro'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Acer bugün kullanıcılara her an ve her yerde dokunma, yazma ve görüntüleme özelliklerini sunan 2-in-1 Aspire Switch 10 dizüstü bilgisayarını tanıttı. Oyunun kurallarını değiştiren Aspire Switch 10, kullanıcılara mobil iletişimin daha iyi bir yolunu sunan dört moda sahiptir. Dizüstü bilgisayar, tablet, ekran ve çadır modlarıyla 2-in-1 dizüstü bilgisayar insanlara tek bir kullanım şeklini sunmak yerine kişilerin ürünü kullanmak istediği şekle adapte olabiliyor. Cihaz modlar arasında kolay geçiş ve mandalsız klavye yerleşimi için opsiyonel ilave depolama kapasiteleriyle birlikte manyetik bir çıkarılabilir Acer Snap Hinge tasarımı barındırıyor. Acer Aspire Switch 10, kullanıcılar nerede olursa olsunlar bir dokunuş daha bağlantıda olmalarına yardımcı olan ideal bir bilgisayardır.

Kullanıcı ihtiyacına göre dört farklı moda dönüşme özelliği

Ders çalışmak veya oyun oynamak isteyen gençlerden, hareket halindeyken çalışmak ve sosyal olarak bağlantıda kalmak için çok fonksiyonlu yöntemlere ihtiyaç duyan iş seyahatindeki kişilere kadar, Acer Aspire Switch 10 dört farklı kullanım moduyla – dizüstü bilgisayar, tablet, ekran ve çadır – her ihtiyaca uyum sağlar.

Dizüstü bilgisayar modu – konforlu biçimde yazı yazma ve verimli çalışma için tam boy klavyeli tam fonksiyonel bir dizüstü bilgisayar;

Tablet modu – internette gezinmek, film izlemek ve her şeyi elinizin altında bulundurmak için bir tablet gibi kullanabilir;

Ekran modu – toplantılarda bir sunum dosyası veya arkadaşlarınızla fotoğraflarınızı paylaşmak gibi içerik görüntülemek için ekrana moduna geçiş yapabilirsiniz.

Çadır modu – uçaklarda, seyahat ederken veya bir kahve sehpasının üzeri gibi sınırlı alanlarda film izlemek için de idealdir.

Dayanıklı Acer Snap Hinge tasarımı

Acer Snap Hinge kullanıcıların bu dört mod arasında sorunsuzca geçiş yapabilmelerine izin verir. Mandalsız yerleşim için pazardaki diğer tüm dayanak menteşelerinden daha düzenli ve daha sorunsuz olan manyetik bir çıkarılabilir tasarıma sahiptir. Acer Snap Hinge tableti klavyeye sıkıca bağlı tutmak için iki kanca içerir ve ayrıca 2 yönlü bir konektör tabletin iki konumlu olarak rahatça görüntülenebilmesini sağlar. Tableti 2.8 kg ağırlığa kadar tutabilen manyetik bir güce sahip menteşeye kolayca bağlayabilir veya menteşeden ayrılabilirsiniz.

Zarif tasarım ve üstün performans

Tabletin dayanıklı ve ince alüminyum arka kapağı nano taş baskı aracılığıyla elde edilen arkitektonik bir çapraz fırçalanmış desene sahiptir, böylece hem zarif hem de dayanıklılıkdır.

Aspire Switch 10, tablet modunda 8.9 mm ve klavye takılmasıyla 20.2 mm kalınlığıyla pazardaki en ince 2-in-1 cihazlardan biridir. Ağırlığı 1,17 kg olan bu hafif ve ultra ince tasarımı gittiğiniz her yere kolayca taşıyabilirsiniz.

IPS teknolojili 10.1 inç HD dokunmatik ekran (1366 x 768) 178 dereceye kadar geniş görüntüleme açısı ve daha zengin renkler sunar. Zero Air Gap teknolojisi daha canlı ve keskin görseller sunarken, Acer LumiFlex çözümü dış mekan aktivitelerinde, güçlü güneş ışığı altında bile ekran görünürlüğünü optimize eder.

64 GB'a kadar yerleşik depolama ve 2 GB RAM'e sahip olan Acer Aspire Switch 10 tüm modlarda hızlı performans ve çoklu görevler için Intel Atom (Bay Trail T) dört çekirdekli işlemci kullanır. Microsoft Windows 8.1 etkin güç tasarrufu özelliğinin yanı sıra ekran kapalıyken bile internet bağlantısını koruyarak verileri ve uygulamaları güncel tutan InstantGo gibi birçok sezgisel özellik barındırmaktadır. Acer Aspire Switch 10 hiçbir ek masraf gerektirmeyen Microsoft Office Home ve Student Edition yüklü olarak gelir ve böylece kullanıcılar Microsoft Word, Excel ve PowerPoint belgelerini her yerden oluşturabilir ve düzenleyebilirler.

Hassas Touchpad dokunmatik bir ekran kullanır gibi aynı görsel deneyim için duyarlılığı ve kesinliği iyileştirir ve 6 çekirdekli Windows 8 dokunmatik hareketlerini destekler. Tam boy klavyesi rahat ve verimli yazmayı garanti ederken, opsiyonel entegre sabit diski 500GB'a kadar ilave saklama alanı sunar.

Dahili AcerCloud kullanıcıların asla hazırlıksız yakalanmamaları anlamına gelir çünkü verilerine her an ve her yerden kolayca erişebilirler. AcerCloud uygulamaları anında senkronizasyon için birden çok cihaz arasında gerçek zamanlı bilgiler, veri yönetimi ve veri güvenliği sunar.

Opsiyonel aksesuarlar arasında tableti ve klavyeyi koruyan Acer Snap Case bulunur. Micro HDMI-VGA kablosu tableti 720p/1080i/1080p çözünürlüğü destekleyen bir monitöre, projektöre veya televizyona bağlarken, micro USB kablosu bir bağlantı veya şarj aleti görevi görür.

Temin edilebilirlik ve fiyatlandırma

Acer Aspire Switch 10 Mayıs ayının ortasından itibaren 349 euro'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Acer bugün New York'taki "Bir Dokunuş Daha Bağlı" lansmanında Acer Iconia One 7'yi tanıttı. Intel Inside kullanan ve çok kolay taşınabilen bu cihaz; eğlence, heyecan, şık tasarım ve benzersiz renk seçenekleri arayan herkes için ideal bir tablet. Uygun fiyatı bu ürünü aileler, çocuklar, yeni kullanıcılar ve bütçesi kısıtlı olan herkes için daha da cazip bir hale getirmektedir.

Kesintisiz hareketler ve gerçeğe yakın görseller

Intel Atom Z2560 işlemci sayesinde oyunlar ve videolar Acer Iconia One 7'de kesintisiz biçimde oynatılabilir. 7 inç LED arka aydınlatmalı ve IPS teknolojisine sahip HD ekran; oyunlar, web siteleri, e-kitaplar ve tüm görsellerin net ve canlı gözükmelerini garanti etmek için 1280x800 çözünürlüğe sahiptir. 16: 10 ekran videolar için idealdir ve kullanıcılar 720p video izlerken 7 saate kadar pil ömründen faydalanabilirler. Acer Iconia One 7 Android 4.2 (Jelly Bean) ile çalışmaktadır ve Andoid 4.4'e (Kitkat) yükseltilebilir.

Çarpıcı tasarım

Acer Iconia One 7'nin her hayat tarzına uygun farklı renk seçenekleri bulunmaktadır. Arka kasası benzersiz bir görünüm ve duygu veren şık dokulu bir desene sahipken aynı zamanda da kayma önleyici özelliği vardır. Acer Iconia One 7'nin ince profili yalnızca şık olmakla kalmaz, aynı zamanda tek elinizle kullanılması da çok kolaydır. Yalnızca 8,9 mm kalınlığındadır ve hem kullanımı hem de paylaşımı eğlenceli, hafif bir yol arkadaşıdır.

Acer Iconia One 7 en önemli anlarınızın yakalamak için ön ve arka kameralarla ve daha net sesler için iki hoparlörle donatılmıştır. Ayrıca, daha fazla içerik taşımak ve kolay paylaşım için ilave depolama sağlayan bir MicroSD kart yuvasına sahiptir. Kullanıcılar daha fazla depolamadan faydalanmak için AcerCloud özelliğini kullanabilir ve video, fotoğraf, müzik ve belgelerini birden çok cihaz arasında sorunsuz bir şekilde paylaşmanın tadını çıkarabilirler.

Fiyatlandırma ve temin edilebilirlik

Iconia One 7 Mayıs ayının ortasından itibaren 139 euro'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Acer bugün New York City'deki "Bir Dokunuş Daha Bağlı" lansmanında Acer Iconia Tab 7'yi tanıttı. Ses fonksiyonelliği ve 3G bağlantısı ile donatılan Acer Iconia Tab 7 en çok kullanılan iki mobil iletişim cihazının (telefon ve tablet) çok portatif, şık bir tasarımla ve canlı 7 inç bir ekranla bir araya getirilmesiyle yaratıldı. Kullanıcılar internette gezinme, iletişimde kalma, haberleri, etkinlikleri ve sosyal ağları takip etmenin yanı sıra sesli aramalardan faydalanmak için de 3G'yi kullanabilirler.

Şık, ince ve usta bir tasarım Acer Iconia Tab 7 inceliği ile şık bir görünüme ve anotlanmış gümüş tasarımı ile temiz ve sade bir dokunma hissine sahiptir.

0.89 cm kalınlığındaki gövdesi, 11.6 cm genişliği ve 298¹ gr ağırlığı ile Acer Iconia Tab 7'yi telefon görüşmeleri ve internette gezinmek için tek elde kullanmak son derece rahattır ve bunun yanısıra metinleri okumak ve video izlemek için de yeterince büyüktür.

Etkileyici medya performansı ve görüntüleme

İki ekran boyutuyla temin edilebilen bu cihaz, IPS teknolojili 7 inç ekranıyla geniş görüntüleme açılarından keskin, gerçek gibi renkler için 1280x800 HD çözünürlüğe kadar üstün kaliteli görseller sunar. Ayrıca, güçlü dört çekirdekli işlemcisi sayesinde kullanıcılar Acer Iconia Tab 7'leri ile çok daha fazlasını yapabilirler. Android 4.4 (Kit Kat) işletim sistemine sahip olan Acer Iconia Tab 7'nin iki kamerası kullanıcıların en önemli anlarını yakalamalarını sağlar.

Parmak uçunuzla tıklayın, çekin ve sıkıştırın Tüm bu tıklama, çekme ve sıkıştırmalarla ekranlar oldukça kirlenebilir, fakat Acer Iconia Tab 7'de bu durum meydana gelmez. Parmak izi önleyici bir kaplama¹ ile donatılmış ve böylece kirli parmak izleri ve lekeler azaltılırken temizlemesi de çok daha kolay bir hale getirilmiştir.

Acer Iconia Tab 7 daha fazla içerik taşımak ve kolay paylaşım için ilave depolama sağlayan bir MicroSD kart yuvasına da sahiptir. Kullanıcılar daha fazla depolamadan faydalanmak için AcerCloud özelliğini kullanabilir ; video, fotoğraf, müzik ve belgelerini birden çok cihaz arasında sorunsuz bir şekilde paylaşmanın keyifini çıkarabilirler.

Temin Edilebilirlik ve fiyatlandırma

Acer Iconia Tab 7 Mayıs ayının sonundan itibaren 149 euro'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Acer Iconia Tab 7 HD Temmuz ayının başından itibaren 179 euro'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Fansız Dizüstü ve Fazlası! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement