Adana'da doğuştan çift renkli gözlü çocuk görenleri hayrete düşürüyor - Son Dakika
Yerel

Adana'da doğuştan çift renkli gözlü çocuk görenleri hayrete düşürüyor

Adana'da yaşayan Yalçınkaya çiftinin çocukları, bir gözü mavi diğer gözünün yarısı mavi yarısı kahverengi olarak dünyaya geldi. Doktorlar, çocuğun gözlerinde herhangi bir görme sorunu olmadığını belirtirken baba Cebrail Yalçınkaya, "Eğer oğluma reklam teklifi gelirse düşünürüz, oynatırız" ifadelerini kullandı.

06.03.2024 09:45  Güncelleme: 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da doğuştan bir gözü mavi, diğer gözünün de yarısı mavi yarısı kahverengi olan küçük çocuk, görenleri hayrete düşürüyor.

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Kavaklı Mahallesi'nde yaşayan Cebrail (38) ve Özlem (36) Yalçınkaya çiftinin çocukları Fatih (9) gözleri iki farklı renkli olarak dünyaya geldi.

AİLESİ KORKUP DOKTORA GİTTİ

Aile, evlatları Fatih'in sağ gözlerinin mavi, sol gözlerinin ise kahverengi ve mavi olması üzerine korkup doktora gitti. Doktorlar yaptıkları tetkiklerde Fatih'in gözlerinde hiçbir görme sorunu olmadığını, sadece heterokromi rahatsızlığı olduğunu söyledi. Gözleri çift renk Fatih'i görenler ise hayrete düşüyor.

Adana'da doğuştan iki farklı renkte gözlere sahip çocuk hayrete düşürüyor

"REKLAM TEKLİFİ GELİRSE OYNATIRIZ"

İhlas Haber Ajansı'na konuşan baba Cebrail Yalçınkaya, evladının sağlıklı olduğunu söyledi. Yalçınkaya, "Bu gözler Allah'ın bir takdiridir. Bu yüzden şaşırmıyoruz. Doğduğunda biraz panikledik, doktora götürdük, korkulacak bir şeyin olmadığını, Allah'ın takdiri olduğunu söyledi. Görmesinde bir sıkıntı yok, görenler şaşırıyor. Eğer oğluma reklam teklifi gelirse düşünürüz, oynatırız" dedi.

Adana'da doğuştan iki farklı renkte gözlere sahip çocuk hayrete düşürüyor

GÖRENLER ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMİYOR

Arkadaşlarının kendisini Van kedisine benzettiğini söyleyen Fatih, "Gözlerimin çift renk olmasına alıştım. Bazı görenler çok şaşırıyor. Gözlerimin rengini soranlara kahverengi ve mavi diyorum. Görenler fotoğraf çekiliyorlar benimle. Ailemde kimsenin gözü mavi değil, bu Allah'ın bir hediyesi bana" ifadelerini kullandı.

Adana'da doğuştan iki farklı renkte gözlere sahip çocuk hayrete düşürüyor

"ALLAH'IN VERDİĞİ BİR GÜZELLİK"

Dede İsmail Yalçınkaya ise torunu doğduğunda gözlerini görüp korktuğunu belirterek, "Torunum doğunca ben sağlık ocağına götürdüm. Çünkü korktum. Doktorumuz bu gözlere sahip çıkın, dikkat edin. İleride bu gözler işe yarar dedi. Ben de torunumu okutturacağım ileride torunumu reklamlarda oynatacağım. Görenler şaşırıyor, fotoğraf çekiliyor, sizde böyle genetik bir şey var mı diye soruyorlar fakat yok. Allah'ın verdiği bir güzellik bu bizim için" diye konuştu.

Adana\'da doğuştan çift renkli gözlü çocuk görenleri hayrete düşürüyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana'da doğuştan çift renkli gözlü çocuk görenleri hayrete düşürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Serdal Seven Seven: Dayım yaklaşık olarak 60 yaşında Adana da ikamet ediyor onunda gözleri 2 renk hatta bazen takılırdım ona Van kedisi gibisin dayıcım derdim... 0 0 Yanıtla

Advertisement