Yazın Seyahat ya da Kamp Yapacakların Tercih Edebileceği 5 Teknolojik Ürün - Son Dakika
Teknoloji

Yazın Seyahat ya da Kamp Yapacakların Tercih Edebileceği 5 Teknolojik Ürün

Yazın Seyahat ya da Kamp Yapacakların Tercih Edebileceği 5 Teknolojik Ürün

Okulların kapanması ve yaz tatilinin de gelmesiyle birlikte tatil planlarını yapmaya başladık bile. Bazılarımız otelleri tercih ederken bazılarımız yazlıkları, bazılarımızsa hiçbir yere bağlı kalmadan çadırının gittiği yeri tercih edecek. Biz de çadırının gittiği yeri tercih edenlerin işine yarayabileceğini düşündüğümüz ürünleri sizler için inceleyeceğiz.

07.06.2019 19:07

Kamp yaparken belli başlı ihtiyaçlarımızın olduğunu hepimiz tahmin edebiliyoruz. Bunlardan en temelleri barınma ve beslenme olsa da işimizi kolaylaştırabilecek belli başlı şeyler için farklı ihtiyaçlar da ortaya çıkabiliyor. ya da işimizi kolaylaştırmasa da yalnızca eğlenmek için bazı şeylere ihtiyaç duyabiliyoruz. Biz de sizler için kamp yaparken işinize yarayabilecek teknolojik ürünleri inceledik.

Not: Ürünlerin Teknostore sayfalarına başlıklar aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Xiaomi El Feneri 3350 mAh Powerbank

Yazın Seyahat ya da Kamp Yapacakların Tercih Edebileceği 5 Teknolojik Ürün

Kamp yaparken en büyük ihtiyaçlardan biri olan el fenerinin aynı zamanda bir enerji kaynağı olduğunu düşünün. 11 farklı ışık seviyesine sahip olan bu el fenerli powerbank, aynı zamanda 3.350 mAh'lik bataryası sayesinde isterseniz powerbank olarak işlev görüyor, isterseniz de 3 saati aşan bir fener performansı sunuyor.

Ürün Özellikleri

Materyal: Alüminyum alaşım

Batarya: 3350 mAh Li-Po

LED: 3 W

Işık Akısı: 240 Lümen

Ağırlık: 103 g

Çıkış: 5 V/ 1 A

Joygears MGS 601 Kablosuz Bluetooth Hoparlör

Yazın Seyahat ya da Kamp Yapacakların Tercih Edebileceği 5 Teknolojik Ürün

Kampa gittiğinizde aslında teknolojiden biraz uzaklaşma amacını taşıyor olsanız da gecenin geç saatlerinde ateşin etrafında ya da çadırınızda sohbet ederken hafif bir müziği arayacağınızı söyleyebiliriz. Joygeras'ın Bluetooth hoparlörü sayesinde kamp alanında ister telefonunuz üzerinden isterseniz hafıza kartından müzik dinleyebilir, gece sohbetlerinizi daha da keyifli ve unutulmaz hale getirebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

Batarya: 800 mAh

Bağlantı türü: Bluetooth 4.2

Çalışma Menzili: 10 m

Çalışma Süresi: 3-5 Saat

Desteklenen Hafıza Kartı: TF/micro SD (32 GB'a kadar)

Radyo İstasyonu: 23 dB

Frekans Tepkisi: 100 Hz~20 KHz

Tronsmart Encore Hydra Spor Bluetooth Kulaklık

Yazın Seyahat ya da Kamp Yapacakların Tercih Edebileceği 5 Teknolojik Ürün

Tüm özellikleriyle zaten başarılı bir sporcu Bluetooth kulaklık olan Tronsmart Encore Hydra, aynı zamanda sahip olduğu IPX7 sertifikası sayesinde suya karşı dayanıklılığıyla da kendinden bahsettiriyor. 12 saate kadar müzik dinleme süresi sunan kulaklığın 2,5 saat gibi bir sürede de şarj olduğunu belirtelim.

Ürün Özellikleri

Empedans: 16 & Omega;

Bluetooth: 4.1

Sürücüler: 2x8 mm, 2x6 mm

Frekans: 20-20000 Hz

Duyarlılık: 92 dB

Gürültü Engelleme: CVC6.0

Çalışma Menzili: 10 m

SUPER CHARGER Kablosuz Şarjlı Powerbank ve Seyahat Şarj Aleti

Kamp yaparken barınma ve beslenmenin ardından en önemli olarak sayabileceğimiz üçüncü ihtiyaç enerji olabilir. Bu durumda da powerbank'ler imdadımıza koşan ilk cihazlar oluyor. SUPER CHARGER kablosuz powerbank, standart bir powerbank'in aksine değiştirilebilir fiş başlıkları sayesinde gittiğiniz farklı ülkelerde dolum yapabilirsiniz. 6.700 mAh'lik bir kapasiteye sahip olan cihaz sayesinde ister kablolu isterseniz de uyumlu cihazlarınız için kablosuz şarj dolumu gerçekleştirebilirsiniz.

JUO Güneş Enerjili Katlanabilir Solar Şarj Paneli

Kamp yaparken belki de en önemli üçüncü ihtiyacın enerji olduğunu söylemiştik. Powerbank gibi enerji kaynaklarınız bittiği zaman sizlerin imdadına koşacak olan Juno'nun katlanabilir şarj paneli sayesinde biten powerbank'lerinizi istediğiniz zaman tekrardan doldurabilirsiniz.

Kamp yapanların işine yarayabileceğini düşündüğümüz teknolojik aletleri incelediğimiz yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Hepinize iyi kamplar, iyi tatiller diliyoruz ( Açıklaması

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Yazın Seyahat ya da Kamp Yapacakların Tercih Edebileceği 5 Teknolojik Ürün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement