DAÜ'de İletişimcilere Ödül - Son Dakika
Eğitim

DAÜ'de İletişimcilere Ödül

DAÜ\'de İletişimcilere Ödül

DAÜ İletişim Fakültesi'nin Başarılı Öğrencileri Sertifikalarını Aldı

25.12.2010 00:10  Güncelleme: 08:26

Doğu akdeniz üniversitesi (daü) iletişim fakültesi'nde düzenlenen sertifika töreninde bir önceki dönemde akademik başarı sağlayarak şeref ve yüksek şeref sertifikası almaya hak kazanan öğrencilere sertifikaları verildi.

Sertifika töreninin açılışında bir konuşma yapan DAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman İrvan, DAÜ İletişim Fakültesi'nin Kıbrıs'ın en iyi iletişim fakültesi olduğunu; Kıbrıs, Türkiye, İran, Azerbaycan, Nijerya, Filistin, Ürdün, İsrail, Almanya, Saudi Arabistan, Pakistan, Rusya, Cezayir ve Lübnan'dan öğrecileriyle gerçek anlamda uluslararası ve kültürlerarası bir fakülte haline geldiğini söyledi. Ünlü yönetmen Derviş Zaim ile Avrupa Gazeteciler Federasyonu başkan yardımcısı gazeteci Doğan Tılıç'ın bahar döneminde ders vermeye geleceğini müjdeleyen İrvan, öğrencilere her bakımdan en iyi olanakları sunmaya çalıştıklarını belirtti.

Törende gazetecilik öğrencileri adına Arzu Gizem Özpay, Radyo-TV ve Sinema öğrencileri adına Sholeh Zahraei, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık öğrencileri adına David Mathias ve Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı öğrencileri adına da Feridun Katlan birer konuşma yaparak fakültenin hem kişisel hem de mesleki gelişimlerine yaptığı katkıyı vurguladılar ve hocalarına teşekkür ettiler.

Törende gazetecilik bölümünden 14, radyo-televizyon ve sinema bölümünden 36, halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümünden 71, görsel sanatlar ve görsel iletişim tasarımı bölümünden 21 öğrenciye şeref ve yüksek şeref sertifikaları verildi.

Yılbaşı partisi

Sertifika töreninin ardından başlayan yılbaşı partisinde iletişim öğrencileri ve öğretim üyeleri, öğrencilerden oluşan müzik gruplarının canlı performansları ve dans gösterileri eşliğinde doyasıya eğlendiler ve dönemin yorgunluğunu attılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim DAÜ'de İletişimcilere Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement