Meteoroloji'den üç bölge için kuvvetli yağış uyarısı geldi - Son Dakika
Güncel

Meteoroloji'den üç bölge için kuvvetli yağış uyarısı geldi

Meteoroloji; İç Anadolu, Batı Karadeniz ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Marmara'nın doğusunda kuvvetli, Orta Karadeniz'de ise şiddetli sağanak beklendiğini duyurdu.

17.08.2019 20:34  Güncelleme: 20:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İç Anadolu, Batı Karadeniz ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Marmara'nın doğusunda yarın kuvvetli, Orta Karadeniz'de ise şiddetli sağanak uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre, yarın akşam saatlerine kadar Türkiye'nin kuzey ve iç kesimleri parçalı bulutlu olacak.

SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ

Marmara'nın doğusu, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Antalya'nın doğusu, Mersin, Adana, Osmaniye ve Hatay'ın kıyı kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Yağışların, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Ankara, Kırıkkale ve Çankırı çevrelerinde yerel olarak kuvvetli, Sinop, Kastamonu ve Bartın'ın kıyı kesiminde yer yer şiddetli olması öngörülüyor.

Meteoroloji\'den üç bölge için kuvvetli yağış uyarısı geldi

Son Dakika Güncel Meteoroloji'den üç bölge için kuvvetli yağış uyarısı geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonunda 4 Şüpheli Tutuklandı
    14:05 Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonunda 4 Şüpheli Tutuklandı

    Aksaray'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik yaptığı çalışmaların ardından E.Y, E.O, H.E.S. ve E.K'nin adreslerine operasyon düzenledi. Operasyonda uyuşturucu, hassas terazi ve uyuşturucu kullanma aparatları ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılar, adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

  • İzmir'de makas atma kazasında 5 kişi öldü, sürücü hakkında dava açıldı
    14:04 İzmir'de makas atma kazasında 5 kişi öldü, sürücü hakkında dava açıldı

    İzmir'de makas atarak şerit değiştiren bir sürücünün karıştığı kazada 5 kişi öldü, 20 kişi yaralandı. Sürücü hakkında 22,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede, sürücünün asli kusurlu olduğu belirtildi. Sürücü ise makas atmadığını ve kazaya sebep olduğu için pişman olduğunu söyledi.

  • Türk Kızılay, aşevlerinde otomasyon sistemi pilot uygulamasını başlattı
    14:04 Türk Kızılay, aşevlerinde otomasyon sistemi pilot uygulamasını başlattı

    Türk Kızılay, Ankara'da aşevlerinde otomasyon sistemi pilot uygulamasını başlattı. Kızılay, hijyenik ortamlarda hazırlanan sıcak yemekleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. Otomasyon programı ile ihtiyaç sahiplerinin bilgileri tanımlanacak ve yemek dağıtımı daha verimli hale getirilecek.

  • Ankara'da Kızılay Aşevi Ramazan Ayında 3 Bin 500 Kişiye Yemek Dağıtıyor
    14:04 Ankara'da Kızılay Aşevi Ramazan Ayında 3 Bin 500 Kişiye Yemek Dağıtıyor

    Ankara'da Kızılay'a bağlı Dr. Naki Akkerman Aşevi'nde Ramazan ayında günlük 3 bin 500 kişilik yemek hazırlanarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Aşevi, otomasyon sistemi ile ihtiyaç sahiplerinin bilgilerine hızlıca erişebiliyor. Türkiye genelinde 42 aşevi ile hizmet veren Kızılay, yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek dağıtmaya devam ediyor.

  • Kuşadası Ticaret Odası, Çağrı Merkezi / Müşteri Hizmetleri Hizmet Standartları Eğitimi Düzenledi
    14:02 Kuşadası Ticaret Odası, Çağrı Merkezi / Müşteri Hizmetleri Hizmet Standartları Eğitimi Düzenledi

    Kuşadası Ticaret Odası tarafından düzenlenen 'Çağrı Merkezi / Müşteri Hizmetleri Hizmet Standartları' konulu eğitim, çağrı merkezi sektöründe istihdam sağlamak isteyen ve çağrı merkezi bulunan işletmelerin temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Eğitimde, çağrı merkezi kriterleri, müşteri sadakati, hizmet standartları ve doğru iletişim konuları ele alındı.

  • Yalova Ro-Ro Limanı'ndan firari kaçaklar yurt dışına kaçırıldı
    14:01 Yalova Ro-Ro Limanı'ndan firari kaçaklar yurt dışına kaçırıldı

    Yalova Ro-Ro Limanı'ndan cezaevi firarisini kargo gemisine bindirerek yurt dışına kaçırdığı belirlenen 2'si personel toplam 4 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yalova Emniyeti ekipleri, firari D.T.'nin kaçışını tespit etti ve insan ticareti yaptığı ileri sürülen F.K. ve E.T.'nin yardımıyla kaçış gerçekleşti. Polis, zanlıları yakalayarak gözaltına aldı ve rüşvet paralarına el koydu. Zanlılar adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

  • Ahmet Davutoğlu, Ağrı'da Seçim İrtibat Bürosu Açılışını Yaptı
    14:01 Ahmet Davutoğlu, Ağrı'da Seçim İrtibat Bürosu Açılışını Yaptı

    Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ağrı'da seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi ve esnafı ziyaret etti. Davutoğlu, vatandaşlara hitap ederek, Ağrı için tertemiz bir belediyecilik anlayışıyla hizmet sunacaklarını ve şeffaf bir yönetim sergileyeceklerini belirtti.

  • Ankara'da yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu ele geçirildi
    14:01 Ankara'da yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu ele geçirildi

    Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin birlikte yürüttükleri çalışmalar sonucunda Mamak ilçesinde bulunan bir iş yerinde 40 bin 627 adet extacy hap ve 1 adet av tüfeği ele geçirildi. 4 şüpheli gözaltına alındı ve adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

  • Bağcılar'da Makas Atan Sürücüye 27 Bin 235 TL Para Cezası
    14:00 Bağcılar'da Makas Atan Sürücüye 27 Bin 235 TL Para Cezası

    Bağcılar'da trafikte makas atarak ilerleyen bir sürücü, polis ekipleri tarafından yakalandı. Şahsa toplamda 27 bin 235 TL para cezası uygulanıp hakkında adli işlem başlatıldı. Sürücü, TEM Kuzey Marmara Otoyolu Mahmutbey Viyadüğü üzerinde makas atarak trafik güvenliğini tehlikeye düşürmüştü. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından tespit edilen sürücü, çeşitli suçlamalarla toplamda 27 bin 235 TL para cezasına çarptırıldı.

  • Sinop'ta TKDK İrtibat Ofisi Açıldı
    13:59 Sinop'ta TKDK İrtibat Ofisi Açıldı

    Sinop'ta Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İrtibat Ofisi açıldı. Vali Mustafa Özarslan, açılışta yaptığı konuşmada, TKDK'nin Sinop'ta hayvancılık yatırımlarından gıda sanayi tesislerine kadar pek çok alanda yatırımcıları bilgilendireceğini belirtti. IPARD III Programı ile Sinop çiftçisine yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe desteği sunulacak.


Advertisement