Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, Kumluca'da Mehmetçik ile Omuz Omuza Çalıştı - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, Kumluca'da Mehmetçik ile Omuz Omuza Çalıştı

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, Kumluca\'da Mehmetçik ile Omuz Omuza Çalıştı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, cadde ve sokakları çamurla kaplanan Kumluca’da, temizlik çalışmalarına katılan Mehmetçik ile beraber çalıştı. Askerlerin selden zarar gören bir esnafın dükkanını boşalttığını gören Uysal, eşyaların taşınmasına yardım etti.

13.12.2022 15:49  Güncelleme: 16:00

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, cadde ve sokakları çamurla kaplanan Kumluca'da, temizlik çalışmalarına katılan Mehmetçik ile beraber çalıştı. Askerlerin selden zarar gören bir esnafın dükkanını boşalttığını gören Uysal, eşyaların taşınmasına yardım etti.

Geceyi sel felaketinin yaşandığı Kumluca'da geçiren Başkan Uysal, günün ilk saatleriyle birlikte ilçede inceleme ve ziyaretlerine devam etti. Esnafa ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi ekiplerinin AFAD, Büyükşehir Belediyesi ve ilgili kuruluşlarla koordineli şekilde sürdürdüğü çalışmaları da yerinde inceledi. İncelemeleri sırasında askerlerin selden zarar gören bir esnafın dükkanını boşalttığını gören Başkan Uysal, Mehmetçiğe yardım etti.

Başkan Uysal, ayrıca bölgede temaslarını ve incelemelerini sürdüren CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Ali Öztunç ile CHP Bursa Milletvekili ve PM Üyesi Orhan Sarıbal'a da eşlik etti. Zarar gören seralarda incelemelerde bulunan heyet, selin etkilediği Finike'de de Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'yi makamında ziyaret etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, Kumluca'da Mehmetçik ile Omuz Omuza Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement