Bağcılar'da korkunç olay: Ölen kadının cesedini poşete sarıp 10 gün beraber yaşadı - Son Dakika
3.Sayfa

Bağcılar'da korkunç olay: Ölen kadının cesedini poşete sarıp 10 gün beraber yaşadı

Bağcılar'da Ensar Avuç, başına aldığı darbe sonucu ölen Songül Kurt'un cesedini poşetlere sararak 10 gün aynı evde yaşadı. Olay, Avuç'un evine misafir olarak gelen 2 kişinin cesedi görmesi ve durumu polise bildirmesi üzerine ortaya çıktı. Polis ekipleri, baskın düzenledikleri evde cesedi buldu ve 3 kişiyi gözaltına aldı. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemede Kurt'un başına aldığı darbe sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

12.03.2024 11:21  Güncelleme: 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Bağcılar'da başına aldığı darbe sonucu ölen 48 yaşındaki Songül Kurt'u poşetlere saran 60 yaşındaki Ensar Avuç, 10 gün cesetle aynı evde yaşadı. Eve gelen misafirlerin durumu fark ederek ihbarda bulunmasıyla polis ekipleri adrese baskın düzenledi. Ceset incelemenin ardından Adli Tıp Kurumuna götürülürken olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

CESEDİ POŞETLE SARIP EVİN ODASINDA BIRAKTI

Yeni Mahallede 4 katlı bir apartmanın bodrum katında oturan 60 yaşındaki Ensar Avuç, 3 ay önce Bağcılar'da 48 yaşındaki Songül Kurt ile tanıştı. Kurt, kısa zaman sonra Ensar Avuç'un evinde yaşamaya başladı. İddiaya göre, bir süre önce Songül Kurt başına aldığı darbe sonucu hayatını kaybetti. Ensar Avuç, cesedi poşetlere sardı ve evin bir odasına bıraktı. 10 gün sonra Avuç'un evine misafir olarak gelen 2 kişi, poşetlere sarılı cesedi gördü ve evden ayrılarak başka bir arkadaşına durumu anlattı. Durumu anlattıkları kadın, duyduklarını 10 Şubat Pazar günü polise söyleyerek ihbarda bulundu.

Kadının cansız bedenini poşete sarıp 10 gün cesetle yaşadı

POLİS EKİPLERİNDEN ADRESE OPERASYON

Polis ekipleri, ihbar edilen eve baskın düzenledi ve poşetlere sarılı halde kadın cesedi ile karşılaştı. Kadının cesedi incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Adli Tıpta yapılan incelemede kadının başına aldığı darbe sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

Kadının cansız bedenini poşete sarıp 10 gün cesetle yaşadı

KORKTUĞU İÇİN POLİSİ ARAMAMIŞ

Polis ekipleri, Ensar Avuç'u ve evine misafir olarak gelen 2 kişiyi gözaltına aldı. Avuç'un ifadesinde Songül Kurt'un kafasını sehpaya çarptıktan sonra hayatını kaybettiğini ve korktuğu için polisi aramadığını söylediği öğrenildi.

Mahalleli Abdülaziz Akıncı, "Bir kadın ile bir erkek evde beraber yaşıyormuş. Kadın ölmüş, komşular cesedin kokusunun geldiğini söylemiş. Polisler gelmiş" dedi.

Bağcılar\'da korkunç olay: Ölen kadının cesedini poşete sarıp 10 gün beraber yaşadı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Bağcılar'da korkunç olay: Ölen kadının cesedini poşete sarıp 10 gün beraber yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement