Tiyatrokare'nin 3 oyunu, 10 ilde seyirciyle buluşacak - Son Dakika
Güncel

Tiyatrokare'nin 3 oyunu, 10 ilde seyirciyle buluşacak

Tiyatrokare\'nin 3 oyunu, 10 ilde seyirciyle buluşacak

Bu yıl 31. sanat yılını kutlayan Tiyatrokare, bu ay repertuvarındaki "Ahududu", "Ağaçlar Ayakta Ölür" ve "Şen Makas" oyunlarını izleyiciyle buluşturacak.

02.02.2023 14:52  Güncelleme: 14:58

Bu yıl 31. sanat yılını kutlayan Tiyatrokare, bu ay repertuvarındaki "Ahududu", "Ağaçlar Ayakta Ölür" ve "Şen Makas" oyunlarını izleyiciyle buluşturacak.

Tiyatrokare'den yapılan yazılı açıklamaya göre Nedim Saban'ın yönettiği 11 ödüllü Ağaçlar Ayakta Ölür, 4 Şubat'ta Beylikdüzü, 10 Şubat'ta Hatay, 11 Şubat'ta İskenderun, 12 Şubat'ta Mersin, 13 Şubat'ta Adana, 14 Şubat'ta Kayseri, 15 ve 16 Şubat'ta Ankara MEB Şura, 26 Şubat'ta Trump Sahne, 27 Şubat'ta da Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezinde sahnelenecek.

ABD tiyatro tarihinin en uzun süreli oynanan oyunu olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na geçen interaktif komedi oyunu Şen Makas da 2 Şubat'ta Bursa BAOB Kültür Merkezi, 3 Şubat'ta Balıkesir, 4 Şubat'ta İzmir Bostanlı, 5 Şubat'ta İzmir AKM, 6 Şubat'ta İzmir Narlıdere, 8 Şubat'ta Çanakkale İÇDAŞ Kongre Merkezi, 9 Şubat'ta Edirne, 19 Şubat'ta Trump Sahne ve 25 Şubat'ta Beylikdüzü'nde izlenebilecek.

ABD'li yazar Joseph Kesselring'in "Arsenic and Old Lace" adlı oyunun bir uyarlaması olarak sahneye taşınan Ahududu ise 12 Şubat'ta Trump Sahne, 17 Şubat'ta Ankara MEB Şura, 7 Şubat'ta İzmir Konak AKM ve 28 Şubat'ta Fişekhane'de izleyicinin beğenisine sunulacak.

Tiyatrokare'nin 3 oyunu Türkiye genelinde 23 Nisan'a kadar sahnelenmeye devam edecek. Oyun programına "tiyatrokare.com.tr" sitesinde ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabiliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tiyatrokare'nin 3 oyunu, 10 ilde seyirciyle buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement