Beşiktaş'ta ilk 11'ler belli oldu! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta ilk 11'ler belli oldu!

Beşiktaş, ligin formda ekibi Kasımpaşa ile kozlarını paylaşıyor. Siyah-Beyazlılar, 3-5-2 dizilişiyle sahaya yayılacak. Teknik Direktör Valerien Ismael, Batshuayi ve Güven'i forvette birlikte oynatacak.

25.04.2022 19:37  Güncelleme: 22:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş ile Kasımpaşa bu akşam Vodafone Park'ta kozlarını paylaşıyor. Beşiktaş, Avrupa kupaları için şansını zorlayacak. Kasımpaşa ise istikrarlı performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Sonucu merakla beklenen karşılaşma 20.30'da başladı. Mücadeleyi Yasin Kol yönetiyor.

BEŞİKTAŞ ÖNDE

Beşiktaş ile Kasımpaşa, ligde 38. kez karşı karşıya geliyor. İki takım arasındaki 37 maçın 24'ünü Beşiktaş kazandı, 8 karşılaşma berabere bitti, Kasımpaşa 5 kez galibiyet aldı. Beşiktaş'ın 78 golüne, Paşa 39 golle cevap verdi.

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Montero, Rıdvan, Josef, Pjanic, Ghezzal, Güven, Batshuayi

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Spajic, Donk, Eren, Doğucan, Hajradinovic, Eysseric, Fall, Mortadha, Muleka

CANLI ANLATIM

Dakika 84: Kasımpaşa'da üçüncü oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Mortadha Ben Ouanes oyundan çıkarken, Rayane Aabid yerine giren isim oluyor.

Dakika 83: Beşiktaş'ta beşinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Miralem Pjanic oyundan çıkarken, Cyle Larin yerine giren isim oluyor.

Dakika 82 GOL: Savunma arkasına iyi sızan Muleka farkı 3'e yükseltti.

Dakika 80: Aynı dakikada Kasımpaşa'da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Sakatlanan Uros Spajic oyundan çıkarken, Tomas Brecka yerine giren isim oluyor.

Dakika 62: Beşiktaş'ta N'Koudou ve Kenan oyuna girerken, Batshuayi ile Vida kenara geldi.

Dakika 61: Domagoj Vida sarı kart gördü.

Dakika 58: Ceza sahası yayında hlikeli yerden kullanılan serbest vuruşta Miralem Pjanic'in şutu barajdan dönüyor.

Dakika 56: Ceza sahası yayında Uros Spajic Emirhan İlkhan'ı formasından çekerek durdurması nedeniyle hakem Yasin Kol tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

Dakika 49: Michy Batshuayi'nin pasıyla topla buluşan Emirhan İlkhan'ın ceza yayından yaptığı yerden vuruşta top kaleci Ertuğrul Taşkıran'da kalıyor.

Dakika 46: Beşiktaş ikinci yarıya iki oyuncu değişikliği ile birden başlıyor. Güven Yalçın ve Rıdvan Yılmaz oyundan çıkarken Emirhan İlkhan ve Umut Meraş ikinci yarı için oyuna giren isimler oluyor.

Dakika 45+3: Beşiktaş penaltı kazandı ancak Rosier için ofsayt bayrağı havaya kalkınca penaltı geçerlilik kazanmadı

Dakika 45 GOL: Kasımpaşa Mortadha'nın golüyle skoru 2-0'a getirdi. Orta sahada taç çizgisinde Florent Hadergjonaj'in gönderdiği uzun top ile buluşan Mortadha Ben Ouanes kaleci Ersin Destanoğlu'nun önde olduğunu görüp aşırtma bir vuruş ile topu ağlara gönderiyor.

Dakika 35: Beşiktaş'ta Pjanic ve Ersin, Kasımpaşa'da ise Muleka sarı kart gördü.

Dakika 35: Saha karıştı. Beşiktaşlı Ersin Destanoğlu ve Muleka arasında gerginlik yaşandı.

Dakika 32: Beşiktaş gole yaklaştı. Ghezzal'ın şutunu Eren çizgiden çıkardı. Beşiktaş penaltı bekledi.

Dakika 29: Jackson Muleka, maçta ikinci gole çok yaklaştı. Sağ çaprazdan sert şutu, Ersin kornere yolladı.

Dakika 28 GOL: Kasımpaşa Jackson Muleka'nın attığı gol ile Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçiyor. Kasımpaşa duran topta kalabalık geldi. Arkaya direğe gönderilen topta boşta kalan Muleka temiz bir vuruşla takımını öne geçirdi: Muleka 10. maçında 10. golünü attı.

Dakika 23: Josef ile Muleka'nın ikili mücadelesi sonrasında Muleka yerde kaldı. Faul. Pjanic, 'Hareket topa' dedi ve Beşiktaşlı futbolculardan itiraz var. Beşiktaş'ta Josef, Muleka'ya yaptığı faul sonrası sarı kart gördü. Brezilyalı futbolcu, Kayserispor maçında cezalı duruma düştü.

Dakika 20: Rıdvan Yılmaz topu içeri şişirdi, Batshuayi indirdi, Welinton ceza sahası çizgisinin az gerisinden gelişine şansını denedi ancak top üstten dışarda.

Dakika 20: Kasımpaşa, Eren ile soldan geldi. Rosier'i geçti. Sağ ayağıyla şut, aut.

Dakika 14: Karşılaşmada tempo yüksek ancak net pozisyon yok.

Dakika 6: Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Miralem Pjanic'in ceza alanına gönderdiği ortasında savunmanın uzaklaştırmaya çalıştığı topu önünde bulan Domagoj Vida topu kontrol edemiyor ve auta çıkıyor.

Dakika 5: Beşiktaş tehlikeli geldi! Güven çizgiden içeri çevirdi, Doğucan kademeye girdi.

Dakika 3: Valentin Eysseric'in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Ryan Donk'un kafa vuruşu yandan auta gidiyor.

Dakika 1: Mortadha Ben Ouanes'in sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında savunmadan seken topu Ersin Destanoğlu çift yumruk ile uzaklaşt

Beşiktaş\'ta ilk 11\'ler belli oldu!

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta ilk 11'ler belli oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement