Fenerbahçeli Giuliano: Babel'i Çok Beğeniyorum - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Giuliano: Babel'i Çok Beğeniyorum

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Giuliano, Türkiye'de en beğendiği futbolcunun Hollandalı Ryan Babel olduğunu söyledi.

15.03.2018 22:47  Güncelleme: 00:44

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Giuliano, kulüp televizyonunda katıldığı bir programda hakkındaki merak edilen soruları yanıtladı.

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Giuliano, Türkiye'de kendisini çok iyi hissettiğini ve uzun yıllar sarı-lacivertli takımda kalmak istediğini söyledi.

FB TV'de katıldığı programda samimi açıklamalarda bulunan Giuliano, sarı-lacivertli takıma olan transfer sürecini şöyle anlattı: "Değişim zamanıydı ve Fenerbahçe'den teklif aldım. Bu fırsattan dolayı çok gururlandım, çok mutlu oldum çünkü Türkiye'nin büyük bir kulübü, taraftarları çok fanatik ve benim futboluma hayran. Ben gelmeden önce de bana tüm destek ve sevgilerini gösterdiler ve Tanrı'ya şükürler olsun ki bu kararı vermiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Kendimi çok iyi, çok memnun hissediyorum ve taraftarların sevgisi daha da arttı bu da verdiğim karardan dolayı beni mutlu ediyor. Souza ile konuştum. Bir kaç kere Souza ile konuştum ve buraya gelme ihtimalim doğduğunda bana şehirin, kulübün, kulübün yapısının ve taraftarın nasıl olduğunu anlattı. Kendisinden mümkün olan bütün bilgileri aldım ve sonra teklifi kabul etmek için karar vermem çok kolay oldu."

"İDOLÜM RONALDINHO"

Giuliano, gençliğinden beri Ronaldinho'yu çok sevdiğini anlatırken, "Gençken hep çok sevdiğim bir futbolcu var. Ronaldinho Gaucho. Futbolda yaptıkları, temsil ettikleri, büyüsü, cazibesi, futbol oynarken gülümsemesi sebebiyle, yaptığı şey ile ilgili sorumluluk duyardı ama bir yandan da görürdünüz ki ki bu işle ilgili mutluluk ve memnuniyeti de vardı. Dolayısı ile futbolda en büyük idolüm olarak gördüğüm futbolcu Ronaldinho." dedi.

"TÜRKİYE'DE KENDİMİ EVİMDE HİSSEDİYORUM"

Yıldız futbolcu, "Sana iyi ki buradayım dedirten şey nedir?" şeklindeki soruya ise şöyle yanıt verdi: "Evimde hissetmem. Türkiye yemekleriyle, insanıyla, futboluyla, tutkusuyla bana Brezilya'yı çok hatırlatıyor. Dolayısı ile bu da Türkiye'yi çok sevmemi sağlıyor çünkü Brezilya'da yaşadığım zamana çok benziyor. Burada gerçekten çok mutlu bir hayatım var. Türkiye'de en çok sevdiğim şey olarak ise yemekten bahsedebilirim. Çünkü Türk yemeklerini çok sevdim. Kebap benim için harika. Kebap ve ayran, çay ve baklava. Benim için mükemmel bir akşam yemeği."

HEDEFLERİ NELER?

Giuliano, kariyeiyle ilgili hedeflerini ise şöyle anlattı: "Gerçekleştirmek istediğim en büyük hedefim şu anda yakın zamanda gerçekleşmesi mümkün olan. Sene sonunda takım olarak Fenerbahçe ile şampiyon olmak. Sanırım bu Fenerbahçe'deki en büyük hedefim. Sene sonuna gelip şampiyonluğu kutlayabilmek. Kişisel olarak en büyük hedefim yakında gerçekleşecek olan Dünya Kupası'nda yer alabilmek."

GOL SEVİNCİNİN ANLAMI

Başarılı orta saha oyuncusu, gol sevincinin hikayesini de anlatırken, "Ben Tanrı'ya çok inanan biriyim ve bugün bir futbolcu olabildiysem bu Tanrı beni koruduğu, bana bu armağanı ve bu işi yapabilecek kapasiteyi verdiği için. Dolayısı ile her gol attığımda ellerimi yukarı kaldırıyorum ve bu yeteneğin Tanrı'dan geldiğini ve ona şükürler olsun ki işimi yapabildiğimi farkına varıyorum. Dolayısı ile bu bana verdiği yetenekten dolayı Tanrı'ya teşekkür etme biçimi." diye konuştu.

"UZUN YILLAR FENERBAHÇE'DE KALMAK İSTİYORUM"

Fenerbahçe'de kalıcı olmak istediğini de sözlerine ekleyen Giuliano, "Burada çok mutluyum. İyi adapte oldum. Takım arkadaşlarım bana saygı duyuyor, taraftarlar beni seviyor, ailem memnun, çocuklarım okula gidiyor dolayısı ile burada kalabilmek için her şeye sahibim. Futbolda işler çabuk değişir, farklı bir şey olabilir ama asıl düşüncem Fenerbahçe'de daha uzun süre kalmak." ifadelerini kullandı.

"BABEL'İ ÇOK BEĞENİYORUM"

Giuliano, "Senden sonra Türkiye'de forma giyen en iyi futbolcular kimler?" şeklindeki soruya ise şöyle yanıt verdi: "Benim fikrime göre yüksek seviyede olduklarını düşündüğüm bir kaç oyuncu var. Talisca çok sıradışı bir dönem geçiriyor ama Babel'i de çok beğeniyorum. Beşiktaş'ın oyuncusu ve bana göre eksiksiz bir futbolcu. Beşiktaş takımının maçlarında oyunun kaderini etkiliyor. Onu da Türkiye liginin en iyi futbolcuları arasına koyarım."

"EN İYİ ATMOSFER BİZİM STADIMIZDA"

Türkiye'deki en etkilendiği stat atmosferinin Kadıköy'de olduğunu da söyleyen Giuliano, şöyle devam etti: "Benim için en iyi atmosferi olan stat bizimkisi. Evimizde oynadığımız maçlarda her zaman en iyi atmosfer oluyor. Derbilerden bahsedersek ki Beşiktaş maçında forma giyme imkanım oldu gerçekten sıra dışı bir ortam vardı. Evimizde Trabzonspor ve Başakşehir ile oynadığımız maçları için de geçerli bu durum. Tüm büyük maçlarımızda taraftarlarımız gelip her an bizi destekledi. Eminim evimizdeki ilk derbide stadımız tamamen dolu olacak ve taraftarlarımız orada olup bizi destekleyecek."

"FUTBOLCU OLMASAYDIM ÇOK FAZLA DERS ÇALIŞIRDIM"

Giuliano, futbolcu olmasaydı hangi mesleği yapacağıyla ilgili bir soruya da şu yanıtı verdi: "Bu çok sevdiğim bir soru çünkü kendimi başka bir şey yaparken göremiyorum. Bazen hatta ailemle konuşuyorum futbolcu olmasaydım ne olurdum diye. Sanırım çok fazla ders çalışırdım, kariyerimde ne yapardım bilmiyorum ama kesin çok ders çalışırdım ve ne ile uğraşacağıma bakardım ama şükürler olsun ki futbolu seçtim, her şey yolunda gitti ve şimdi buradayım."

Fenerbahçeli Giuliano: Babel\'i Çok Beğeniyorum

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Giuliano: Babel'i Çok Beğeniyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Dingil : Bende adriana limayı beğeniyorum eee nolcoak şimdi... 4 1 Yanıtla
  • Ss: Kendisi penaltı canavarı 2 2 Yanıtla
  • Metin : Hazır ikinizde istanbuldayken çıkın 3 0 Yanıtla

Advertisement