Dünya Büyükler Güreş Şampiyonası - Son Dakika
Güncel

Dünya Büyükler Güreş Şampiyonası

Dünya Büyükler Güreş Şampiyonası

ANADOLU AJANSI

17.09.2013 00:10

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk/ 6 Nisan 1920

1- Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Türkiye'de

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül,  Şerif ile Çankaya Köşkü'nde baş başa görüşecek.

Gül,  törenle "Cumhuriyet Nişanı" tevcih edeceği Şerif'in onuruna Çankaya Köşkü'nde resepsiyon ve öğle yemeği verecek.

Tevcih törenine TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Başbakan Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şerif'i, Başbakanlık Merkez Bina'da resmi törenle karşılayacak. Erdoğan ve Şerif, görüşmelerinin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Erdoğan, Şerif'in onuruna Başbakanlık Resmi Konut'ta, akşam yemeği verecek. (Ankara/11.00/11.30/12.25/13.00/16.30/19.00)

2- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinde düzenlenen Demokratikleşme Paketi Değerlendirme Toplantısı'na katılacak. (Ankara/16.30)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Salur Belediyesince yaptırılan atık su arıtma tesisinin açılışı ile Bandırma'daki gençlik şölenine katılacak. (Balıkesir/19.30/22.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ekonomi Bakanlığı'nda düzenlenen Türkiye-Uganda Karma Ekonomik Komisyonu'nun 2. dönem açılışına katılacak, Suudi Arabistan'ın Ankara Büyükelçisi Adel Siraj Merdad'ı Başbakanlık Merkez Bina'da kabul edecek. (Ankara/09.30/12.00)

2- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, eski Başbakan Adnan Menderes, eski Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve eski Maliye Bakanı Hasan Polatkan'ın ölümlerinin 52. yılı nedeniyle düzenlenen anma törenine katılacak.

Bağış, Slovakya Büyükelçiliği tarafından "Anayasa Günü" dolayısıyla düzenlenen resepsiyona iştirak edecek. (İstanbul/11.00/19.30)

3- Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, valilik ve karma OSB deri laboratuvarını ziyaret edecek, sanayici ve iş adamlarıyla öğle yemeği yiyecek, Uşak Üniversitesi Rektörlüğüne ziyarette bulunacak.

Ergün, AK-MER, Uşak OSB, UOSB Ege Bölge Ortak Sağlık Güvenlik Biriminin açılışını yaptıktan sonra AK Parti İl Başkanlığında partililerle bir araya gelecek (Uşak/11.00-17.30)

4- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Türk derneklerinin temsilcileri ve ABD'de yerleşik Türk iş adamlarıyla bir araya gelecek. (New York)

5- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Halkalı Gümrük Müdürlüğü Yeni Tesisleri'nin (Lojistik Merkezi) temel atma törenine katılacak. (İstanbul/11.00)

6- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Yeşil İş 2013 : Sürdürülebilir İş Buluşması"nın açılış törenine iştirak edecek. (İstanbul/09.30)

7- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Şeker Fabrikası'nda pancar alım programına katılacak ve Eskişehir Türk Dünyası Kültür Başkenti kapsamında valilikte basın toplantısı yapacak.

Daha sonra Ankara'ya geçecek Avcı, ana okulları ve Mahir İz İmam Hatip Lisesi açılışlarına katılacak, Başbakanlıkta Pakistan-Türkiye Eğitim İşbirliği Anlaşmasını imzalayacak. (Eskişehir/10.00/12.00/Ankara/15.30/16.30/18.00)

8- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Dünya Sağlık Örgütü Avrupa Bölge Ofisi'nin Çeşme'de düzenlenen "63. Bölge Komitesi Toplantısı"nın ikinci gününde "Sağlık 2020 Belgesinin Uygulanmasında Son Durum" paneline katılacak. (İzmir/09.30)

9- CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenleyecek, çeşitli ziyaretler gerçekleştirecek. (Gaziantep/11.00-19.15)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- ABD'nin başkenti Washington'da donanma binasına düzenlenen saldırının ardından gelişmeler izleniyor.

2- Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Katar Dışişleri Bakanı Katar Dışişleri Bakanı Halid Bin Muhammed El Atiyye'yi Elysee Sarayı'nda kabul edecek.

3- Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) Genel Kurul Toplantısı Viyana'da devam ediyor.

Toplantının gündeminde İran, Suriye ve Kuzey Kore'nin nükleer programındaki gelişmeler ilk sırada yer alıyor.

EKONOMİ

1- TÜİK, 2013 yılı 2. çeyrek İnşaat Ciro ve Üretim Endekslerini açıklayacak. (Ankara/10.00)

GÜNCEL

1- 103 sanıklı 28 Şubat davasına Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. (Ankara)

SPOR

1- UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları başlayacak.

B Grubu ilk maçında Galatasaray ile Real Madrid, Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelecek. (İstanbul/21.45)

2- Dünya Güreş Şampiyonası Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de sürüyor.

Türk Milli Takımı'ndan 60 kiloda Erhan Bakır, 84 kiloda Serdar Böke ve 120 kiloda Taha Akgül mindere çıkacak. (Budapeşte/14.00)

3- Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçlarının kura çekimi Ataköy Olimpiyatevi'nde yapılacak. (İstanbul/14.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dünya Büyükler Güreş Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement