AK Parti Malatya Milletvekili Ölmeztoprak Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Malatya Milletvekili Ölmeztoprak Açıklaması

AK Parti Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Türkiye'de adalet binalarının daha modern yapılara taşındığını bildirdi.

04.04.2011 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Türkiye'de adalet binalarının daha modern yapılara taşındığını bildirdi.

Ölmeztoprak, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'deki adalet binalarının daha modern yapılara taşındığını, 9 yılda 150 adalet sarayının yapıldığını belirtti.

90 adalet sarayının da inşasının devam ettiğini ifade eden Fuat Ölmeztoprak, inşaat ve proje aşamasındaki adliyelerin hizmete girmesiyle adaletin daha modern mekanlarda dağıtılacağını belirterek şunları kaydetti:

"Hükümetin yargıya verdiği önem ve değerin bir sonucu olarak bu alanda reform sayılacak değişim ve yeniliklere imza attık. Türkiye'de adalet binaları daha modern yapılara taşındı. Adil, tarafsız, hızlı, etkili, güven veren, çağdaş bir adalet sistemi oluşturmak için başta temel kanunlar olmak üzere mevzuat alanında köklü değişiklikler yaptık. Fiziki koşulların iyileştirilmesi konusunda önemi gelişmeler sağladık. 2011 yılında Bartın Amasra, Gaziantep İslahiye, Mersin, Bursa İnegöl, Hatay İskenderun, Çanakkale Çan, Trabzon Sürmene, Hatay Dörtyol ve Reyhanlı, Antalya Gazipaşa, Çorum İskilip, Hakkari Yüksekova, Amasya Suluova, Gaziantep Nizip, Kütahya Gediz, Van Erciş, İzmir Tire, Ağrı Patnos ve Edirne adalet binalarına 56 milyon 708 bin lira harcanarak tamamlanacak."

- MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Malatya Milletvekili Ölmeztoprak Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement