İstanbul'da İtiraz Süreci Devam Ederken 8 İlçede Adaylar Mazbata Almayı Bekliyor - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da İtiraz Süreci Devam Ederken 8 İlçede Adaylar Mazbata Almayı Bekliyor

İstanbul'da seçimlere itiraz süreci devam ederken 28 ilçesindeki adaylara mazbataları verildi, 8 ilçede ise adaylar henüz mazbatalarını alamadı. İşte mazbata almayı bekleyenler.

10.04.2019 08:59  Güncelleme: 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart yerel seçimleri sonrası başta İstanbul Büyükşehir Belediyesi olmak üzere pek çok il ve ilçede itiraz süreçleri devam ediyor. Seçimlerin üzerinden geçen 10 günün ardından İstanbul'da mazbatasını alan ve almayan adaylar da belli olmaya başladı.

28 İLÇEDE ADAYLARA MAZBATALAR VERİLDİ

Habertürk Yazarı Esra Boğazlıyan'ın haberine göre mazbatanın verildiği ilçeler şöyle sıralanıyor: Adalar, Arnavutköy, Avcılar, Ataşehir, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Bayrampaşa, Beykoz ,Beşiktaş, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Çatalca, Çekmeköy, Eyüpsultan, Fatih, Güngören, Kadıköy, Kartal, Küçükçekmece, Sarıyer, Şişli, Ümraniye, Üsküdar, Silivri, Sultangazi, Tuzla ve Zeytinburnu.

8 İLÇEDE ADAYLAR MAZBATASINI BEKLİYOR

İstanbul'da mazbatasını bekleyen 8 ilçe ise şöyle; Başakşehir, Beyoğlu, Esenyurt, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Pendik, Sancaktepe ve Sultanbeyli.

ŞİLE'DE TESLİM İŞLEMİ BUGÜN, ESENLER'DE İSE CUMA GÜNÜ OLACAK

Öte yandan Şile'de mazbata teslim işlemi yarın gerçekleştirilecek. Esenler ise Cuma gününü beklerken Maltepe'nin ne zaman alacağı henüz net değil.

İstanbul\'da İtiraz Süreci Devam Ederken 8 İlçede Adaylar Mazbata Almayı Bekliyor

Son Dakika Güncel İstanbul'da İtiraz Süreci Devam Ederken 8 İlçede Adaylar Mazbata Almayı Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement