AK Parti Ankara İl Başkanlığı 2023'te 120 bin 316 yeni üye kazanarak Türkiye birincisi oldu - Son Dakika
Politika

AK Parti Ankara İl Başkanlığı 2023'te 120 bin 316 yeni üye kazanarak Türkiye birincisi oldu

AK Parti Ankara İl Başkanlığı 2023\'te 120 bin 316 yeni üye kazanarak Türkiye birincisi oldu

AK Parti Ankara İl Başkanlığı, 2023 yılında 120 bin 316 yeni üye kazanarak Türkiye birincisi oldu. AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, verdikleri mücadelede kendileriyle aynı yolda yürümek için partilerine üye olanlara teşekkür etti. Ankara'da AK Parti'ye kayıtlı toplam üye sayısı 875 bin kişiye ulaştı.

02.01.2024 13:18  Güncelleme: 14:47

AK Parti Ankara İl Başkanlığı, 2023 yılında 120 bin 316 yeni üye kazanarak Türkiye birincisi oldu. Bu başarı sosyal medyada geniş yankı buldu. 2024'ün ilk rekorunu duyuran AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, verdikleri mücadelede kendileriyle aynı yolda yürümek için partilerine üye olanlara teşekkür etti.

4'ÜNCÜ KEZ TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

Türkiye'de siyasi partiler yeni üye kazanmak için yoğun çaba gösterirken, AK Parti'de Ankara İl Başkanlığı yeni üye kaydında Türkiye rekorunu kırdı. AK Parti'ye sadece Ankara'da Ankara İl Başkanlığı ve teşkilatlar aracılığıyla 2023 yılında 120 bin 316 yeni üye partiye katıldı. Açıklanan rakam ile toplamda Ankara'da 875 bin kişi AK Parti üyesi olurken, AK Parti Ankara İl Başkanlığı katılan yeni üyeler ile 4'üncü kez Türkiye birincisi oldu.

6 yıldır İl Başkanlığı görevini yapan Hakan Han Özcan yeni bir rekora imza attı! Ankara'da AK Parti'ye 120 bin yeni üye

ANKARA'DAN 120 BİN 316 KİŞİ AK PARTİ'YE KATILDI

AK Parti Ankara il Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 2023 yılında AK Parti'ye Ankara'dan 120 bin 316 kişi katıldı. Rekor katılımlar ile AK Parti Ankara İl Başkanlığı 4'üncü kez Türkiye birincisi olurken Ankara'da AK Parti'ye kayıtlı toplam üye sayısının 875 bin kişi olduğu belirtildi. 2024 yılının ilk rekor haberini duyuran ve 6 yıldır AK Parti Ankara İl Başkanlığı görevini yürüten Hakan Han Özcan, "AK Parti Ankara İl Başkanlığı ve teşkilatlarımızın yaptığı yoğun çalışmalar sonucunda 2023 yılında sadece Ankara'da 120 bin 316 yeni üyeyi partimize katarak büyümeye ve güçlenmeye devam ediyoruz. Ankara'da sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayarak herkesin derdine derman olmaya çalışıyoruz.Türkiye yüzyılında ülkemizi daha müreffeh bir seviyeye ulaştırmak adına verdiğimiz mücadelede bizimle aynı yolda yürümek için partimize üye olan kardeşlerimize teşekkür ediyorum hepsine hoş geldiniz diyorum." ifadelerini kullandı.

6 yıldır İl Başkanlığı görevini yapan Hakan Han Özcan yeni bir rekora imza attı! Ankara'da AK Parti'ye 120 bin yeni üye

ÖZCAN: "TÜRKİYE ZİNCİRLERİNDEN KURTULDU"

AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkemizin hem bölgesinde hem de tüm dünyada söz sahibi olması için çok çalıştık. 21 yılda büyük atılımlar yapan Türkiye zincirlerinden bir bir kurtuldu. Gezi kalkışması, 15 Temmuz hain darbe girişimi, ekonomimize yapılan operasyonlar bizleri asla yolumuzdan döndüremedi. Milletimiz 14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihinde yapılan genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimi ile milletimiz demokrasiden ve istikrardan yana olduğunu tüm dünyaya bir kez daha haykırdı. Bu sadece bir sayı değil. Bu dökülen ter, kat edilen yol, sıkılan el, girilen gönül, yaslanılan omuz, inanılan bir aşk ve büyüyen bir aile. Ankara bizim hepimizin diyene kadar durmak yok." diye konuştu.

6 yıldır İl Başkanlığı görevini yapan Hakan Han Özcan yeni bir rekora imza attı! Ankara'da AK Parti'ye 120 bin yeni üye

AK Parti'nin Türkiye'nin Siyonist ve emperyalist güçlerden arınmasından rahatsız olanların oynadıkları oyunlara rağmen Türk Milleti'nden aldığı güç ve destekle Türkiye üzerinde oynanmak istenen bütün oyunları bozarak emin adımlarla yoluna devam ettiğini kaydeden Özcan, "Türkiye yüzyılı vizyonu ile yeni bir döneme girerken partimiz de vatandaşlarımızın teveccühüne mazhar olmaya devam ediyor." ifadelerini kullandı.

6 yıldır İl Başkanlığı görevini yapan Hakan Han Özcan yeni bir rekora imza attı! Ankara'da AK Parti'ye 120 bin yeni üye

"ANKARA TEKRAR HİZMET BELEDİYECİLİĞİNE KAVUŞACAK"

3 ay sonra gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere de değinen Özcan, "Önümüzde çok önemli bir seçim daha var. 5 yıldır Ankara'ya hizmet etmeden, sürekli algı oyunları ve sosyal medya belediyeciliği yaparak vatandaşı kandıranlar genel seçimlerde olduğu gibi büyük bir hezimet yaşayacak. İnşallah 3 ay sonra hemşerilerimiz tekrar hak ettikleri gibi bir hizmet ve eser belediyeciliğine kavuşacaklar. 31 Mart akşamından sonra Ankaramızın kaybettiği 5 yılı hızlıca telafi edip tekrar Avrupa başkentleri ile yarışır hale getireceğiz." şeklinde konuştu.

6 yıldır İl Başkanlığı görevini yapan Hakan Han Özcan yeni bir rekora imza attı! Ankara'da AK Parti'ye 120 bin yeni üye

İL BAŞKANI HAKAN ÖZCAN

1983 yılında Gölbaşı Bezirhanede doğan Hakan Han ÖZCAN ilköğrenimini Aydınlıkevler İlk Öğretim okulunda, lise öğrenimini ise Tevfik İleri İmam Hatip Lisesinde gördü. Yüksek öğrenemini Mısır'ın başkenti Kahire'de tamamladı. Hakan Han ÖZCAN siyasetçi bir aileden yetişip, aktif siyaset hayatına Gençlik Kolları Ankara İl Başkanlığında Yönetim Kurulu Üyesi olarak başladı. Gölbaşı İlçe Koordinatörü olarak Gençlik Kolları ilçe yapılandırılmasında etkin rol oynadı. Siyasi hayatına Ekonomik ve Mali İşler Başkanı olarak devam etti. Teşkilat Başkanlığı görevinin akabinde 2 Mart 2008 tarihinde gerçekleşen Ak Parti Ankara İl Gençlik Kolları 2.Olağan Kongresinde Gençlik Kolları Ankara İl Başkanı olarak seçildi.2009 Yerel Seçimlerde Gölbaşı ilçemizden Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi seçildi. Bir çok önemli STK larda yönetim düzeyinde görev almaktadır. Akaryakıt ve Nakliyat sektöründe Ticaretle uğraşan Hakan Han ÖZCAN evli ve üç çocuk babasıdır; iyi derecede Arapça ve İngilizce bilmektedir.

Son Dakika Politika AK Parti Ankara İl Başkanlığı 2023'te 120 bin 316 yeni üye kazanarak Türkiye birincisi oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement