CHP İzmir 2'nci Bölge Milletvekili Adayları Kiraz'da Tanıtıldı... Gökçen: Hepimizin Hak Ettiği Mutluluğu Almak İçin Hep Birlikte Çalışabiliriz" - Son Dakika
Yerel

CHP İzmir 2'nci Bölge Milletvekili Adayları Kiraz'da Tanıtıldı... Gökçen: Hepimizin Hak Ettiği Mutluluğu Almak İçin Hep Birlikte Çalışabiliriz"

CHP İzmir İl Başkanlığı, Kiraz ilçesinde İzmir ikinci Bölge milletvekili adayları tanıtılırken, seçim bürosunun açılışı da yapıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Gökçe Gökçen, “Biz Millet İttifakı olarak geçmişte farklı görüşleri olan partiler ile bugün bir araya geldik. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu çok güzel bir anlayışın şimdiden uygulanabileceğini gördü. Bütün farklılıklarımıza rağmen Türkiye'nin sorunlarını çözmek, demokrasi için, aslında hepimizin hak ettiği mutluluğu almak için hep birlikte çalışabiliriz” dedi.

11.04.2023 18:33  Güncelleme: 18:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KERİM UĞUR

CHP İzmir İl Başkanlığı, Kiraz ilçesinde İzmir ikinci Bölge milletvekili adayları tanıtılırken, seçim bürosunun açılışı da yapıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Gökçe Gökçen, "Biz Millet İttifakı olarak geçmişte farklı görüşleri olan partiler ile bugün bir araya geldik. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu çok güzel bir anlayışın şimdiden uygulanabileceğini gördü. Bütün farklılıklarımıza rağmen Türkiye'nin sorunlarını çözmek, demokrasi için, aslında hepimizin hak ettiği mutluluğu almak için hep birlikte çalışabiliriz" dedi.

Seçim bürosu açılış törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, DEVA Partisi İzmir İl Başkan Yardımcısı Egemen Pamukçu, Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı ve Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran'ın yanı sıra milletvekili adayları ve vatandaşlar katıldı.

Adaylar adına konuşmayı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve  İzmir 2'nci bölge 1'inci sıra milletvekili adayı Gökçe Gökçen yaptı.

Gökçen konuşmasında şunları söyledi:

"Kadınlarla kazanacağız, gençlerle çalışıp kazanacağız. Türkiye'deki bütün kadını çiftçisi esnafı için birlikte kazanacağız. 21 yıldır üstümüze çökmüş, Türkiye'nin tüm kaynaklarını sömürmüş iktidar ar. Türkiye'nin geleceğini çalan bir iktidar var. Hangi gençle konuşsak yarınımı Türkiye'de hayal edemiyorum diyor. Türkiye'de hangi kadınla konuşsam 'Geceleri sokakta yürümek lüksümüz oldu bunu kazanmak için daha ne kadar mücadele edeceğiz' diyorlar. Her gün bir kadın öldürülüyor Türkiye'de. Kadınlar şiddete uğrarken karşımızdaki ittifak 6284 Sayılı Kanun'un kaldırılmasını vaat ediyor. İstiyorlar ki kadınlar sussun, kadınlar konuşmasın, kadınlar yok olsun istiyorlar kadınlar yok etmek üzerine kurulu bir ittifak var. Kendi içlerinden bile seslerini yükselenler kendi partisi tarafından ölümle tehdit edildiğini açıklıyor. Kadınların erkeklerin eşit olduğu bir ülke mümkün. Gençlerin yarınını İzmir'de Türkiye'de düşünebileceği bir Türkiye mümkün.

Biz Millet İttifakı olarak geçmişte farklı görüşleri olan partiler ile bugün bir araya geldik. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile ülkeyi çok güzel bir anlayışın şimdiden uygulanabileceğini gördü. Bütün farklılıklarımıza rağmen Türkiye'nin sorunlarını çözmek, demokrasi için, aslında hepimizin hak ettiği mutluluğu almak için hep birlikte çalışabiliriz. Farklılıklarımız yerine ortaklıklarımızı ortaya çıkarabilir. Biz 6 siyasi parti liderleri bu anlayışı inşa ettik. Bugün bunu Kiraz'dan başlatmak için geldik. Herkesin gözlerine bakıyorum ve neler paylaşabileceğimiz görüyorum. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı yapmak hem de meclis çoğunluğunu millet ittifakına kazandırmak için bugün buradan başlıyoruz" dedi.

"İZMİR HAK ETTİĞİ PAYI 14 MAYIS'TAN SONRA ALACAK"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ise "İzmir'den gelirken yol boyu olağanüstü vadilerden, dağların tepelerin arasından geçerek geldik. Her baktığımız nota bir cennet parçasıydı. Yol boyu onu konuşup düşündük. Bu kadar bereketli topraklar, dünyanın en kadim kültürlerine ev sahipliğini yapan ülke, arkasında Mustafa Kemaller olan kahramanlık destanları yapmış atalarımız ve biz ne kadar yoksuluz, neden bu sefalet! Bu bir kader değil. Bu bizi yönetenlerin yanlış yönetimi, haksız yönetimi, hukuksuz yönetimi, adaletsiz yönetimi, eşitsiz yönetimi nedeniyle böyle. Bu cennet vatandaşa güler yüzle bambaşka bir hayatı kurabiliriz, Göreceksiniz. Çok az kaldı. O iktidarı kuracağız ve o güzelim topraklarda güler yüzle sağlıkla yaşayacağız. Biz 4 yıldır İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde hizmet veriyoruz. Tüm İzmir'e yetişmeye çalışıyoruz. İzmir'in bu hükümetten çok alacağı var. Hepimizin alacağı var. Onu alacağız. İzmir 40 verdi 1 aldı. Yıllardır böyle. En son 2022'de 98 milyar TL vergi ödediniz, devletten 2,5 milyar yatırım aldık. 14 Mayıs sabahı o 40'a bir oranı 40'a bir olduğunda baharlar gelecek ve güler yüzle bu memlekette yaşayacağız. Söz!" ifadelerini kullandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

  • 1.video
  • açılıştan detaylar
  • 2.video
  • gökçe gökçenin konuşması
  • 3.video
  • tunç soyerin konuşması

CHP İzmir 2\'nci Bölge Milletvekili Adayları Kiraz\'da Tanıtıldı... Gökçen: Hepimizin Hak Ettiği Mutluluğu Almak İçin Hep Birlikte Çalışabiliriz"
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel CHP İzmir 2'nci Bölge Milletvekili Adayları Kiraz'da Tanıtıldı... Gökçen: Hepimizin Hak Ettiği Mutluluğu Almak İçin Hep Birlikte Çalışabiliriz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement