Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in yaşadığı köyün yakınlarında iskelet parçaları bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in yaşadığı köyün yakınlarında iskelet parçaları bulundu

Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık 1 yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in yaşadığı köyün yakınlarında insana ait olduğu düşünülen iskelet parçaları bulundu. Kemiklerin yanında elbise parçaları ve kredi kartları da tespit edildi. Savcılığın ve jandarmanın olay yerindeki incelemesi ve DNA testinin ardından olayın sırrı gün yüzüne çıkacak.

23.04.2024 20:01  Güncelleme: 23:03

Türkiye'nin tanıdığı kayıp ekonomist Korhan Berzeg olayında yeni gelişme yaşandı. Bugün Berzeg'in evine 5 kilometre mesafede ormanlık alanda insana ait olduğu düşünülen kemik parçaları ve eşyalar bulundu.

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu düşünülen kemikler bulundu

DNA TESTİNİN ARDINDAN OLAYIN SIRRI AYDINLANACAK

Olay yerine gelen jandarma ve olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını tamamladı. Olay yerinden alınan parçalar Adli Tıp Kurumu morguna gönderilerek parçaların Korhan Berzeg'e ait olup olmadığı tespit edilecek. Savcılığın ve jandarmanın olay yerindeki incelemesi ve DNA testinin ardından olayın sırrı aydınlanacak. İskeletin yanında elbise parçaları ve kredi kartları da bulundu.

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu düşünülen kemikler bulundu


BALIKESİR VALİLİĞİ: BULUNAN BANKA VE KİMLİK KARTI BERZEG'E AİT

Balıkesir Valiliği, Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen kemik parçalarına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Valilik, kemik parçalarının yanında bulunan banka ve kimlik kartlarının Berzeg'e ait olduğunu bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

Balıkesir ili Gönen ilçesi Armutlu Mahallesi'nde 17.06.2023 günü saat 08.30 sıralarında yazlık evinden köpeği Tina ile beraber yürüyüş yapmak için ayrılıp geri dönmeyen Korhan BERZEG'e ait banka ve kimlik kartları ile Korhan BERZEG'e ait olduğu değerlendirilen kıyafet parçaları ve muhtelif kemik parçaları Armutlu Mahallesi'ne yaklaşık 3.500 metre (kuş uçuşu 2 km) mesafede arazinin engebeli ve orman örtüsünün yoğun olduğu dere yatağında köylü vatandaşlar tarafından 23 Nisan 2024 Salı günü saat 13.30 sıralarında bulunmuştur.

Malzeme ve kemik parçalarının bulunduğu bölge, Cumhuriyet Savcısı nezaretinde Olay Yeri İnceleme Timleri ve Jandarma ekipleri tarafından inceleme altına alınmış olup araştırma faaliyetlerine devam edilmektedir.

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in yaşadığı köyün yakınlarında iskelet parçaları bulundu

NE OLMUŞTU?

Armutlu Mahallesi'ndeki evinden 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü yapmak için köpeği Tina ile ayrıldıktan sonra haber alınamayan ekonomist Korhan Berzeg için İl AFAD Müdürlüğü koordinasyonunda çalışma başlatılmıştı.

Armutlu ve çevresindeki ormanlık bölgenin yanı sıra yakın mahallelerde, su kuyuları, dere yatakları ve mağaralarda günlerce Berzeg'i ve köpeğini arayan ekipler herhangi bir ize rastlayamamıştı.

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu düşünülen kemikler bulundu

Geyikli ile Armutlu mahalleleri arasında 29 Ağustos'ta bir vatandaşın dikkati sayesinde bulunan köpeğin Tina olduğu, Berzeg ailesi tarafından teşhis edilmişti. Köpeğin, sağlıklı ve bakımlı olduğu belirlenmişti. Küresel konumlama sistemi (GPS) cihazı takılan Tina'nın araziye bırakılmasından da herhangi bir sonuca ulaşılamamıştı.

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg\'in yaşadığı köyün yakınlarında iskelet parçaları bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in yaşadığı köyün yakınlarında iskelet parçaları bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ZAFER YILDIZ: Allah Ailesine Sabırlar versin 87 1 Yanıtla
  • Bu Kim: ölümün bile hayirlisı 69 2 Yanıtla
  • Recep Özdoğan: valla insan öldüğüne artık üzülmez de şu kayıp olayı insanı çok üzer . 43 0 Yanıtla
  • Şenol Mirza: Hani her yer didik aranmıştı 9 0 Yanıtla

Advertisement