Bursa OSB Tekstil Kümesi, 23 Ülkeden Tekstilcileri Ağırlıyor - Son Dakika
Güncel

Bursa OSB Tekstil Kümesi, 23 Ülkeden Tekstilcileri Ağırlıyor

Bursa OSB Tekstil Kümesi, 23 Ülkeden Tekstilcileri Ağırlıyor

Bursa Organize Sanayi Bölgesi (Bursa OSB) Tekstil Kümesi, 23 ülkeden 70 firmayı temsilen 90 tekstilcinin katılacağı alım heyetini ağırlıyor.

02.11.2018 13:58  Güncelleme: 13:57

Alım heyetinin ilk günkü temaslarında İpeker, Harput Tekstil, Marsala Tekstil, BZ Jakarlı, Melih Aker, Şevket Güvenç, Panoteks, Teknoteks, Şık Apre, Nilba ve CAC Tekstil firmaları ile görüşmeler gerçekleşti.

Ticaret Bakanlığı'nın Ur-Ge destekleri ile faaliyetlerini sürdüren Bursa OSB Tekstil Kümesi üyeleri, geçtiğimiz dönemlerde Kanada'dan Güney Afrika ve Japonya'ya kadar farklı ülkelerde temaslarda bulunmuş, ikili iş görüşmelerinde bulunmuşlardı.

Bursa OSB, ABD, Kanada, İngiltere, İskoçya, Fransa, İtalya, Güney Amerika, Danimarka ,Azerbaycan, Gürcistan, Cezayir, Kenya, İran, Ermenistan, Polonya, Brezilya, Meksika, Kolombiya, BAE, Katar, Lübnan, Filistin ve Ürdün'den gelecek tekstilcileri farklı bir konsept denenerek, etkinlikte konuk alım heyeti üyeleri Bursa OSB Tekstil Kümesi üyesi firmaların kendi tesislerinde, showroomlarında ağırlıyor.

Konuk alım heyetinin Bursa'daki temasları 9 Kasım'a kadar devam edecek.

Bursa OSB'den yapılan açıklamada, "Konuğumuz olan Alım heyeti temsilcileri istedikleri ürünleri küme üyesi firmalarımızın kendi tesislerinde görme imkanı buluyorlar, etkin iş görüşmeleri gerçekleştiriliyor" dendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa OSB Tekstil Kümesi, 23 Ülkeden Tekstilcileri Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement