Kozmetik Ve Güzellik Fuarı 8-11 Şubat'ta Bursa'da Kapılarını Açıyor - Son Dakika
Güncel

Kozmetik Ve Güzellik Fuarı 8-11 Şubat'ta Bursa'da Kapılarını Açıyor

Atatürk Kongre Kültür Merkezi ve Network Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan kozmetik sektörünün Bursa'nın ilk ve tek fuarı BUCOS Kozmetik ve Güzellik Fuarı, 8-11 Şubat tarihlerinde Merinos AKKM'de kapılarını açıyor.

31.01.2018 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kongre turizmi ve fuarcılık sektöründe Bursa'nın hak ettiği payı alabilmesi için çalışmalarını hızlandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Merinos AKKM, 2018'deki ilk fuarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Merinos AKKM ve Network Fuarcılık ortaklığında hazırlanan BUCOS Kozmetik ve Güzellik Fuarı, 8-11 Şubat tarihlerinde Merinos AKKM Fuar Alanı'nda ziyaretçilerle buluşacak. Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, BTSO, KOSGEB, Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu, Bursa Kuaförler Odası ve Bursa Berberler Odası'nın desteklediği fuar, sektör profesyonellerini halkımız ile buluşturacak.

Estetik, dermatoloji, kozmetik, el ve ayak bakımı, makyaj, zayıflama, teknoloji ürünler, saç bakım ve spa wellness alanlarında faaliyet gösteren firmaların yer alacağı fuarda, yeni ürünler ve yöntemler, eğitim programları, defile ve birçok faaliyet ziyaretçilerle buluşacak.

"2018'DE FARKLI FUARLARA EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ"

Fuarın tanıtım toplantısında konuşan Merinos AKKM Genel Koordinatörü Hasan Çepni, Bursa'nın yüz akı Merinos AKKM'nin önemli ve farklı bir programa ev sahipliği yapacağını söyledi. Tesislerin yapımında ve yaşatılmasında emeği geçen Hikmet Şahin ve Recep Altepe'ye, tesislere desteklerini arttırarak sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a teşekkür eden Çepni, Bursa'da fuar sayısının İstanbul, Ankara Antalya ve İzmir'e oranla çok az olduğuna dikkat çekti. BTSO ve Tüyap Bursa'nın çalışmalarına katkı sunmak adına Merinos AKKM'nin harekete geçtiğini ifade eden Çepni, "2018'de farkı alanlarda fuarlara ev sahipliği yapacağız. Bunların ilki de 8-11 Şubat tarihlerindeki Bucos Kozmetik ve Güzellik Fuarı olacak. Taşın altına elini koyan Network Fuarcılık'a ve Hasan Eker'e teşekkür ediyorum. Başta Bursa Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlar yanımızda olacaktır. Bursa, iş dünyasının iftihar ettiği bir şehirdir. Ekonominin olmazsa olmazı fuarlardır. Merinos AKKM olarak Bursa'nın fuarlar takvimine daha fazla katkı sunmaya devam edeceğiz. Merinos AKKM bundan sonra daha fazla fuar ve kongrelerle ismini ön planda tutacak. Elbette kültür ve sanatın merkezi olmaya da devam edecek. Burası Bursa'nın ve Bursalıların mekânıdır. Merinos AKKM'de 2017'de 1076 programa ev sahipliği yapıldı. Daha farklı ve nitelikli etkinliklere de ev sahipliği yapacağız. Ayrıca Merinos AKKM'nin dış cephesi ile ilgili de iyileştirme çalışmalarımız sürüyor" dedi.

"HEM KATILIMCI HEM ZİYARETÇİNİN MEMNUN OLACAĞI BİR FUAR"

Merinos AKKM Muradiye Salon'da düzenlenen basın toplantında konuşan Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) gerekli gördüğü fuarcılık faaliyetleriyle ilgili akreditasyon sürecini başarıyla tamamladıklarının altını çizerken, 2018 yılında önemli fuarları Bursa ile buluşturacaklarını, bunların ilkine de BUCOS Kozmetik ve Güzellik Fuarı ile başlayacaklarını belirtti. Fuarları, Merinos Kongre Kültür Merkezi iş birliğiyle bu önemli mekânda düzenleyeceklerini söyleyen Eker, bu anlamda desteklerini esirgemeyen Bursa Kent Konseyi Başkanı ve Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi Koordinatörü Hasan Çepni'ye teşekkür etti.

Fuarla ilgili bilgi veren Eker şunları söyledi: "Sektör için önemli firmalar ve isimlerle görüşmelerimiz neticesinde birçoğuyla anlaşmaya vardık. Bursa Kuaförler Odası ve Bursa Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası gibi meslek odalarımızla birlikte hareket ediyoruz. Valiliğimiz, Bursa Büyükşehir Belediyemiz, Bursa Ticaret ve Sanayi Odamız ve Uludağ Üniversitemiz başta olmak üzere birçok önemli kurum hep yanımızda. Onun dışında sektöre dair çok önemli isimlerle anlaşmalarımızı yaptık. Renkli, çeşitli ve etkinliğin bol olduğu, hem katılımcıyı hem de ziyaretçiyi memnun edecek bir fuar için hazırlanıyoruz. Umarım Bursa 8-11 Şubat tarihlerinde kozmetik ve güzellik sektörüne dair aradığı her şeyi bu fuarda bulacak."

BİRBİRİNDEN RENKLİ ETKİNLİKER

Toplantıda konuşan Network Fuarcılık Pazarlama Müdürü Egemen Gür de yapılacak etkinliklere dair detayları paylaştı. Gür şunları söyledi: "Fuarda, 'Makyajda Sihirbazlık Numaraları' etkinliği ile fuar ziyaretçileriyle bir araya gelecek olan ünlü sunucu ve kozmetisyen Ayşenur Yazıcı'nın yanı sıra, profesyonel makyaj sanatçısı Livza Uyar '2018 Makyaj Trendleri' isimli bir workshop yapacak. Muhittin Yuşan'ın 2018 Topuz Trendleri gösterisiyle sahne alacağı fuarda ayrıca 'Çocuk Gelinlere Hayır' temalı bir defile de düzenlenecek. Sevda Helen Yalçın 'Yoga & Pilates ve Nefes Teknikleriyle Güzelliğin Sırları' isimli gösteri sunacağı fuarımızda, Tarkan Acar tarafından yapılacak 'Sevgililer Gününe Özel Kadın Güzeldir Defilesi' de renkli anlara sahne olacak. Fuarın son gününde Bursa Kuaförler Odası ve Bursa Berberler Odası'nın sahne şovlarına ek olarak İstanbul ve Eskişehir'den gelen ekipler eğlenceli gösterilere imza atacaklar."

ÇEVRE İL VE İLÇELERDEN ULAŞIM İMKÂNI

Son olarak konuşan Network Fuarcılık Yöneticisi Samet Pilavoğlu ise İstanbul, Kocaeli, Eskişehir, Yalova, Kütahya, Balıkesir ve Çanakkale illeri ve bu illere bağlı ilçelerden ( Gönen, Bandırma, Tavşanlı, Biga) katılmak isteyen ziyaretçilere günübirlik ulaşım imkânı sağladıklarını belirtti. Pilavoğlu, "52 firmanın stand açacağı fuarımızda sağladığımız ulaşım imkânlarıyla şehir dışından bin kişiyi aşkın sektör profesyonellerinin de gelmesini hedefliyoruz. Buna ek olarak Bursa dışından stant açan firma personelleri ve etkinlik için gelen Show ve eğitim ekiplerinden 100-150 kişi de konaklama yapacak."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kozmetik Ve Güzellik Fuarı 8-11 Şubat'ta Bursa'da Kapılarını Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement