Asus Maximus V Formula Z77 Ddr3 Glan Usb3.0 16x - Son Dakika
Teknoloji

Asus Maximus V Formula Z77 Ddr3 Glan Usb3.0 16x

Asus Maximus V Formula Z77 Ddr3 Glan Usb3.0 16x

Asus Maximus V Formula Z77 Ddr3 Glan Usb3.0 16x Özellikleri.

19.06.2014 21:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Asus Maximus V Formula Genel Özellikleri

• Için LGA1155 soket 3. nesil Intel ® Core ™ işlemci tabanlı bir platform ve 2. Nesil Core ™ i7/ i5/ i3/ Pentium ®/ Celeron ® İşlemciler
• Intel ® Z77 Express Chipset
• ThunderFX - PC ve Konsollar için çok yönlü Oyun Ses
• SupremeFX IV - Mükemmel Ses için yükseltti
• Gamefirst II/ Intel Gb LAN - Sizin Frags İlk koy
• mPCIe Combo - Combo Power Up!.

Anında OS Giriş

ASUS, Windows 8 altında can sıkıcı gecikmeler ortadan kaldırır ve Windows bile önceki sürümleri sorunsuz bir kullanıcı deneyimi için * 2-saniye sistem açılış süresini kısaltmak için yeni donanım ve yazılım tasarımları yayımladı. Artık bekleme - daha hızlı sistem önyükleme ve başlatma, Windows daha hızlı başlar ve daha yüksek verimlilik anlamına gelir..

Multi-başlangıç ??Seçenekleri

ASUS, Windows 8 donanım optimizasyonu sayesinde, ASUS Önyükleme Ayarı PC'ler başlangıç ??sürecini özelleştirme daha iyi esneklik sağlar. Bir kullanıcı dostu arayüzü sayesinde tek bir tıklama ile doğrudan BIOS girebilir ve hızlı bir şekilde tercih edilen sistem yöntemini açılmayacaktır seçin: saniye OS almak veya normal önyükleme için tercih ya. Tercihiniz ne olursa olsun, ayarları size güç her zaman seçmek gerek kalmadan, kalıcı kaydedilir ve..

Mükemmel Ses için Amped

SupremeFX IV sıcak bir ses sağlayan ses kapasitörler bir özenle test seti, ve yerleşik bir yeni 300 Ohm kulaklık amplifikatörü ile, selefine üzerine inşa, hem daha fazla hırıltı ve her zamankinden daha iyi oyun sesi verir. Böyle 'kırmızı çizgi' fiziksel PCB ayırma, ve EMI kalkanı gibi mevcut SupremeFX yeniliklerle birlikte, SupremeFX IV PC oyuncuları için benzersiz bir ses standardı belirliyor.

Sizin Frags İlk koyun

Arz güçlü, henüz kolay kullanımlı ağ kontrolü, cFosSpeed ??trafik düzenleme teknolojisi ile ROG gamefirst II daha sezgisel bir kullanıcı arayüzü ile ROG yenilenen edilir. Çimdik profesyonel kullanıcılar için kurulum ve Gelişmiş Modu için yeni başlayanlar için özel bir EZ Modu hem featuring, PC'nizin arka planda ne yaparsa yapsın demek; sizin fragging her zaman önce gelecek!.

Hızlı ağ bağlantısı yaşayın!

Intel LAN çözümü uzun daha iyi verim, düşük CPU kullanımı yanı sıra daha iyi bir stabiliteye sahip olduğu bilinmektedir. Onboard Intel Gigabit LAN çözümleri ile, nihai ağ deneyimi, bu nedenle daha önce hiç olmadığı gibi onun kullanıcılarına teslim edilebilir.

Combo Power Up!

ROG anakart anında ekstra bağlantı bağlayın ve fiziksel sınırlamalar kadar uzun söylüyorlar. Eşsiz Combo/ arka I/ O ve uyumlu mSATA SSD ile Intel ® Smart Response Teknolojisi hibrid depolama ivmesini destekleyen bir mSATA portu ile geliyor ve bir dual band 2.4/ 5 GHz Wi-Fi 802.11 a/ ??b yakın anakarta bağlanır g/ n ve karşı tarafta, mini PCI Express 2.0/USB 2.0 kombo bağlantı noktası bindirildiğini Bluetooth v4.0 kartı. Bu şekilde, anakart üzerinde değerli yer almadan ekstra cihazlar bağlamak ve her iki dünyanın en iyi olsun: temel özelliklerden ödün vermeden daha iyi bağlantı ve genişleme için..

Keskin ROG görünüyor ve patent bekleyen yenilik ile soğutucu temps

özel ROG Hibrit Isı Çözümü ROG Maximus V Formula anakartlarda bulunan dünyanın ilk hava ve su soğutma hazır termal tasarım sunuyor. Bir prim soğutucu yanında, o soğutma kurulumları seçerken daha fazla özgürlük var isteyen güç kullanıcılar için en esnek bir seçim yapmak, her iki ucunda da elektrolitik dikenli bir ısı borusu ve bir all-bakır su kanalı bütünleştirir. Hava ya da su ile olsun, bu iyileştirilmiş kararlılık için önemli bir enerji dağıtım bileşenlerden daha iyi ısı çıkarılmasını getirir. Ayrıca sıvı soğutma tartışmasız bir overclock avantajı için basit ve hızlı kurulum yapar.

Prim bileşenler ile Optimum güç verimliliği ve akıllı dijital tasarım

Extreme Engine Digi + II yükseltilmiş ve dijital VRM tasarımı ayarlanabilir CPU ve bellek güç yönetimi frekanslar ile üstün performans elde etmek için izin verirken, iyi Japonya yapımı 10K Siyah Metalik kapasitörler ile donatılmıştır . Hassas ayarlamaları daha yüksek verimlilik, istikrar, çift ömrü ve toplam sistem kontrolü için performans oluşturmak..

Kaspersky ® Anti-Virus

Virüs ve casus yazılım Kaspersky ® Anti-Virus Personal gelen en iyi korunma bireysel kullanıcılar ve ev ofisleri için bir antivirüs koruması sunar. Gelişmiş antivirüs teknolojileri dayanmaktadır. Ürün endüstrinin en yüksek arasında zararlı programı tespit oranları için ünlüdür Kaspersky ® Anti-Virus motoru içeriyor.

CPU-Z, yepyeni tasarımı

ROG CPU-Z CPUID tarafından yetkilendirilmiş özel bir ROG sürümüdür. Bu eşsiz tasarımı ile orijinal versiyonunda olduğu gibi aynı işlevselliği ve güvenilirlik vardır. Gerçekten CPU ilgili bilgi ve teklik bildirmek için ROG CPU-Z yepyeni bir görünüm kullanın..

Eğer? Hem de olabilir neden tercih

SLI veya CrossFireX? Çünkü ROG Maximus V Formula serisi ile artık üzülmek, hem çoklu-GPU kurulumları çalıştırmak mümkün olacak. Kurulu Quad-GPU SLI veya Quad-GPU CrossFireX yapılandırması kadar destekleyen, on Demand teknolojisi SLI/ CrossFire. Hangi yolu, daha önce görülmemiş bir düzeyde çene bırakarak grafik emin olabilirsiniz..

LGA1155 Intel ® 3rd/2nd Nesil Core ™ i7/ Core ™ i5/ Core ™ i3/ Pentium ®/ Celeron İşlemciler Ready ®

Bu anakart 3. nesil Intel LGA1155 soketi ile destekler ® Core ™ işlemci tabanlı bir platform ve 2. Nesil Core ™ i7/ i5/ i3/ Pentium ®/ Celeron ® iGPU, bellek ve PCI Express kontrolörleri ile LGA1155 soket anakart İşlemciler, onboard desteklemek için entegre özel yonga setleri, 2-kanal (4 DIMM) DDR3 bellek ve 16 PCI Express 3.0/2.0 şeritli grafik çıktı. Bu mükemmel grafik performansı sağlar. 3. nesil Intel LGA1155 soket ® dünyanın en güçlü ve enerji tasarruflu işlemciler arasında Processorsare ® Core ™ işlemci tabanlı bir platform ve 2. Nesil Core ™ i7/ i5/ i3/ Pentium ®/ Celeron.

PCI Express ® 3.0

PCI Express ® 3.0 (PCIe 3.0) mevcut PCIe 2.0 iki katı performans sağlayan geliştirilmiş kodlama düzenleri ile son PCI Express veriyolu standardıdır. X16 bağlantı için toplam bant genişliği (x16 modunda) PCIe 2.0 16GB/ s çift, 32GB/ s maksimum ulaşır. Gibi, PCIe 3.0 PCIe 1.0 ve PCIe 2.0 aygıtları ile tam geriye dönük uyumluluk tarafından sunulan kolaylık ve sorunsuz geçiş ile birlikte kullanıcıların görülmemiş veri hızları sağlar. PCIe 3.0 grafik performansını artırmak ve optimize etmek isteyen, hem de kendilerine sunulan son teknolojiye sahip kullanıcılar için sahip olunması gereken bir özellik olacaktır.* Gerçek PCIe hız yüklü CPU tipine bağlıdır..

Intel ® Z77 Yonga Seti

Intel ® Z77 Express yonga seti 3. nesil Intel ® Core ™ işlemci tabanlı platform ve 2. Nesil Core ™ i7/ i5/ i3/ Pentium ®/ Celeron ® İşlemciler için LGA1155 soket desteği için tek-yonga tasarımı. Bu artan bant genişliği ve istikrar sağlayan, seri noktadan noktaya bağlantı kullanarak gelişmiş performans sağlar. Ayrıca, Z77 yongaseti 4 USB 10 kat daha hızlı veri alma hızı için 3.0 bağlantı noktaları sağlar. Ayrıca, Intel ® Z77 Express yonga seti de kullanıcıların son Intel ® entegre grafik performansının keyfini icar, IGPU işlevini etkinleştirebilirsiniz..

Kaynak: InceHesapCom

Son Dakika Teknoloji Asus Maximus V Formula Z77 Ddr3 Glan Usb3.0 16x - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement