Goodyear Kamyoncuların Yanında - Son Dakika
Otomobil

Goodyear Kamyoncuların Yanında

Goodyear Kamyoncuların Yanında

Kamyoncuların Yol Arkadaşı Goodyear, 'yollarda Beraber, Yıllarca Beraber,' Diyerek 2011'de Türkiye'yi Dolaşıp, Kamyoncu Müşterileriyle Buluşmaya Devam Ediyor...

23.03.2011 21:59

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Goodyear, kamyoncu müşterileriyle Mart ayından itibaren Türkiye çapında bir araya geliyor. Kooperatifleri ziyaret eden Goodyear yetkilileri, kamyon lastiklerindeki yenilikler, yeni ürünler ve kampanyalarla ilgili katılımcıları bilgilendirecek.

21 Mart-4 Haziran 2011 tarihlerindeki etkinlik boyunca Goodyear yetkilileri; Tekirdağ ve Edirne'den başlayarak, Kırklareli, İzmit, İstanbul, Bursa, Bilecik, Eskişehir, Manisa, Uşak, Çanakkale, İzmir, Muğla, Burdur, Mersin, Konya, Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa, Şırnak, Mardin, Batman, Van, Erzurum, Artvin, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun, Amasya, Kırıkkale, Kastamonu, Bartın, Düzce, Bolu, Sakarya gibi Türkiye'nin dört bir yanındaki illerde kamyoncu dostlarıyla buluşuyor.

Goodyear'ın tecrübelerini ve bilgi birikimini kamyon lastikleri segmentinde de en iyi şekilde kullandığının altını çizen Goodyear Lastikleri T.A.Ş. Kamyon Lastikleri Ürün Müdürü Faruk Uslu, "Biz Goodyear olarak kamyoncuları anlıyoruz ve her zaman onların yanındayız."

'Yol Arkadaşı Goodyear' aktivitemizin amacı, çok geniş bir coğrafyaya yayılmış kamyoncu dostlarımızla bir araya gelmek ve onları yenilikçi ürünlerimiz ve hizmetlerimiz konusunda bilgilendirmek... Goodyear, gerek sunduğu kampanyalar gerekse satış sonrası hizmetleriyle kamyoncu müşterilerinin daima yanında olacaktır," dedi.

Goodyear Kamyon Lastikleri Para İade Garantili

Goodyear, 21 Mart 2011 tarihinden itibaren "Yol Arkadaşım" aktivitesi yaptığı tüm noktalarda, aktiviteye katılan müşterileri için para iade kampanyası başlatıyor. Kampanya dâhilinde tüketiciler Goodyear yetkili bayilerinden satın aldıkları lastikleri, sebebi ne olursa olsun satın aldıkları tarihten itibaren üç ay içerisinde iade edebiliyor. Kampanyadan yararlanmak için lastiğin çalışır durumda ve yüzde 20'den az aşınmış olması yetiyor. Tüketiciler ilgili bayilerden, bayi kaşesiyle yaptıkları alımlarda, üç ay içerisinde değişim ya da para iadesi alabiliyor.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Goodyear Kamyoncuların Yanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement