Ölü bulunan Maseratili Polis'in eşi çok sert konuştu: Ne geçti eline avukat? - Son Dakika
3.Sayfa

Ölü bulunan Maseratili Polis'in eşi çok sert konuştu: Ne geçti eline avukat?

Eşine ait Maserati otomobille İzmir-İstanbul otoyolunda karıştığı kavga sebebiyle "Maseratili Polis" olarak lanse edilen ve açığa alınan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün dün araç içerisinde cesedi bulundu. Kafasından silahla vurularak yaşamını yitirdiği anlaşılan Üçgül'ün karısı ise sosyal medyadan isyan ederek kocasının trafikte kavga ettiği avukatı suçladı. Acılı kadın, "Benim eşim onurlu, gururluydu. Atılan iftiraları hazmedemedi. Rabbim hesabını soracak. Ne geçti eline avukat?" dedi.

12.07.2023 11:27  Güncelleme: 13:13

İzmir- İstanbul Otoyolu'nda eşine ait Maserati otomobildeyken trafikte tartıştığı avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan ve açığa alınan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül, dün aracında başında vurulmuş halde ölü bulundu. Üçgül'ün eşi Özlem Üçgül, "Bu adamı el birliği ile intihara sürükleyen hesabını verecek. Acımı bile yaşayamıyorum. Hala asılsız haberler. Benim eşim onurlu, gururluydu. Atılan iftiraları hazmedemedi. Rabbim hesabını soracak. Ne geçti eline avukat?" dedi. Öte yandan otopsi raporu ile Üçgül'ün intihar ihtimalinin güçlendiği bildirildi.

TRAFİKTE AVUKATLA ETTİĞİ KAVGAYLA GÜNDEME GELDİ

Manisa Soma Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianameye göre 22 Nisan'da saat 17.30 sıralarında İzmir-İstanbul Otoyolu'nda 34 BJC 892 plakalı otomobilin sürücüsü avukat Fatih Uzun ile 48 TC 377 plakalı aracın sürücüsü Hüseyin Tayfun Üçgül arasında trafikte tartışma çıktı. Birbirleriyle küfürleşen taraflar, araçlarını yol kenarına çekerek tartışmayı sürdürdü. Fatih Uzun'un, Üçgül'e yumruk salladığı ancak isabet etmediği, Üçgül'ün ise Fatih Uzun'un dizine tekmeyle vurup yaraladığı, ardından da "Kimin, kim olduğunu bilemezsin" dediği belirtildi. Fatih Uzun'un ise "Senin plakan TC, bütün cumhuriyet savcıları ve mafyalar benim elimde. Bu yere düşmenin hesabını sana soracağım. Bu iş, burada bitmedi" diyerek tehdit ettiğine yer verilen iddianamede; olaya tarafların eşlerinin de şahit olduğu aktarıldı.

İstanbul Otoyolu'nda Tartışma Sonucu Ölen Polis Memurunun Ölümü İntihar Olabilir

HAPSİ İSTENMİŞTİ

Fatih Uzun'un bacağının kırıldığı, olayla ilgili kamu davası açılmasına yeterli şüphe olduğu, Hüseyin Tayfun Üçgül'ün 'alenen hakaret' ve 'kasten yaralama' suçlarından yargılanması gerektiği iddianamede belirtildi. Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis Üçgül hakkında 6 yıl 10 ay hapis istendi.

MAL VARLIĞI İNCELEME ALTINA ALINDI

Olayın ardından polis Hüseyin Tayfun Üçgül hakkında İçişleri Bakanlığı'nca müfettiş görevlendirilerek, idari soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Üçgül'ün görev yeri değiştirildi. Üçgül, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi'nden daha pasif bir birime alındı. Müfettiş hem otoyolda gerçekleşen olayı hem de polisin mal varlığını inceleme altına aldı.

İstanbul Otoyolu'nda Tartışma Sonucu Ölen Polis Memurunun Ölümü İntihar Olabilir
İncelemede Üçgül, Maserati'nin karısına ait olduğunu belirtmişti.

BAŞINDAN VURULMUŞ HALDE BULUNDU

Soruşturma süreci devam ederken, dün Muğla'nın Ortaca ilçesi Gökbel Mahallesi'ndeki ormanda park halindeki kamyonette Hüseyin Tayfun Üçgül'ün cansız bedeni bulundu. İlk incelemede, Üçgül'ün tabanca ile başına ateş ederek intihar ettiği üzerinde duruldu. 3 çocuk babası Üçgül'ün cenazesi, otopsi Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

İNTİHAR ETTİĞİ DÜŞÜNÜLÜYOR

Otopsisi tamamlanan Üçgül'ün bitişik atış sonucu öldüğü belirlendi. Otopsi raporu ile Üçgül'in intihar ihtimalinin güçlendiği bildirildi. Üçgül'ün cenazesi, otopsiden sonra yakınlarına teslim edildi. Üçgül'ün cenazesi, öğle vakti Ortaca ilçesi Merkez Camisi'nde kılınacak namazın ardından Gökbel Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

İstanbul Otoyolu'nda Tartışma Sonucu Ölen Polis Memurunun Ölümü İntihar Olabilir

KARISI İSYAN ETTİ: CİĞERİNİZ YANSIN

Trafikteki olaydan sonra sahip olduğu Maserati otomobili ile gündeme gelen Üçgül'ün eşi Özlem Üçgül ise sosyal medyadan paylaşım yaptı. Üçgül, paylaşımda, "Bu adamı, el birliği ile intihara sürükleyen hesabını verecek. Acımı bile yaşayamıyorum. Hala asılsız haberler. Benim eşim onurlu, gururluydu. Atılan iftiraları hazmedemedi. Çocuklarım babasız kaldı. Sizin de ciğeriniz yansın. Rabbim hesabını soracak. Ne geçti eline avukat? Vurmadı bile sana. Nasıl bitirdiniz dağ gibi adamı? Bir lokma haram yemedi, yedirtmedi" dedi.

İstanbul Otoyolu'nda Tartışma Sonucu Ölen Polis Memurunun Ölümü İntihar Olabilir
Ölü bulunan Maseratili Polis\'in eşi çok sert konuştu: Ne geçti eline avukat?
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Ölü bulunan Maseratili Polis'in eşi çok sert konuştu: Ne geçti eline avukat? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • MUSTAFA AKTAŞ: Bu memurun amiri müdürü ve yakınlarının da mal varlığı araştırılsın 176 6 Yanıtla
  • Paravan Hesap: Zayıflama çayı satarak bu kadar zengin olabiliyorsa biz boşauna çalışıyoruz. Zayıflama çayınında,işe yaramadığı belli satanın kilosuna bakınca?? 158 12 Yanıtla
  • Ekrem Korkmaz: Bu kriterdeki insan için maserati düşündürücüdür 127 22 Yanıtla
  • Necati Kaya: Kimbilir hangi işlerde bulunmustu. Intihar zor biraz. 117 12 Yanıtla
  • Suleyman Dag: Kadın zayıflama hapları satıyormuş fakat kendisi kullanmamış herhalde. Işe yaramayan ilaçları kendisi kullanmayıp bilinçsizce zayıflamak isteyenlere satıp köşeyi donmusler. Yada bu paranın başka bir kaynağı olmalı. 104 6 Yanıtla
  • Emir Emir: 30 YIL POLİSLİK YAPTIM EMEKLİYİM,POLİS OLUPTA 150 TANE 3 1,2 1 DAİRESİ OLAN 1000 DÖNÜM TARLASI OLAN EŞİNİN,KENDİSİNİN AİLESİNDEN MİRAS KALAN,AİLESİ ZENGİN OLAN POLİSLİĞİ BİR HEVES UĞRUNA YAPAN ONLARCA POLİS VAR,LÜTFEN BİLMEDEN,GÖRMEDEN PEŞİN HÜKÜMLÜ OLMAYIN. 53 57 Yanıtla
  • TC Tabak: Allah rahmet eylesin demeli ölmüş insanın arkasından. O hesabını Kendi verecek. Bu dünyadan öbür dünyaya bir parça mal götüreni görmedim. Kendi defterinizi iyilikler ile doldurunuz. 81 9 Yanıtla
  • Ramanikow Zago: Bu gibiler emniyetin gerçek yüz karası maalesef 58 31 Yanıtla
  • Yüksel Yılmaz: Zayıflama çayı ile materazi araç alınacak gibi bir şey değil Hem sen o çaydan içmiyorsun 65 14 Yanıtla
  • mücahid: Polisler niye intihar ediyor?içişleri bakanı niye açıga aldı bu polisi?araştırılmalı,bu polisin komiseri,amiri müdürü iyice araştırılmalı.Tek başına hareket edemez bir polis!!!! 54 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement