Sapphıre R9 270x Toxıc 2gb Ddr5 256bit Ekran Kartı - Son Dakika
Teknoloji

Sapphıre R9 270x Toxıc 2gb Ddr5 256bit Ekran Kartı

Sapphıre R9 270x Toxıc 2gb Ddr5 256bit Ekran Kartı

Sapphıre R9 270x Toxıc 2gb Ddr5 256bit Ekran Kartı Özellikleri.

14.09.2014 01:09



Sapphıre R9 270X Toxıc 2Gb Ddr5 Genel Özellikleri







(3D) HDMI

Deep Color, 7.1 Yüksek Bit Hızlı Ses ve 3D stereoskopik destek, PC'nizden mümkün olan en yüksek kalitede Blu-ray ve video deneyimi sağlamak.

DisplayPort

Yeni nesil ekran arayüzü, DisplayPort avantajlarından yararlanın. Ultra yüksek HD çözünürlüğü sayesinde, ekran kartı, LCD monitörler son nesil desteklemek mümkün olmasını sağlar..

Dual-Link DVI-D

En popüler Dual Link DVI (Dijital Görsel Arayüz) ile donatılmış olan bu kart, 60 Hz'de x 1600 2560 ultra yüksek çözünürlük görüntüleme yapabiliyor..

Dual-Link DVI-I

En popüler Dual Link DVI (Dijital Görsel Arayüz) ile donatılmış olan bu kart, 60 Hz'de x 1600 2560 ultra yüksek çözünürlük görüntüleme yapabiliyor.

Gelişmiş GDDR5 Hafıza Teknolojisi

GDDR5 bellek daha fazla hız ve daha yüksek bant genişliği sunan, pin GDDR3 hafızası için iki katı bant genişliği sağlar..

AMD Stream Teknolojisi

AMD Stream teknolojisi ile en zorlu uygulamaları hızlandırın ve PC'niz ile daha fazlasını yapın. AMD Stream Technology gibi grafik işlemci tek başına işlemci kullanarak daha çok, birçok kez daha hızlı olduğu anda video kodlama, gibi geleneksel grafik dışındaki görevler grafik işlemcili kilitli işlem gücü ölçüsüne kullanmanıza olanak sağlar.

AMD Avivo HD (DVD/ HD-DVD/ Blu-ray oynatma)

Tam 1080p ekran çözünürlüğü ve ötesinde yeni Blu-ray filmlerini veya diğer HD içeriğini izleyin ve geliştirilmiş Unified Video Decoder (UVD) ile özellikler açısından daha zengin bir deneyim zevk.

AMD CrossFireX ™ Multi-GPU Teknolojisi

AMD CrossFireX ™ Multi-GPU Technology.AMD CrossFireX teknolojisi ile üçlü ya da dörtlü oyun gücünü tek bir sistemde kullanılmak üzere dört grafik kartlarını desteklemektedir.

Black Diamond Choke & Tam Solid Cap Tasarım

Choke grafik kartı önemli bir bileşenidir. Bileşen mühendis ile çalışarak, Sapphire'in patent bekleyen şok% 10 soğutucu ve normal bobinlere göre% 25 daha fazla güç verimliliği sunuyor. Grafik kartı daha güvenilir olması ve enerji tasarrufu olacaktır.Geliştirilmiş güvenilirlik ve daha iyi overclock uzun bir ürün ömrü için normal alüminyum kapasitör daha üstün vasıfların sadece yüksek polimer, alüminyum kapasitörler kullanılarak mümkündür. Operasyonel sıcaklıkları 20 ° C düşürdüğünüzde, ürün ömrü 20 ° C çalışma sıcaklığı artar, ürün ömrü sadece% 10 oranında azalır on bir faktör tarafından uzatıldı..

AMD HD3D Teknolojisi

High Definition Stereoskopik 3D, 3D uyumlu görüntüler/ gözlük/ yazılım kullanırken üç boyutlu derinlik yanılsaması yaratır bir biçimde 2D görüntüleri (film, oyun, fotoğraf) sunan bir tekniği için tam destek ile mümkün olan en sürükleyici deneyiminin keyfini çıkarın..

28 nm GCN (Grafik Çekirdeği Next) Mimari

Yeni 28nm GCN Mimarisinin daha verimli bir proses teknolojisi işlem gücü dramatik bir artış sağlayarak, daha az alanda daha fazla transistör koyar.

PCI Express 3.0

PCI-Express 3.0 son platformlar ile eşleştirilmiş zaman GPU performansı maksimize, hızlı GPU (her yönde 16GB/sec GPU iletişim-up) için PCIe Gen 2 şeritli çift kişilik bant genişliği sunar.

LED PCB Sıcaklık

Kullanıcıların PCB sıcaklığını izlemek için onboard LED Dahili..

SAPPHIRE Tri-X Soğutma Teknolojisi

Sapphire özel Üçlü fan tasarımı daha verimli, standart çift fan daha ısıyı dışarı iter.

DirectX ® 11.2

AMD Radeon R7/ R9 serisi mozaikleme performansı daha hızlı bir önceki nesle göre 2X kadar olduğunu ve DirectCompute performans gelişmiş post-processing, filtreleme, ve anti-aliasing teknikleri hızlandırmak için de hızlıdır. Doğrudan X11 oyunları bu kadar iyi görünmemişti olmamıştı.

OpenGL 4.3

OpenGL 4.3 shader işlemi çalışmasını geliştirmek ve GPU baklava geometri yakalayarak GPU verimliliğini artırır. Sıkıştırmak doku rasgele bir alt kümesi değiştirme işlemi de basitleştirilir. Shader işleme bellek yönetimi de daha verimlidir..

Örtü

Düzgün etkin oyunlar Grafik Çekirdek Sonraki mimarlık dilini konuşarak performansı yeni zirvelere ulaşacak..

AMD Catalyst Control Center

AMD Catalyst Control Center ™ yazılım uygulaması size SAPPHIRE AMD Radeon ™ PC'nizde en iyi deneyimi için izin tabanlı ekran kartı performansı ve görsel kalitesi üzerinde tam kontrol sağlar.

Dolby ® TrueHD ve dtshd Master Audio ™ Desteği

HDMI üzerinden kopya korumalı, yüksek bant genişliği, 7.1 kanal surround ses desteği. En yeni Blu-ray filmleri ile birlikte, tamamen sarmalayan, yüksek tanımlamalı ses deneyimi elde edin. (Bazı modellerde HDMI dongle bir DVI, bir HD kapasiteli monitör ve bir Blu-ray sürücüsü gerektirir).

Geliştirilmiş Unified Video Decoder 3 (UVD 3)

Tam 1080p sıcak Blu-ray filmlerini veya diğer HD içeriği (ve ötesinde!) Ekran çözünürlüğü. Bir serin, sessiz ve dengeli bir sistem için izin GPU CPU video çözme görevleri toplu devrederek, geliştirilmiş Unified Video Decoder 3 (UVD 3) ile zengin özelliklere sahip bir video deneyiminin keyfini çıkarın

Kaynak: InceHesapCom

Son Dakika Teknoloji Sapphıre R9 270x Toxıc 2gb Ddr5 256bit Ekran Kartı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement