Dha Yurt Bülteni-4 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-4

Sınıfta dehşet: kız arkadaşını öldürüp, intihara kalkıştı (2)TÜYLER ÜRPERTEN WHATSAPP MESAJLARIBursa'nın merkez Osmangazi İlçesi'ndeki Hürriyet Anadolu Lisesi'nde 16 yaşındaki Nilüfer Acar'ı sınıfta öğrencilerin gözü önünde tabancayla vurduktan sonra intihara kalkışan ve hastanede tedavi...

05.05.2017 12:11

Sınıfta dehşet: kız arkadaşını öldürüp, intihara kalkıştı (2)

TÜYLER ÜRPERTEN WHATSAPP MESAJLARI

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi'ndeki Hürriyet Anadolu Lisesi'nde 16 yaşındaki Nilüfer Acar'ı sınıfta öğrencilerin gözü önünde tabancayla vurduktan sonra intihara kalkışan ve hastanede tedavi altına alınan Hasan C.'nin sınıf arkadaşlarıyla birlikte kullandıkları 'Kupkuru' adlı whatsapp grubundan olay öncesi tüyler ürperten mesajlar yazdığı ortaya çıktı.

Babası bir fabrikada işçi olan ve evden bulduğu ruhsatsız tabancayla cinayeti işleyen Hasan C.'nin mesajları şöyle: "Aileme dersiniz ne halt olduğumu. İşte ateistti bilmem neydi diye. Cenaze masrafı çıkardı diye lanet okurlar. Şöyle düşünsünler, Yaşam zaten o para çıkacaktı onlardan. Belki kat kat fazlası. Bunu yaptığım için hiç pişman değilim, gittiğim yer nere bilmiyorum ama orada mutlu olduğuma emin olun. Tavsiye, son söz bilmem ne işlerine girmeyeceğim. Söyleyecek çok şey var. En iyisi hiçbir şey söylememek, iyisiyle kötüsüyle işte öyle böyle. Kimiyle 2, kimiyle bir yılı geçirdik bitti gitti. Takmayın fazla, zaten yaz tatilinden itibaren kimseyle görüşmeyecektim. Oğlum TM'yim görmeyecektik bile birbirimizi mutluyum. En fazla bu kadar mutlu olabilirdim. Sonunda bitti işte, daha ne olsun bilmiyorum. Belki babam hapse girecek falan ama ne yapayım ben de istemezdim girmesini. Birkaç üzülün işte zaten bugün cuma işte."

"ORGANLARIMI BAĞIŞLAYIN"

Hasan C. grupta yazdığı diğer mesajında ise, "Pazartesi 3- 5 çiçek koyarsınız sıraya sonra unutun bitsin gitsin. İşte bana kalsa o çiçekleri de koymayın. Organım oyum buyum neyim varsa sağa sola dağıtın bağışlayın. Yaşarken bir işe yaramadım, bari ölünce bir işe yararım. Aga kullansın guardı kaldırdım, arkadaşlar da verdim hesabı sen de faydalan. Arkamdan katil matil de demeyin, kız kendi istedi, istiyordu. Katil olmayı isterdim sınıfa gelip ya da dışarıda seri 50- 100 kişiyi öldürmek ne güzel olurdu ki ama imkanlar buna elveriyor. Hem riske giremem. Hakikat ölümde gizlidir. Ölümse hakikatin ta kendisidir. Bu arada ölünün arkasından Kuran okunmaz, saçma sapan ayinler yapmayın arkamdan."

Sınıfta arkadaşı tarafından öldürülen Nilüfer Acar'ın ise babasının uzun yol TIR sürücüsü, annesinin ise Ukrayna uyruklu olduğu öğrenildi. Nilüfer Acar'ın da Ukrayna'da dünyaya geldiği belirtildi.

Görüntü Dökümü

-----------------------

Nilüfer Acar ve Hasan C.'nin fotoğraflı

whatsapp grubuna yazılan mesajlardan fotoğraf

DHA Muhabiri Hüseyin Tüccar'ın anonsu

detaylar

Haber-Kamera: BURSA

=======================================

İzmir merkezli 5 ilde FETÖ operasyonu: 98 gözaltı

İZMİR merkezli 5 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik olarak jandarma tarafından düzenlenen şafak operasyonunda asker, öğretmen ve doktorların da aralarında bulunduğu 73'ü kadın 98 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Güzelbahçe İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bu sabah İzmir merkezli Manisa, Antalya, Ankara ve Aydın olmak üzere 5 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik operasyon düzenledi. 20'sinin FETÖ/PDY'nin kriptolu haberleşme programı ByLock'u kullandığı belirlenin, örgüt adına para topladıkları ve eleman temin ettikleri belirtilen 73'ü kadın 98 şüpheli gözaltına alındı.

Aralarında asker, öğretmen, doktor ve esnafın da bulunduğu şüpheliler, sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Jandarma aracından görüntü

Ele geçirilen malzemeler görüntü

Haber: Kadir ÖZEN- Kamera: İZMİR,

==============================

FETÖ'nün ablalarına 10 ilde büyük operasyon

İZMİR merkezli 10 ilde, FETÖ/PDY'nin kadın yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda, 42 kişi gözaltına alındı. Dosya kapsamında toplam 12'si erkek 71 kişinin adının bulunduğu belirtildi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PYD'ye yönelik soruşturmasında, İzmir merkezli 10 ilde operasyon yapıldı. Örgütün 'ablalar' olarak bilinen kadın yapılanmasına yönelik operasyonda 42 kadın gözaltına alındı. Dosya kapsamında toplam 12'si erkek 71 kişinin isminin bulunduğu kaydedildi. Şüphelilerden, bazılarının örgütünü şifreli haberleşme sistemi By Lock'u kullandığı öne sürüldü.

Haber: İZMİR, -

==================================

FETÖ'nün mahrem imamları adliyeye çıkarıldı

ANKARA Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/ PDY soruşturması kapsamında, Samsun'da örgütün mahrem imam yapılanmasında yer aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4'ü kadın 28 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri 9 gün önce Emniyet Genel Müdürlüğü Koordinesi'nde operasyon gerçekleştirdi. Samsun merkez ve Çarşamba, Bafra, Terme, 19 Mayıs ve Ayvacık ilçelerinde gerçekleştirilen ve 180 polisin katıldığı operasyonda, FETÖ/PDY'nin mahrem imam yapılanmasındaki emniyet imamları olduğu iddia edilen ve mesleklerinden ihraç edilmiş, açığa alınmış, çoğunluğu öğretmenlerin oluşturduğu 4'ü kadın 28 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada ele geçen dijital veriler ile diğer delillere el konuldu.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 9 gün boyunca sorgulanan 28 şüpheli bugün geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Görüntü Dökümü :

-------------------------

Şüphelilerden detay

Emniyetin dışından detay

Haber-Kamera : Hakan ÇELİKBAŞ/ SAMSUN, -

========================================

Çöpün önündeki Suriyelilerin fotoğrafı gündem yarattı

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde, 1'i çocuk 2 Suriyelinin yol kenarındaki çöp konteynerinin önünde yemek yerken çekildiği belirtilen fotoğrafı, sosyal medyada gündem oldu.

Bir sosyal medya kullanıcısı Kesikkapı Mahallesi Maliye Kavşağı yakınındaki Fethiye Belediyesi'ne ait çöp konteynerinin önünde, 1'i çocuk 2 Suriyelinin oturmuş şekilde yemek yerken fotoğraflarını çekti. Sosyal medyada paylaşıldıktan sonra kısa sürede on binlerce kullanıcı tarafından görüntülenen fotoğraflar, tartışmaları da beraberinde getirdi.

DUYGU SÖMÜRÜSÜ

Fotoğrafı yorumlayan bazı kullanıcılar, o bölgede sürekli dolaşan Suriyeli ailenin bilinçli şekilde çöp konteynerinin yanında yemek yediğini ileri sürdü ve duygu sömürüsü yaptıklarını savundu. Yoldan geçenlerin aile fertlerine sürekli para verdiğini öne süren kullanıcılar, Suriyelilerin ilçeden gönderilmesini istedi. Bazıları ise Suriyelerin ülkelerindeki iç savaştan kaçtığını vurgulayarak, yapılan yorumları vicdansızlık olarak niteledi. Çöpün kıyısında yemek yiyenlerden birinin çocuk olduğu vurgulanarak, ilçe halkı Suriyelilere sahip çıkmaya çağırıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Çöp konteyneri önünde yemek yiyen Suriyelilerin fotoğrafı

Haber- Kamera: Ergün TOS/ FETHİYE (Muğla),

=======================================

Kargodan silah ve cephane çıktı

KONYA'da polis tarafından yapılan operasyonda sosyal paylaşım siteleri üzerinden ruhsatsız ve sahte faturayla satılan, kargo aracılığıyla sevkiyatı gerçekleşen piyasa değeri yaklaşık 750 bin lira olan silah ele geçirildi. Ele geçirilen silahların görüntüsü ise adeta bir cephaneliği andırdı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, av tüfeği üretiminin yoğunlukta yapıldığı Beyşehir'in Üzümlü ve Huğlu bölgesindeki av bayilerinin kaçak olarak silah sevkiyatı yaptığı bilgisini aldı. Bunun üzerine çalışma başlatan polis, sevkiyatın kargo şirketleri aracılığıyla gerçekleştirildiğini saptadı. Ardından çoğunluğu tüfek olan silahların sevkiyatının yapıldığı kargo araçlarını takibe alındı. İki kargo şirketinin merkez Karatay İlçesi'ndeki dağıtım noktalarında önlem alan polis, araçların dağıtım noktalarına geldiğinde operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda 300 kısa ve uzun namlulu av tüfeği, 21 kuru sıkı tabanca, 22 havalı diye tabir edilen tüfek, 5 zıpkın, 228 şarjör, 58 şok diye tabir edilen silah, 4 bin kuru sıkı tabanca mermisi, 24 kutu havai fişek, 400 av tüfeği fişeği, 200 meşale ele geçirildi.

Piyasa değeri yaklaşık 750 bin lira olan silah ve muhimmatın sosyal paylaşım siteleri üzerinden ruhsatsız ve sahte faturayla satışının yapıldığı belirtildi. Kuru sıkı tabancaların da daha sonra normal tabancaya dönüştürülebildiği ileri sürüldü. Ele geçirilen malzemelerin Milli Emlak Müdürlüğü'ne teslim edileceği, silahları alan ve satan kişilere 500'er lira idari para cezası uygulanacağı, yine av bayileri ve kargo şirketleri hakkında da idari soruşturma başlatılacağı kaydedildi.

Görüntü Dökümü

--------------------

Ele geçirilen silah ve mermilerden detay

Haber- Kamera: İsmail AKKAYA KONYA

========================================

Şanlıurfa'da cezaevine tehlikeli geçiş

ŞANLIURFA'da, Ceza İnfaz Kurumu Kampüsü'ne gelenlerin, ilerideki kavşağa varmadan araçlarını durdurup demir bariyerlerden atlayarak yolun karşısına geçmeleri, kazaya davetiye çıkarıyor.

Şanlıurfa- Diyarbakır karayolunun 35'inci kilometresinde bulunan Ceza İnfaz Kurumu Kampüsü'ndeki tutuklu ve hükümlüleri ziyarete gelenler, cezaevinin 2, 3 kilometre ilerisinden 'U' dönüşü yapmadan kurumun karşısındaki yolda araçlarını park ediyor. Ziyaretçiler, yolun karşısındaki cezaevine gitmek için demir bariyerlerden atlayıp kazaya davetiye çıkarıyor. Bariyerlerden atlayıp hızlı seyreden araçların arasından yolun karşısına geçenler, alt ya da üst geçit yapılmasını istedi.

Cezaevine gelen tutuklu yakını Hasan Çiftçi, kampüsün karşısında 'U' dönüşü yapılacak yer olmadığını belirterek, "Bu yolda ölmemek için adeta Azrail ile köşe kapmaca oynuyoruz. Çocuklar, kadınlar ve yaşlılar yolun karşısına geçmek için bu bariyerlerin altında sürükleniyor. Bu yolda defalarca kaza meydana geldi. Burayla bir alt veya üst geçidin yapılması için daha kaç kişinin ölmesi gerekiyor. Bir an önce yetkililer bu yola bir çözüm bulsunlar" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------------

Cezaevi yolu

Cezaevine gelenler

Demir demir bariyerleri geçenler

Kadın ve çocuklar

Bariyerleri geçmeye çalışanlar

Tepki gösteren vatandaşlar

Vatandaşla röp.

Genel ve detay görüntüler

Haber: Ali LEYLAK-Kamera: Ömer ŞULUL-ŞANLIURFA - DHA)

==================================

Genç mucitlerin projeleri vitrine çıktı

BURSA Büyükşehir Belediyesi, THY ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) iş birliğiyle Bursa Bilim Teknoloji Merkezi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 'Türk Hava Yolları Bilim Şenliği' başladı. Bilim Şenliği'nde gençler, ürettikleri birbirinden ilginç projeleri vitrine çıkardı.

Bursa TÜYAP Fuar alanında gerçekleştirilen 'Türk Hava Yolları Bilim Şenliği', 'Enerji Verimliliği' teması ile gerçekleştirildi. 102 bin lira ödüllü Bilim Şenliği'ne 1120 başvuru yapıldı. Şenliğe katılan gençler enerji konusunda birbirinden ilginç projeler hazırlayarak şenliği ziyarete gelenlerin ilgisine sundu.

SU İSRAFINI ÖNLEYECEK SİSTEM

Belediyelerce yapılan refüjlerdeki çimlerin yağmur yağarken bile sulandığını gören lise birinci öğrencisi Sude Taşel, yeni bir proje üreterek su israfını önlemeyi hedefledi. Projesine 'Sıcaklık ve neme göre otomatik bahçe ve saksı sulama sistemi' adını koyan Taşel, proje aşamalarını şöyle anlattı:

"Yol kenarındaki, refüjlerdeki çimlerin sulama sistemi zamana göre. Yani sistem belli bir saatte çalışıyor. Yağmur yağdığı zaman bile refüjlerdeki çimler ve çiçekler sulanıyor. Bu da su israfına yol açıyor. Bundan yola çıkarak çinko çip geliştirdim. Çatal şeklindeki çinko çipleri toprağa batırdığımızda çipler arasında bir elektriklenme meydana geliyor. Bu elektriklenme sonucu çipin bağlı olduğu başka bir cihaz, toprağın sıcaklık ve nem derecesini ölçüyor. Ortaya çıkan değer sizin cihaza verdiğiniz değerden yüksek ise sulama sistemi devreye giriyor ve toprağın ihtiyacı kadar suyu otomatik olarak toprağa veriyor."

TURNİKELER ELEKTRİK ÜRETECEK

Şenliğe 'Elektrik üreten turnike' isimli projesiyle katılan 7'nci Sınıf öğrencisi Yasin Burak Atıcı, hayatın birçok alanında var olan turnikelerden elektrik üretmeyi başardı. Turnikenin içine bobinli bir dinamo sistemi yerleştiren Atıcı, turnike dönerken elde ettiği elektriği aküye depolamayı başardı. Sistem sayesinde elektrikte önemli tasarruf sağlayacağını söyleyen Atıcı, "Kart basıldığı zaman 60 voltluk elektrik tüketiliyor. Bizde bu sistemin kendi kendisine elektrik üretmesini istedik. Geliştirdiğimiz sistemde 2 bin kişi turnikeden geçtiği zaman 1 watt elektrik üretiyor" dedi.

ASANSÖR HEM ÇALIŞACAK HEM DE BİNANIN ELEKTRİĞİNİ ÜRETECEK

Geliştirdiği 'Verimli asansör' projesiyle bilim şenliğine katılan 6. sınıf öğrencisi Sadık Ahmet Karaboğa, mıknatıs ve bobinler sayesinde binalardaki asansörlerin elektrik üreteceğini söyledi. Karaboğa, "Asansörler sürekli bir hareket halinde. Bu hareketi enerjiye dönüştürmek istedik. Buradan elde ettiğimiz elektriği binanın ışıklandırmasında kullanabiliriz" dedi.

Projeyle ilgili detaylı bilgi veren Yiğit Burak Kılıç ise şöyle konuştu:

"Asansörde elektrik üretmeye yarayan bobin sarım sayısını 10 bin değil de 100 bin yaparsak voltajımız 10 kat artacak. Mıknatısımızın gücünü de 2 kat artırdığımız zaman 300 volt enerji üretebiliriz. Buda zaten şehir şebekesi demek. Yani 2 kat arasında bu sistemle birlikte evin bütün aydınlatmalarını kullanıp ayrıca depoladığımız sistemle farklı şeyler de yapılabilir."

METROBÜSLER İTME GÜCÜYLE ÇALIŞACAK

Güneş enerjisi panellerinden elde ettiği enerji metrobüsler için kullanmayı hedefleyen proje geliştiren Beyzanur Özker, "Güneş enerjisi panellerini metrobüs duraklarına yerleştirdim. Daha sonra metrobüsün geçtiği güzergahlardaki karayoluna beyaz çizgiler halinde elektrotlar yerleştirdim. Elde ettiğim enerjiyi bu elektrotlara yüklediğimizde metrobüs itme kuvvetiyle hareket ediyor. Yani mıknatısının aynı kutupları gibi düşünün. Aynı kutuplar nasıl bir birini iterse burada yoldaki çizgi halindeki kutup metrobüsteki kutbu itecek" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Metrobüs projesi

Asansör projesi

Sadık Ahmet ve Yiğit Burka ile röportaj

Turnike projesi

Yasin Burak Atıcı'nın konuşması

Sulama projesi

Sude Taşel ile röportaj

Haber-kamera: Edip TEKİN/BURSA, -

=========================================

Migren ağrısına aşılı tedavi geliyor

TÜRKİYE'nin de aralarında bulunduğu 13 ülkede eş zamanlı yürütülen migren aşısı araştırmalarının tamamlanmak üzere olduğu bildirildi. Aşının migrende ağrıları yüzde 70'e varan düzeyde azaltacak aşıların testlerinin devam ettiğini bildiren ve araştırmaya katkı sağlayan Uludağ Üniversitesi Nöroloji Bölümü' öğretim üyesi Prof.Dr. Necdet Karlı, aşılar üzerindeki yapılan testlerde, migren tedavisinde bugüne kadar alınan en iyi sonuçlardan biri elde edildiö dedi.

Yaşam kalitesini bozan, ataklar halinde kendini gösteren şiddetli baş ağrısı olan migrenin tedavisi için ilk kez aşı geliştirilmesine yönelik klinik çalışmalardan olumlu sonuçlar elde edildi. Aralarında Uludağ Üniversitesi'nin de bulunduğu 13 ülkede eş zamanlı yürütülen migren aşısına yönelik bilimsel çalışmada olumlu sonuçlar elde edildiğini ve aşı tedavisinin çok yakında devreye gireceğini belirten Prof.Dr. Necdet Karlı, şöyle dedi:

"Genetik olarak eğilimli kişilerde, stres, lodos, açlık, uykusuzluk, adet gibi çevresel faktörlerin beyindeki süreci tetiklemesiyle ortaya çıkan migren, tedavisi zor bir başağrısı. Ama şimdi çok umutluyuz. Aşı tedavisiyle migrene karşı bugüne kadarki en iyi sonuçlar alındı.ö

Şimdiye kadar yapılan çalışmalarda aşının hastaların ağrılarında yüzde 70'e varan azalmaya yol açtığını vurgulayan Prof.Dr. Karlı, şöyle devam etti:

"Migren aşısı tekrarlayan ve sık görülen ağrısı olan hastalarda aylık olarak uygulanabilecek bir tedavi olacak. Şu anda yapılan araştırmalara göre, aşı üç ya da dört haftada bir yapılacak. Aşıyı tıpkı insulin iğnesi gibi hasta kendisi de uygulayabilecek. Herhangi bir sağlık kurumuna veya sağlık personeline ihtiyaç yok.ö

Aşının 3-6tı ay ya da 1 yıl etkili olabilmesi için çalışmaların sürdüğünü kaydeden Prof. Dr. Karlı, aşı yerinde hafif kızarıklıklar ve halsizlik gibi yan etkilerin dışında ciddi bir yan etki gözlemlenmediğini de belirtti. Karlı, araştırma süreci tamamlanmak üzere olan ilacın yaklaşık bir yıl içinde piyasada olabileceğini söyleyerek, Türkiye'ye gelişinin biraz daha uzun sürebileceğini kaydetti.

Migren ağrısının ortaya çıkmasında önemli rol oynayan bir maddeye (kalsitonin gen ilişkili peptid) karşı oluşturulan antikorlar aşı ile hastaya verilerek hedef dokulara bağlanıyor ve ağrının ortaya çıkmasını engelliyor. Bugün migren atak tedavisinde ağrıyı kesmek üzere çeşitli ağrı kesiciler kullanılıyor ve atakların gelmesini engellemeye yönelik koruyucu tedaviler uygulanıyor. Ayrıca botoks ve sinir blokaj tedavisinden de uygun hastalarda koruyucu tedavi olarak yararlanılıyor.

Görüntü Dökümü

Prof. Dr. Necdet Karlı'nın açıklaması

-Detay görüntüler

Haber-Kamera: Faruk KAHRAMAN/BURSA, -

=====================================

Alman turistleri taşıyan gemi, Marmaris'te

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'ne, 'M/S Mein Schiff 5' adlı yolcu gemisiyle, büyük bölümü Alman 2 bin 570 turist geldi.

Malta bayraklı TUİ Cruise firmasına ait 'M/S Mein Schiff 5' adlı kurvaziyer yolcu gemisi, bu sabah limana yanaştı. Çoğunluğu Alman 2 bin 570 turistten bazıları, tur otobüsleriyle çevre şehirlere, bazıları ise önceden planlanmış kültür turlarına katıldı. Yolcuların bir kısmı rehber eşliğinde, gemiye ait olan bisikletlerle şehir turuna çıktı. Yaşları 45-70 yaş arası değişen zengin Alman turistler, Yat Limanı ve Kordon Caddesi'nde gezerek Kapalı Çarşı içindeki mağazaları dolaştı. Atatürk Caddesi sahil yolundaki manzaraları fotoğraflayan turistler, çoğunlukla Yat Limanı'nda bulunan kafeteryalarda içeceklerini deniz manzarası eşliğinde içti. 1600 personeli bulunan yolcu gemisi, büyüklüğü ile göz kamaştırdı. 300 metre uzunluğunda olan lüks yolcu gemisi, 1276 özel oda ve özel balkonlu süitlere sahip. TUİ Cruise firması tarafından geçen sene satın alınan gemi, her şey dahil sistemiyle yolcularına her türlü konforu sunuyor.

Marmaris Liman İşletmesi yetkilileri, geminin Aydın'ın Kuşadası ilçesinden sonra ilk defa Marmaris'e geldiğini belirtti. Geminin ilçeye iki sefer daha yapacağını söyledi.

Kapalı Çarşı esnafından Mehmet Dönmez ise "Alman turistler biraz cimri oluyor. Alışveriş yapmıyor sadece vitrinlere bakıyorlar. Buna da şükür hiç gelmemelerinden daha iyidir" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Marmaris Limanı'na demir atan yolcu gemisinden görüntü

Yolcu gemisinden inen Alman turistlerin Kapalı Çarşı ve çevrede gezmesiyle görüntü

Esnaf ile haberde geçen röp.

Haber-Kamera: Ali GÜNDOĞAN/ MARMARİS (Muğla),

=========================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-4 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement