DOMOTEX Middle East İçin Geri Sayım Başladı! - Son Dakika
Güncel

DOMOTEX Middle East İçin Geri Sayım Başladı!

DOMOTEX Middle East, İstanbul Fuar Merkezi'nde 8-11 Kasım 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde katılımcı ve ziyaretçi ağırlamaya hazırlanıyor.

25.10.2012 17:23

Bugün itibariyle 26 ülkeden katılımcısı bulunan DOMOTEX Middle East, Azarbaycan, Afganistan, Ermenistan, Suriye, Kuveyt, Bahreyn, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman, Suudi Arabistan, Yemen, Mısır, Irak, İran, Pakistan, Lübnan Ürdün, İsrail, Türkiye ve Türkmenistan gibi seçilmiş 20 odak ülkeden gelen ziyaretçiler ile Ortadoğu ve Türkiye'deki en iyi uluslararası iş platformunu sağlayacak.

Hannover-Messe International İstanbul Genel Müdürü Alexander Kühnel;

"DOMOTEX Middle East, katılımcı firmalar tarafında, büyük sayıda Türk ve yabancı halı üreticisinin ilgisi çekti.

Katılımcılara Dünyanın her yanından alıcı ve karar vericiler ile buluşacakları bir platform sağlıyoruz. Bugün itibariyle, fuarın uluslararası katılımcıları arasında olan ülkeler ABD, Afganistan, Bangladeş, Belçika, Kanada, Çin, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, Hindistan, İran, İtalya, Japonya, Lübnan, Malezya, Hollanda, Pakistan, Portekiz, Güney Kore, İspanya, İsviçre, BAE, İngiltere ve Türkiye." diyerek fuarın katılımcıları arasında; Türk ve uluslararası alanda önemli oyuncular olduğunu belirtti.

Dünyanın önde gelen laminat üreticilerinden biri olan, EGGER Perakende Ürünlerinin Proje Pazarlama Müdürü Rene Löschnigg, fuarla ilgili görüşlerini; "Türkiye EGGER için önemli bir pazar konumundadır. DOMOTEX Middle East'e katılmaya karar verdik çünkü Türkiye ve Ortadoğu'dan alıcılara erişim için olağanüstü bir platform" diyerek dile getirdi.

Fuarın sloganı; "Yerin tüm dokularını hissedin"

DOMOTEX Middle East, "yerin tüm dokularını hissedin" sloganı ile ziyaretçi ve katılımcılarına sektördeki en yeni trendleri sunacağı, sergilenen ürünlerin kokusunu, kalitelerini karşılaştırabilecekleri, dokunabilecekleri ve mistik atmosferi hissedebilecekleri canlı bir platform sunmayı amaçlıyor.

Yalnızca sektör profesyonellerini değil ilgili tüm sektörleri fuara davet eden DOMOTEX Middle East, temel olarak, iç mimarlar, mimarlar, endüstriyel tasarımcılar, mobilya ve boya üreticileri, planlamacılar, yatırımcılar, gayrimenkul geliştiricileri, oteller için satın alma yöneticileri, alışveriş merkezleri ve kamu kuruluşlarının yanı sıra, gemi ve yat satın alma şirketlerinden de oluşan geniş bir ziyaretçi profiline sahip bulunuyor.

DOMOTEX Middle East sektör tarafından destekleniyor

Türkiye Oda ve Borsalar Birliği (TOBB) izni ile düzenlenen fuar, aynı zamanda İstanbul Halı İhracatçıları Birliği (IHIB), İç Mimarlar Odası, İzmir Ticaret Odası (İZTO), Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Simav Ticaret ve Sanayi Odası, Turhal Ticaret ve Sanayi Odası, Zile Ticaret ve Sanayi Odası, Dudullu Organize Sanayi Bölgesi, OSTIM Organize sanayi bölgesi gibi önemli sektörel dernekler ve sendikalar tarafından desteklenmektedir.

Yurtiçi ve Yurtdışı Satınalma Programları sayesinde DOMOTEX Middle East katılımcılarına iş fırsatları sunuyor

Fuar süresince düzenlenecek Uluslararası Satın Alma Heyetleri Programı kapsamında hedef ülkelerden alım heyetler fuarda ağırlanacak. Anadolu Heyetleri özel programı kapsamında ise Türkiye'nin farklı şehirlerinden seçilmiş profesyoneller DOMOTEX Middle East fuarını ziyaret edebilecekler.

Fuardaki iş fırsatlarına ve satın alma heyetleri hakkında Alexander Kühnel: "Ayrıca TC Ekonomi Bakanlığı da fuarımızı destekleyerek seçilen 35 ülkede tanıtacak ve alım heyeti organizasyonu gerçekleştirecek. Seçilen bu ülkeler Afganistan, Almanya, Azerbaycan, BAE,Brezilya, Cezayir, Çin, Fas, Güney Kore, Fransa, Hollanda, Endonezyai İngiltere, Irak, İran, İsrail, Kanada, Katar, Kazakistan, Kuveyt, Libya, Lübnan, Meksika, Mısır, Nijerya, Pakistan, Polonya, Rusya, Suudi Arabistan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Umman, Ürdün ve Yemen olarak belirtildi. Aynı zamanda, özel satın alma programları çerçevesinde hedef ülkelerden bazı karar mercilerini ve gazetecileri konuk olarak davet edeceğiz. İş dünyasından delegasyonlar, katılımcı şirketlerle stantlarında yüz yüze görüşme imkanına sahip olacak. Fuarımızın hedef ziyaretçi ülkelerinde de tanıtım çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor." Dedi.

Konferans, Seminer ve Özel Etkinlikler Fuara Değer Katacak

Fuara paralel olarak organize edilecek konferans, seminer ve etkinlikler, gerek iş anlamında gerekse bilgi paylaşımı açısından katılımcı ve ziyaretçiler arasında sinerji oluşturacak. Bu etkinlikler sayesinde katılımcı ve ziyaretçiler sektörün geleceği ve trendler hakkında bilgi edinebilecek. ORSİAD'ın desteğiyle fuarın ilk günü ''Yer Döşemesinin Geleceği'' adlı sektörel bir forum düzenlenecek. Yer döşemesi endüstrisindeki tüm profesyonelleri bir araya getirerek halı, parke ve PVC olmak üzere üç ana konu çerçevesinde sektörün temel sorunlarını tartışmayı amaçlayan konferansa sektör birliklerinden ve sektörün başlıca şirketlerinden temsilciler konuşmacı olarak katılacaklar.

Forum programının yanı sıra 11. Salonda bir Nalburiye Köşesi ve Etkinlik alanı oluşturulacak. Praktiker tarafından halı, parke ve seramik döşeme uygulamalarının gösterileceği bu alan fuar süresince ziyaret edilebilecek.

Fuarı destekleyen en önemli kuruluşlardan biri olan İHİB (Halı İhracatçıları Birliği) ise bu sene Domotex Middle East kapsamında geleneksel ''Halı Tasarım Yarışması Ödül Töreni''ni düzenleyecek. Seçilen halılar 4 gün boyunca ziyaretçilere sunulacak ve ödül töreni fuarın ikinci gününde gala kokteylimizle birlikte yapılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DOMOTEX Middle East İçin Geri Sayım Başladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement