Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan'ın boşanma nedeni ortaya çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Magazin

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan'ın boşanma nedeni ortaya çıktı

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan\'ın boşanma nedeni ortaya çıktı
13.12.2025 18:05

Mehmet Ali Erbil, yaklaşık 3,5 ay önce kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile evlenmişti. Bu evlilik magazin gündeminde büyük yankı uyandırmıştı. Çalkantılı bir ilişki sürecinin ardından nikah masasına oturan çift, kısa süre sonra boşanma kararı aldı. İddiaya göre boşanmanın nedeni, çiftin büyük yaş farkından kaynaklanan fikir ayrılıkları ve bitmek bilmeyen tartışmalar oldu.

Mehmet Ali Erbil, yaklaşık 2 yıldır inişli çıkışlı bir ilişki yaşadığı Gülseren Ceylan ile 28 Ağustos'ta nikah masasına oturdu. Yeniköy'deki evde gerçekleşen törene çiftin yakın dostları katılmıştı.

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan'ın boşanma nedeni belli oldu

Ancak çiftin 3,5 aylık evliliğinde yeni bir kriz iddiası gündeme geldi. Gülseren Ceylan, "Erbil" soyadını kullandığı Instagram hesabını kapatırken, Mehmet Ali Erbil de nikah fotoğraflarını sosyal medyadan kaldırdı. Bu gelişmeler, boşanma söylentilerini güçlendirmişti. Ceylan'ın yaklaşık bir hafta önce evden ayrıldığı öğrenildi.

ANLAŞMALI BOŞANMA YOLUNU KULLANAMAYACAKLAR

2.sayfanın iddialarına göre, Mehmet Ali Erbil avukatı aracılığıyla boşanma sürecini başlatmak için vekalet verdi. Dosyanın pazartesi günü resmen mahkemeye sunulacağı belirtiliyor. Çiftin evliliği henüz 1 yılı doldurmadığı için Türk Medeni Kanunu'na göre anlaşmalı boşanma yolunu kullanamayacak.

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan'ın boşanma nedeni ortaya çıktı

Boşanmanın nedenine ilişkin bilgiler de ortaya çıktı. İkilinin büyük yaş farkından kaynaklanan fikir ayrılıkları ve sürekli tartışmalar, çiftin evliliğini sonlandırma kararında etkili oldu.

Son Dakika Magazin Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan'ın boşanma nedeni ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Deniz Gürbüz Deniz Gürbüz:
    Olmedi gittı buyla ibo sapığı ya 280 11 Yanıtla
  • Apple User Apple User:
    Erbil iyi yürekli bir adamdır üstüne varmayın adamın. 19 120 Yanıtla
  • Ali Sahin Ali Sahin:
    e Aa ….koydugum haber nerede 100 5 Yanıtla
  • emrah bakansız emrah bakansız:
    dalga geçmiş yvsk 78 7 Yanıtla
  • t7fbxmx2fq t7fbxmx2fq:
    ikisi de çakallık peşinde biri para biri karı derdinde 36 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement