Nesrin Cavadzade, Kendisine Çıplak Fotoğraf Atan Erkekleri Rezil Edecek - Son Dakika
Magazin

Nesrin Cavadzade, Kendisine Çıplak Fotoğraf Atan Erkekleri Rezil Edecek

Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, erkeklerin kendisine çıplak fotoğraf gönderdiğini belirterek "Hiçbirini silmiyorum, onlarla sergi açacağım. Kimliklerini de açıkça göstereceğim" dedi.

22.05.2016 09:28  Güncelleme: 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nesrin Cavadzade, festival filmlerinin aranan ismi. Şimdiye dek 20'ye yakın önemli ödülün sahibi. Ama bir süredir rüzgâr onun için farklı yönden esiyor. Cavadzade, sosyal medya hesabından cesur pozlarını yayımlıyor, lügatimize 'seksiyet' gibi kelimeler katıyor.

Hürriyet gazetesinden Hakan Gence özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan güzel oyuncu, erkeklerin sosyal medyadan kendisine çıplak mesajlar fotoğraflarını attığını belirtti. Bu fotoğrafları biriktirdiğini ifade eden Cavadzade, "Aklıma dâhiyane bir fikir geldi. Şimdi hiçbirini silmiyorum, onlarla sergi açacağım. Kimliklerini de açıkça göstereceğim. Erkek cinselliğini bu şekilde sergilemekte bir sakınca görmüyorsa, kadın da bundan sanat üretmekte sakınca görmemeli" dedi.

İşte güzel oyuncunun açıklamalarından satırbaşları;

Festival filmlerinin ödüllü oyuncusuyken sizi birden Instagram'da kâh direk dansı yaparken kâh karın kaslarınızı sergilerken görür olduk.Hangi noktada 'devreleri yaktınız'?

- Bende devreler doğuştan yanık (gülüyor).

Paylaştığınız fotoğrafların altına 'seksiyet' diye not düşüyorsunuz. Ne demek bu?

- İçinde masumiyet olmayan bir seksapel tek boyutlu olacaktı. Bu yüzden masumiyetle seksapeli birleştirdim ve ortaya 'seksiyet' çıktı.

İçinizdeki 'seksiyet'i ne zaman keşfettiniz?

- Aslında bu kadın içimde hep vardı, onu gösterecek kanalı bulamıyordum.


Sizi bu rahatlık mertebesine ulaştıran ne?

- Sinemadaki başarılarım üst üste geldi. O kadar çok onaylandım ki... 20'ye yakın ödülüm oldu. Fakat baktım, artık kendimi şaşırtamıyorum. İçimde tek bir Nesrin olmadığının da farkındaydım. İyi oyuncu, sanat filmlerinin aranan ismi... Ama başka yönlerim de vardı. Mesela uzun yıllardır spor yapıyorum. Oradaki birikim beni özgürleştirdi. Bedenimle hiçbir sorunum kalmadı. Instagram bütün bunları açığa çıkarmak için bir araç oldu. Şimdi özgür hissediyorum.

Bu özgürleşme sürecinde bedeninize dair en büyük keşfiniz ne oldu?

- Bacak, meme, boy pos... Bir yandan bunlara emek sarf ederken bir yandan önemli olmadıklarını kavradım. Çünkü her şey bakışta bitiyor. Beni diğer oyunculardan ayıran bir şey varsa onun gözlerimdeki mana olduğuna inanıyorum. Bakışlarımla ruhumu aktarmaya çalışıyorum. Kendimi güzellik ve erotizmle ifade ediyorum.

Kendinizi ifade yönteminiz olan erotizmi nasıl tanımlıyorsunuz?

- Bunu çıplaklıkla özdeşleştirmiyorum. Seksi olmak, cinsellik ve erotizm; libidoyla ilgili...


Freud, "Libido, bastırılmış duyguları insan benliğinde ateşlemek" diyor. Peki size göre libido ne?

- Libido eşittir hayat enerjisi. Hayat enerjisi de filizlenmek ve çiçek açmak demek. Bu enerjiyle aramıza mesafe koyduğumuz her an yaşamdan uzaklaşıyoruz.

O halde sizin libidonuz hayli yüksek olmalı...

- Ben hayat enerjisine mesafe koymamayı seçiyorum.

Bu yüksek hayat enerjisi erkeklerin size bakışını nasıl etkiliyor?

- Instagram'da özelden, mesajdan çıplak fotoğraflarını yolluyorlar. Başlarda çok üzülüyordum. Ama sonra aklıma dâhiyane bir fikir geldi. Şimdi hiçbirini silmiyorum, onlarla sergi açacağım. Kimliklerini de açıkça göstereceğim. Erkek cinselliğini bu şekilde sergilemekte bir sakınca görmüyorsa, kadın da bundan sanat üretmekte sakınca görmemeli.


Size dava açmazlar mı?

- Onların yaptıkları şey bir cinsel taciz. Dolayısıyla ben onlara dava açabilirim. Hiçbirinin penis fotoğrafını zorla almadım. Ne biliyorsun, belki ünlenecekleri için mutlu bile olabilirler.

Bu kadar çok çıplak erkek bedeninden ne öğrendiniz?

- Kadınların da bu kadar pervasız olabilme özgürlüklerinin olması gerektiğini öğrendim.

Peki cinsellik, hayatınızın neresinde duruyor?

- Sevgilim olduğunda her şeyin en güzelini yaşamak isterim. Ama 2.5 senedir hayatımda biri yok! Âşık olamadım.


Biriyle birlikte olmak için mutlaka sevgili mi olmanız lazım?

- Evet. Aşk konusunda tutucuyum. Aşk kadınıyım; aşk için nefes alıyorum ve aşkla sanat yapıyorum. O yüzden âşık olmadığım insanla beraber olmam mümkün değil. Kadın dünyaları fethedip savaşlar kazanabilir. Ama erkeğine yenilmeli. Ben de güçlüyüm, meydan okumaya müsait bir yapım var. Ve beni yenecek bir erkek arıyorum. O da karşıma kolay çıkmıyor.

'Kış Güneşi' dizisindeki karakteriniz âşık olduğu adam için mücadele etmek yerine onunla arkadaş olmayı tercih ediyor. Siz olsanız bunu kabul eder misiniz?

- Bir şey olmuyorsa olmuyordur. Ben arkadaşlığa çok kıymet veririm. Hayatıma insanları zor alır, aldıktan sonra da bırakmam. Ama bunlar bir yana, Endemol Türkiye'den bana gelen Efruz karakteri son derece derinlikli.





Nesrin Cavadzade, Kendisine Çıplak Fotoğraf Atan Erkekleri Rezil Edecek

Son Dakika Magazin Nesrin Cavadzade, Kendisine Çıplak Fotoğraf Atan Erkekleri Rezil Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • MÜSLÜMAN .TÜRK: Cirkin kadin 8 9 Yanıtla TÜRK: Günah ama insan kötülemek,sen nasıl müslümansın..? 8 3 ATAIST TURK: ..PIS ADAM AYNAYA BAK........ 1 5
  • ecevit: Telefon reklamı 8 0 Yanıtla
  • Alex: Adresini ver bende bir resim göndereyim serginin en nadide parçası olmak istiyorum 6 1 Yanıtla
  • kürşat: Son sokağa çık nice güçlü erkekler var klavyeden güçlü erkek arama seni alıp kollarına kemiklerin kirinca ya kadar seni sıkar o zaman güçlü erkeği görür sun 3 3 Yanıtla
  • Tm: Kızsaniz, işmi bulamiyorsunuz dert etmeyin. Soyunun gerisi gelir. Bu bayanda sende milyonlara gösteriyorsun arkadaşlar gene senden edepliymis bi tek sana göstermisler 5 0 Yanıtla
  • OF: Kuzu ve itfaiye filmlerini seyrettim azeriymiş doğulu biliyordum ama çok benziyor 0 0 Yanıtla
  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.

  • Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı
    17:12 Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı

    Umay Kadın Sesleri Korosu ve ZibziArt orkestrasıyla birlikte sahne alan Gülcan Köseoğlu, unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, zengin repertuarı ve renkli sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı etkinlik, işitme engelli çocuklara destek olma adına önemli bir adım olarak kaydedildi.

  • Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi
    17:11 Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi

    Fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için kesik kadın başı figürüyle verdiği pozlar nedeniyle tepki çeken Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı özür metniyle durumu açıkladı. Kaygılaroğlu, amacının sevgilisinin sanat çalışmasına destek vermek olduğunu belirterek, rahatsızlık uyandırdığı için özür dilediğini ifade etti.

  • Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı
    17:11 Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı

    Şarkıcı Tayfun Duygulu, Kerim Tekin ile birlikte yazdığı 'Kar Beyazdır' şarkısının sözlerini hatırlatarak, duygusal bir paylaşım yaptı. Duygulu, geçmişte çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak, Kerim Tekin'i özlediğini dile getirdi.

  • Kara Ağaç Destanı 8. bölümde neler olacak?
    17:10 Kara Ağaç Destanı 8. bölümde neler olacak?

    Ömer, Merdo'yu kurtarmak için çabalarına rağmen başarısız olur ve Merdo'nun erkene alınan idamı herkesi yıkar. Ömer, Latif Bey'e karşı savaş açar. Sultan, Ömer'in en büyük destekçisi olarak geçmişin karanlık sırlarını ortaya döker ve Latif Bey'e meydan okur. Celal Ağa, oğlunun isminin yazılı olduğu beşiği görünce sırrı çözmek için Asiye ve Naile'ye saldırır. Ayten için konaktaki karmaşa bir fırsattır. Asiye ile Raziye'nin çocuklarını ayırma planında beklenmedik bir gelişme yaşanır. Sultan'ın başına gelen olay her şeyi altüst eder ve Ömer hayati bir kararın eşiğinde sıkışıp kalır.

  • Metin Akpınar'ın kızının annesinin film görüntüsü ortaya çıktı
    17:09 Metin Akpınar'ın kızının annesinin film görüntüsü ortaya çıktı

    Duayen oyuncu Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'nın, İbrahim Tatlıses, Seda Sayan ve Şehnaz Dilan gibi oyuncuların yer aldığı 'Yorgun Perihan Savaş'lı, 'Yalan' ve Hülya Avşar'lı 'Aşıksın' filmlerinde rol aldığı ortaya çıktı. İbrahim Tatlıses'in ise Orancı'yı hatırlamadığı belirtildi.


Advertisement