Keenetic güvenilir, hızlı ve kaliteli internet çözümleriyle Türkiye'de - Son Dakika
Yüksek Teknoloji

Keenetic güvenilir, hızlı ve kaliteli internet çözümleriyle Türkiye'de

Keenetic güvenilir, hızlı ve kaliteli internet çözümleriyle Türkiye\'de

2010 yılında Hong Kong'da ev ve iş dünyasına premium internet erişimi ve Wi-Fi çözümleri sunmak amacıyla kurulan Keenetic, kuruluşundan itibaren yüksek seviye donanım ve yazılım kapasitesine odaklandı. Keenetic ürünleri en üst düzeyde test edilip, donanım ve hata payı bırakmayan tümleşik modüler işletim sistemiyle dizayn edilmekte.

15.11.2019 17:24  Güncelleme: 17:13

GENÇ, DİNAMİK, PROFESYONEL VE KALİTELİ
2010 yılında Hong Kong'da ev ve iş dünyasına premium internet erişimi ve Wi-Fi çözümleri sunmak amacıyla kurulan Keenetic, kuruluşundan itibaren yüksek seviye donanım ve yazılım kapasitesine odaklandı. Keenetic ürünleri en üst düzeyde test edilip, donanım ve hata payı bırakmayan tümleşik modüler işletim sistemiyle dizayn edilmekte.

Keenetic güvenilir, hızlı ve kaliteli internet çözümleriyle <a class='keyword-sd' href='/turkiye/' title='Türkiye'>Türkiye</a>'de

KEENETIC OS İLE KESİNTİSİZ VE GÜVENLİ BAĞLANTI

Kendi işletim sistemi olan Keenetic OS ile yüksek güvenlik, kesintisiz bağlantı ile çalışma ve yüksek performans sağlayan Keenetic, faaliyet gösterdiği alanda ve bölgelerde yüksek katma değerli ürünleri sağlayan en değerli marka oldu. Premium çözümlerini sunarken, bu süreçte oluşturduğu pazar payı ile de her zaman ilk ikide olmayı başardığı göze çarpıyor.

TECRÜBESİNİ KALİTEYLE BİRLEŞTİRİYOR

Faaliyetine özel pazarlarda Zyxel ile ortak marka olarak başlayan ve Eylül 2017 yılından itibaren bağımsız marka olarak faaliyetlerini sürdüren Keenetic, oluşturmuş olduğu tecrübe ve değerleri tüm dünyaya sunuyor.

KEENETIC TÜRKİYE'NİN BAŞINA TECRÜBELİ İSİM

Kasım 2018'de Türkiye'de Keenetic İletişim Teknolojileri Bilişim Pazarlama ve Danışmanlık A.Ş Joint Venture ortak girişimi kuruldu. Zyxel Türkiye'nin kuruculuğunu ve 10 yıl Genel müdürlüğünü yapan, ağ ve iletişim teknolojilerinde uzun yıllardır tecrübe sahibi olan Vefa Tarhan, Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel müdürü olarak atandı.

Keenetic güvenilir, hızlı ve kaliteli internet çözümleriyle Türkiye'de

TÜRKİYE'NİN GÜÇLÜ DİSTRİBÜTÖRLERİNDEN ARENA İLE ANLAŞILDI

Türkiye'nin en yaygın

dağıtıcısı Arena Bilgisayar ile distribütörlük anlaşması imzalayan Keenetic, Türkiye pazarına yönelik çözümlerini Arena Bilgisayar güvencesiyle sunacak. Ürünlerini Arena Bilgisayar'ın güvencesi, gelişmiş satış ve servis koşullarıyla sunacak olması, Keenetic'in Türkiye pazarına verdiği önemi de açıkça gösteriyor diyebiliriz.

GERÇEKLEŞTİRİLEN BASIN DAVETİNDE KEENETIC'IN KURULUŞU VE HEDEFLERİNDEN BAHSEDİLDİ

2018 yılında Türkiye'de önemli ölçüde analizler yaptıklarını aktaran Tarhan, geçmiş ve gelecek değerlendirdiklerini ve Keenetic'in çok doğru bir yolda olduğunu gözlemlediklerinden bahsetti ve daha iyisi için güncellemeler yaptıklarına değindi. Diğer taraftan Keenetic'in mevcut müşteriler arasında %96 memnuniyet anketinin de kendileri için güzel bir sürpriz olduğunu aktardı. Keenetic olarak, müşterilerin ihtiyaçlarını çok iyi bildiklerini ve bu yönde adımlar attıklarını ve ürünleri buna göre hazırladıklarını söyleyen Tarhan, full operasyon Türkiye ofisini kurduklarını, bu güzel çözümleri müşterilerle buluşturmak için büyük heyecan içinde olduklarından bahsetti.

WPA3 GÜVENLİK PROTOKOLÜ TÜRKİYE'DE BİR İLK OLARAK TÜM KEENETIC ÜRÜNLERİNDE SUNULMAYA BAŞLANDI

Yeni jenerasyon olan WPA3 Wi-Fi güvenlik protokolü, ev ve işyerleri için en gelişmiş kablosuz iletişim olanağı sunmakla birlikte WPA2'ye göre oldukça ileri güvenlik şifreleme ve kullanıcı doğrulama olanağı sağlamaktadır. WPA3 Wi-Fi güvenlik protokolü tüm dünyada, eski standart olan WPA2'ye göre büyük bir adım olarak nitelendirilmektedir.

Keenetic güvenilir, hızlı ve kaliteli internet çözümleriyle Türkiye'de

WPA3 İSTEMCİ ANDROİD 10 VE IOS 13 İLE BİRLİKTE SUNULMAKTA

WPA3 İstemci halihazırda bilgisayarlarda farklı üreticiler tarafından sunulmaya başladı. Mobil cihazlar için beta yazılımlar ile başlamış olmakla birlikte güncel işletim sistemi Android 10 ve iOS 13 ile standat olarak sunulmakta. Keenetic cihazlar da, WPA3, WPA3 Enterprise ve OWE 'yi Keenetic OS 3.1 yazılımıyla kullanabilmekte.

TÜRKİYE'DE WPA3'Ü SUNAN İLK FİRMA KEENETIC

WPA3'ün önemine değinen Vefa Tarhan yaptığı açıklamada, "WPA2 şifreleme modelinin geçtiğimiz yıllarda çok fazla güvenlik açıkları ortaya çıkardığı bilinmekte. Keenetic, ürettiği tüm ürünlerde bu sorunu çözdü, bazı ağ üreticileri bu sorunu birkaç özel ürününde çözmekle yetindi. Diğer ağ üreticilerinin ürettiği ürünlerin önemli bir bölümünde cihazların güncellemesi olmadığı için kullanıcılar farkında olmadan ev ve iş yerlerinde kritik uygulamaların çalıştığı ortamlarda güvensiz bir şekilde bu cihazları kullanmaya devam ediyorlar.

Günümüzde WPA3 kullanımı modem routerlarda düzenli bir güncellemeyi zorunlu bir gereksinim haline getirdi. Eski veya yeni internet kullanıcılarının ürünlerini kontrol etmelerinde fayda var. Bu yapacakları güncelleme veya ürün değişiminde ne kadar geç kalınırsa internet hatlarının 3. Şahıslar tarafından izinsiz kullanılma riskine, hızınızın paylaşılarak yavaşlatılmasına, gerekse hattınızın suç unsurlarına alet olmasına kapı aralamış olurlar.

Keenetic olarak donanım ve yazılımla kullanıcılarımıza üst düzey ürünler sunmaktayız. Nesnelerin internet dünyasında birbirleriyle bağlantı kuran milyarlarca cihazın iletişiminde güvenlik bizim için en önemli katma değerimiz.

Türkiye'de WPA3'ü sunan ilk firma olarak kullanıcılarımızın yenilikleri anında cihazlarına bulut

ile indirebiliyor olmaları kullanıcılara özel bir ayrıcalık." İfadelerini kullandı.

KAYITLI BİLGİLERİNİZİ KORUMAK KEENETIC İLE ÇOK DAHA KOLAY

Ülkemizde modem ve router denildiğinde çoğu kullanıcının konu ve ürünler hakkında çok bilgisi olmadığını görüyoruz. Öyle ki, aslında kullanmakta olduğumuz modemler her şeyimizi ifşa edebilir. Evet, kayıtlı olan bilgilerimiz bir anda savunmasız kalabilir. Keenetic'in ülkemize yaptığı yatırımı ve çalışmaları biraz daha derinlemesine incelediğimizde, aslında ne kadar faydalı çalışmalar yaptıklarını ve ihtiyacımız olan ürünleri piyasaya sunduklarını, kullanıcıların bu ürünlere ne kadar ihtiyacı olduğunu çok daha iyi anlayabiliyoruz.

KEENETIC HAKKINDA MERAK EDİLENLER YÜKSEK TEKNOLOJİ TEKNO GÜNCEL BÖLÜMÜNDE

Keenetic markasının Türkiye'ye girişi, yatırımları ve diğer markalardan olan farkları Yüksek Teknoloji Dergisi'nin yeni sayısında yer alıyor.

Yüksek Teknoloji dergisine dergilik.app/YuksekTeknoloji adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Yüksek Teknoloji

Son Dakika Yüksek Teknoloji Keenetic güvenilir, hızlı ve kaliteli internet çözümleriyle Türkiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement