
Araştırma, Gezi Parkı çevresindeki bireylerin profilini ve bu konu ile ilgili düşüncelerinin ne olduğunu gözler önüne serdi.
ASIL SEBEP AĞAÇ DEĞİL BAŞBAKAN ERDOĞAN
Araştırma kapsamında Gezi Parkı'ndaki toplam 498 kişi ile görüşüldü. Olayların asıl sebebi olarak eylemcilerin çok azı ağaçların kesilmesini gösterirken yüzde 58'nin Başbakan Erdoğan demesi dikkat çekti
APOLİTİK DENEN EYLEMCİLERİN YÜZDE 75'İ CHP'YE OY VERİYOR
Gezi Parkı üzerinden büyüyen ve yaklaşık iki haftadır devam eden eylemlerde çeşitli spekülasyonlar oluşmaya devam ediyor.
Bazılarının 'İdeolojisiz', 'Çevreci', 'Öğrenci' vs. etiketleriyle öne çıkarıp buna indirgemeye çalıştığı eylemcilerin arasında Genar'ın yaptığı anket profili farklı gösteriyor. İdeolojisi olmadığı iddia edilen kitlenin %79'luk kısmı ideolojisinin olduğunu ifade ederken %75'lik kısmı da CHP'yi destekliyor.
YÜZDE 30'NUN HAYATININ ANLAMINA DAİR FİKRİ YOK










Son Dakika › Güncel › Gezi Eylemcilerin Asıl Derdi Ne? - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?