Dha Yurt Bülteni- 1 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni- 1

11)RİZE'DE DERELER TAŞTI, 5 KİŞİLİK AİLE MAHSUR KALDI RİZE'de etkili olan şiddetli yağışla birlikte dereler taştı, bazı köy yolları ulaşıma kapandı.

16.08.2017 08:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DHA YURT BÜLTENİ- 1

1)RİZE'DE DERELER TAŞTI, 5 KİŞİLİK AİLE MAHSUR KALDI

RİZE'de etkili olan şiddetli yağışla birlikte dereler taştı, bazı köy yolları ulaşıma kapandı. Kalkandere İlçesi'nde ise taşan dere yaya köprüsünün yıkılmasına neden olunca bir evde mahsur kalan 5 kişilik aile, yardım çağrısında bulundu.

Rize'de akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla etkili olan şiddetli yağış nedeniyle Salarha Deresi taştı. Kalkandere İlçesi'nde ise taşan dere bir eve ulaşım sağlayan yaya köprüsünün yıkılmasına neden oldu. Evde mahsur kalan 5 kişilik aile yardım çağrısında bulundu. Köy Muhtarı Mehmet Menderes Hocaoğlu ailenin yardım çağrısını Kaymakamlık aracılığı ile jandarma ve AFAD ekiplerine bildirdi. Ekipler, taşan derenin köy yolunu ulaşıma kapatması nedeniyle köye ulaşamadı. Sabah saatlerinde ekipler bölgeye ulaşmayı planlıyor.

Bu arada, heyelan riski taşıyan merkeze bağlı Muradiye Beldesi'nde 2, Kalkandene İlçesi'ne bağlı Esendere Köyü'nde de 2 olmak üzere toplam 4 ev tedbir amacıyla boşaltıldı.

Görüntü Dökümü

----------------------

-Taşan derenin görüntüsü

-İş makinalarının çalışması

-Detaylar

BÖLGEDEN GÜNDÜZ GÖRÜNTÜLERİ TAKİP EDİLİYOR

Muhammet KAÇAR/KALKANDERE (Rize), -

=======================================================

2) PKK, BAŞKALE İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI'NA HAVANLA SALDIRDI

VAN'ın Başkale İlçesi'nde PKK'lı teröristler tarafından ilçe jandarma komutanlığına havanlı saldırı düzenlendi. Saldırının ardından çıkan çatışmada, küçük bir kız çocuğu ayağından yaralandı.Başkale İlçe Jandarma Konumatnlığı'na, dün saat 19.30 sıralarında PKK'lı teröristler tarafından havanlı saldırı düzenlendi. Askerlerin de anından karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Kısa süreli çatışmanın ardından teröristler kaçtı. Çatışma sırasında evlerinin önünde bulunan 11-12 yaşlarındaki bir kız çocuğu, ayağından yaralandı. Yaralı kız çocuğu, ambulansla Başkale Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, buradaki ilk müdahalesinin ardından da Van'a sevk edildi. Kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Haber: BAŞKALE (Van),

============================================================

Gaziantep'teki fabrika yangını 12 saatte söndürüldü (ek)

3)KAYIP FABRİKA SAHİBİNİ ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Organize Sanayi Bölgesi'nde önceki gün çıkan ve 12 saatlik çalışmayla söndürülen iplik fabrikasının yangın sırasında içeride olduğu söylenen sahibi Tuncay Kara'yı arama çalışmaları devam ediyor.  İtfaiyenin soğutma çalışmalarını sürdürdüğü olay yerinde, AFAD ekipleri ve fabrika çalışanları da Kara'yı bulmak için seferber oldu. Saatlerdir süren arama çalışmalarına rağmen henüz bir bulguya ulaşılamazken, evli, 3 çocuk babası 63 yaşındaki Tuncay Kara'nın yakınları da fabrikada bekleyişini sürdürüyor.

Görüntü Dökümü

-------------------------

Fabrikada bekleyenler

Polis ve Ambulans ekipleri

-Genel ve detay görüntüler

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 39MB

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

Haber-Ahmet SOYDOĞAN Kamera: Mustafa KANLI-GAZİANTEP,

==========================================

4)TUNCELİ'DEKİ ORMAN YANGINLARI KONTROL ALTINA ALINDI

TUNCELİ kırsalında, güvenlik güçleriyle teröristler arasında yaşanan çatışmalar sırasında çıkan orman yangınlarının kontrol altına alındığı belirtildi. Tunceli Valiliği, güvenlik güçlerinin kent genelinde son bir ay içerisinde bölücü terör örgütlerine yönelik düzenlediği operasyonlarda, 19 teröristin etkisiz hale getirildiğini, çok sayıda mühimmat ve patlayıcı madde ele geçirildiğini açıkladı. Açıklamada ayrıca, son bir hafta içerisinde yaşanan şiddetli çatışmalar nedeniyle Hozat İlçesi Aliboğazı mevkii ile Kutuderesi ve Munzur Vadisi Bali Deresi mevkiinde çıkan orman yangınlarının Orman İşletme Müdürlüğü'nün müdahalesiyle kontrol altına alındığı belirtildi.

Görüntü Dükümü: (ARŞİV)

---------------------------

-Yanan ormanlık alan

-Karşılar köyü kırsal alanındaki yangın bölgesinin uzak yakın görüntüsü

-Barış yıldırımın açıklamaları

-Munzur çayı kenarından milli park yangın alanların görüntüsü

-Genel ve detay görüntü

-----------------------------------

(Fotoğraflar)

Yangın alanında söndürme çalışmaları

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

Haber: TUNCELİ,

================================================

5)TEM'DE YOLDAN ÇIKAN TIR KÖPRÜDE ASILI KALDI

DÜZCE'de TEM Otoyolu'nda sürücüsünün kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkarak köprüde asılı kalan TIR, korku dolu anlar yaşattı. TIR'ın sürücüsü, itfaiye ekibi tarafından kurtarıldı.

Kaza, saat 03.00 sularında TEM Otoyolu Küçük Melen Köprüsü mevkiinde meydana geldi. İstanbul yönünden Ankara istikametine giden Cuma Dalkılıç yönetimindeki 06 EZ 7316 plakalı taş yüklü TIR, sürücüsünün kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkıp bariyerleri aşarak köprüde asılı kaldı. TIR'ın çekici kısmı yaklaşık 100 metre yükseklikteki köprüde asılı kalırken, bölgeye itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı kaza kırım ekibi, büyük korku yaşayan sürücüyü, çekicinin içerisinden çıkartarak kurtardı. Kazada yaralanan Dalkılıç, olay yerine gelen 112 Acil ekibi tarafından kaldırıldığı Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.Kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nda ulaşımın tek şeritten verilmesi nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

-Köprüde asılı kalan TIR'dan görüntü

-Sürücüyü kurtarma çalışmaları

-Trafikten görüntü

-Ekiplerden görüntü

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

HABER-KAMERA: Tezcan SOLMAZ/DÜZCE

===============================================

6)TUR OTOBÜSÜ ŞOFÖRÜ, HASTA TAŞIYAN AMBULANSA YOL VERMEDİ

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde tur otobüsü şoförü, kent merkezindeki hastaneye havale geçiren bebeği taşıyan ambulansa yol vermedi. Ambulansın sirenlerine aldırış etmeyen otobüs şoförü bir süre sonra yoldan çekilirken, bu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.Manavgat'ta evde havale geçiren 1 yaşındaki bebek, Manavgat Devlet Hastanesi'ne getirildi. Yapılan müdahale sonrası bebeğin saat 10.00 sıralarında Antalya'ya sevk edilmesi kararlaştırılarak, 112'den yardım istendi. Sağlık Bakanlığı'na bağlı ambulansa alınan bebek Antalya'ya doğru yola çıkarıldı. Bebeğin bulunduğu ambulans, Manavgat- Antalya D400 karayolunda siren çalarak ilerlerken, aynı yönde giden bir tur şirketine ait otobüsün şoförü, Taşağıl kavşağından Serik girişine kadar yaklaşık 5 kilometre boyunca sol şeritte ilerleyerek arkasından gelen ambulansa yol vermedi. Ambulansın sirenlerine aldırış etmeyen otobüs şoförü dakikalar sonra sağ şeride geçerek yol verdi. Tur otobüsü şoförünün davranışı, ambulansta bulunan sağlık görevlileri tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Ambulansın çaldığı sirenlere rağmen otobüsün yol vermemesi görüntülere yansıdı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------------------

Otobüsün ambulansa yol vermediğine ilişkin cep telefonu görüntüsü

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

HABER- KAMERA: Mithat ABAKAN/MANAVGAT (Antalya),

================================================

7)ALKOLLÜ SÜRÜCÜ CEZA YEMEMEK İÇİN POLİS İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde köprü korkuluklarına vurarak maddi hasarlı kaza yapan otomobilin sürücüsü 38 yaşındaki Çetin D., yapılan kontrolünde 130 promil alkollü çıkınca "Akşam yediğim meyvenin alkol promilini yükseltme imkan var. Bir bira içtim. Armut yedim üstüne" diyerek polisi ikna etmeye çalışsa da ceza yemekten kurtulamadı.

Kaza, akşam saatlerinde Ömer Halis Demir Bulvarı üzerinde meydana geldi. Elmatepe Mahallesi'nden Devrek yol ayrımı istikametine giden Çetin D.'nin kullandığı 67 LY 433 plakalı otomobil köprü üzerinde korkuluklara çarptı. Maddi hasar meydana gelen otomobilin sürücüsü Çetin D., polisin yaptığı kontrolünde 130 promil alkollü olduğu tespit edildi. Alkollü araç kullanmaktan işlem yapılan Çetin D., polisi alkollü olmadığını ikna etmek için uzun süre dil döktü. Polisin ceza keseceğini söylemesi üzerine Çetin D., "Akşam yediğim meyvenin alkol promilini yükseltme imkan var. Bir bira içtim. Armut yedim üstüne" dedi. Ehliyetine el konulan Çetin D.'ye alkollü araç kullanmak ve aracındaki diğer eksiklikler nedeniyle 2 bin lira para cezası uygulandı.

Görüntü Dökümü:

-----------------------------

-Çetin Duru'nun polisle konuşması

-Çetin duru'nun promili yediği meyvelerin arttırdığını söylemesi

-Polisin cevap vermesi

Süre: (1.50) Boyut: (56 MB)

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

Haber-Kamera: Sinan KABATEPE/EREĞLİ(Zonguldak),

===============================================

8)PARK HALİNDEKİ OTOMOBİLE ASİTLİ SALDIRI

KONYA'da park halindeki bir otomobilin üzerine kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce asit dökülerek zarar verildi.Olay, saat 23.30 sıralarında merkez Meram İlçesi Öğretmenevleri Mahallesi Namık Kemal Sokak'ta meydana geldi. 61 yaşındaki Halit S.'ye ait park halindeki 42 BS 889 plakalı otomobilin üzerine kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce asit döküldü. Otomobilinde hasar oluşan Halit S., polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, şüpheli ya da şüphelilerin olay yerinden motosikletle kaçtığını tespit etti.

Polisin ifadesine başvurduğu Halit S., aracına daha öncede sprey boyayla zarar verildiğini, kızı Büşranur S. adına eve 'bir dost' imzalı mektupların ve hediyelerin geldiğini ve sahte hesaplarla mail adresine notlar yollandığı bilgisine ulaştı. Halit S.'nin daha önce de polis merkezine giderek şikayette bulunduğu bildirildi.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Görüntü dökümü:

---------------------------

Olay yeri detay

Polisin incelemeleri

Genel ve detaylar

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

Haber-Kamera: Tolga YANIK/ KONYA

===============================================

9)ORGANLARI 3 KİŞİYE UMUT OLDU

BALIKESİR'in Bandırma İlçesi'de, yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması nedeniyle tedaviye alındığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen 51 yaşındaki Mediha Azar'ın organları, 3 kişiye umut oldu. Bandırma'da yaşayan 2 çocuk annesi Mediha Azar, fenalaşınca yakınları tarafından Bandırma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması teşhisi konulan Mediha Azar'ın dün öğle saatlerinde beyin ölümü gerçekleşti. Bandırma Devlet Hastanesi Organ Nakli Koordinatörleri Azar'ın organlarının bağışlanması için ailesiyle görüştü. Ailenin onay vermesi üzerine Mediha Azar'ın 2 böbreği ve karaciğeri, yapılan operasyonla alandı. Organlar, nakil bekleyen hastalara nakledilmek üzere Bursa'da özel bir hastaneye götürüldü.

Bandırma Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi Sorumlusu Uzman Doktor Muammer Hayri Bektaş, "Ailesiyle yapılan görüşmelerde ailenin oluru alınmıştır. Organ bağışı yapan aileye Sağlık Bakanı ve hastanemiz adına sonsuz şükranlarımızı sunarız. Mediha Azar hanımefendiye Allah'tan rahmet, kalanlara başsağlığı dilerim. Organ nakli alacak hastalara da şimdiden şifalar dilerim" dedi.

Görüntü Dökümü:

-------------------------

-Hastane acil servis kapısı

-Dr.Muammer Hayri Bektaş açıklaması

-Organların konulacağı kaplar taşınırken

-Detaylar

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

Haber-Kamera: Erdem ÖZCAN/ Bandırma (BALIKESİR),

==============================================

10)CEZAEVİ FİRARİSİ, KISTIRILDIĞI EVDE YAKALANDI

KÜTAHYA'nın Tavşanlı İlçesi'ndeki açık cezaevinden bir süre önce firar edip, pompalı tüfekle 3 kişiyi yaralayan hükümlü 31 yaşındaki Gökhan Uslu kıstırıldığı evde, polisin düzenlediği nefes kesen operasyonla yakalandı.

Tavşanlı İlçesi'nde geçen 5 Ağustos'ta meydana gelen olayda, Gökhan Uslu, kaldığı Açık Cezaevi'nden firar etti. Uslu, aynı akşam Ulu Cami Mahallesi'ndeki semt pazarında tartıştığı Melih İşler ile kardeşi Mustafa İşler'i pompalı tüfekle ateş ederek yaraladı. Otomobille olay yerinden kaçan Gökhan Uslu, yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki çevre yolunda karşılaştığı Kadir Yolal'ı da tüfekle yaralayıp kaçtı. Gökhan Uslu'nun dün akşam saatlerinde Bağlık Mahallesi Piri Reis Sokak'taki kendilerine ait 2 katlı evde olduğu ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Çelik yelek giyen polisler evin etrafını sarıp, sokağı da araç ve yaya trafiğine kapattı. Polisler Gökhan Uslu'yu dışarı çıkması için ikna çalışmalarını sürdürürken, Kütahya kent merkezinden de ilçeye Terörle Mücadele Şubesi ekipleri sevk edildi. Gökhan Uslu, polisin yaklaşık 3 saat süren ikna çabalarına rağmen dışarı çıkmadı. Çelik yelek giyen polisler, Uslu'nun dışarı çıkmaması üzerine operasyon düzenlendi. Eve giren polisler Gökhan Uslu'yu etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Uslu, Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara ile Kütahya Emniyet Müdürü Hasan Çevik de olay yerine gelerek incelemede bulundu.

Görüntü dökümü:

----------------------------

-Evin etrafını saran polislerin,

-Sokağın araç ve yaya trafiğine kapatılması,

-Polislerin megafonla şüphelinin dışarı çıkmasını istemelerinden,

-Çelik yelek giyen polislerin eve girerek operasyona başlamaları,

-Polislerin evde gözaltına aldıkları Gökhan Uslu'yu dışarı çıkarmaları

-ekip aracına bindirmeleri

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

Haber-Kamera: Tuna İŞLEYEN/TAVŞANLI,(Kütahya),

==============================================

11)DÜNYA PİZZA ŞAMPİYONU  SERBEST BIRAKILDI

DİYARBAKIR'IN Silvan İlçesi'nde polisin kimlik kontrolü sırasında gözaltına alınan dünya pizza şampiyonu Hakkı Akdeniz, Amerikalı eşi Maya ve 14 yaşındaki oğlu Serhat, yaklaşık 2 saat sonra serbest bırakıldı.

Eşi ve oğlunun üzerinden kimlik çıkmaması nedeniyle gözaltına alındıklarını belirten Hakkı Akdeniz, yakınlarının pasaportları getirmesi üzerine serbestı bırakıldıklarını söyledi. Hakkı Akdeniz, "Akşam saatlerine doğru ben eşim ve oğlum çarşıda dolaşırken polis bizi durdurdu. Benim üzerimde kimlik vardı ama eşim Maya ve oğlum Serhat'ın kimlikleri üzerlerinde yoktu. Evdeki valizin içinde unutmuşlardı. Kimlik olmadığı için polis bizi karakola götürdü. Tabi kardeşim Remzi'ye ulaşana kadar epey bir zaman geçti. Kardeşim Remzi'ye ulaştıktan sonra eve gitti kimliklerimizi getirmek için. Ama Remzi eve gittiği sırada bu kez de pasaportların içerisinde olduğu valizin anahtarı bizde kalmıştı. Remzi tekrar geri geldi karakola, ona valizin anahtırını verdik. Tekrar eve gitti ve pasaportları getirip polislere ibraz etti. Yapılan incelemeden sonra karakoldan serbest bıraktılar bizi" dedi.

Görüntü Dökümü:

---------------------------

-Ailenin görüntüsü

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

Haber: İhsan YILMAZ/SİLVAN (Diyarbakır),

===========================================

12)16 YILDIR YAŞADIKLARI EVLERDEN ÇIKARILMAK İSTENEN DEPREMZEDELER ÇÖZÜM İSTİYOR

17 Ağustos 1999 depreminin 18'inci yılına girilirken, Saddam Hüseyin'in 10 milyon dolar karşılığı petrol yardımı ile İzmit'te yapılan konutlarda oturan depremzedeler evleri boşaltmalarının istenmesinin üzüntüsünü yaşıyor. 16 yıldır konutlarda oturan depremzedeler, bir avuç depremzede olduklarını, her an evden çıkarılma korkusu ile değil, huzur içerisinde yaşayacakları evler istediklerini belirtti.

Irak'ın devrik lideri Saddam Hüseyin, 17 Ağustos depreminden sonra depremzedeler için Irak adını taşıyacak konutlar yapılması isteğiyle 10 milyon dolar karşılığı petrol yardımında bulundu. İzmit Arızlı mevkiine 237 konut yapılırken, 2001 yılında konutlara yakınlarını kaybeden, kiracı konumunda olan depremzedeler yerleştirildi. 2004 yılında itibaren ise depremzedelerin konutları boşaltması istendi. Depremzedelerin boşalttığı konutlar üniversite öğrencileri için yurda dönüştürüldü. Arızlı'da 4 blokta 48 aile yaşarken, depremzedelere 15 Haziran tarihinde konutları boşaltmaları için tebligatta bulunuldu. Depremzedeler, görüşmelere devam ederken, kendileri için ücreti karşılığında ev yapılması talebinde bulundu.

Konutların bulunduğu alanda toplanan depremzedeler, 'Vali amca beni sokağa atma', 'Vali amca verdiğin sözleri ya tut yada yut', 'Biz terörist değiliz', 'Depremzedeye hibe, KYK'ya, bürokrata değil' ve 'Barınma hakkımız engellenemez' yazılı dövizler taşıdı. Depremzedeler adına basın açıklamasında bulunan avukat Gökhan Dirican, "Buradaki depremzedeler söz konusu konutları herhangi bir bedel ödemeksizin işgal etmek niyetinde değildir. Huzurdaki depremzedelerin tek beklentisi, dönemin valisi Ercan Topaca'nın da söz verdiği üzere ikametinde bulundurdukları konutların uygun bir bedel karşılığında kendilerine devredilmesi ya da aynı esaslar dahilinde emsal nitelikteki başka konutların nihai olarak kendilerine devredilmesidir. Deprem felaketinde çok ağır bedeller ödemiş olan huzurdaki depremzedelerin barınma ihtiyaçlarının nihai bir çözüm ile karşılanması bir lütuf değil, devletin anayasal bir görevidir. Bu bağlamda 17 Ağustos depremi felaketini en ağır şekilde yaşayan huzurdaki depremzedelerinin çok değil, sadece tek bir talepleri var o da huzurla oturabilecekleri ve tahliye tehdidinin olmadığı konutlara yerleştirilmeleridir. Depremzedeler her ne kadar halihazırda ikamet edilen konutlar Irak Devleti'nin hibesi yapılmışsa da kesinlikle ve kesinlikle karşılıksız bir yardım beklentisi içerisinde değillerdir. Bu aşamadaki tek beklenti ve talep, ya halihazırda ikametlerinde bulunan konutların ya da emsal nitelikteki konutların uygun bir bedel karşılığında ve elbette uzun vadeli taksitlerle kendilerine devredilmesidir" dedi. Konutlarda yaşayan Zülfiye Gönüller ev istediklerini belirterek, "Biz 17 Ağustos depremini yaşadıktan sonra buralara geldik. Burada bize rahat vermiyorlar. Buradan bizi atmak istiyorlar. O kadar zulüm çektik ki buralarda, bizi dövmeye çalıştılar dövdüler de, barikatlar koydular. Bir yere de gitmiyoruz, biz atarsalar da battaniyelerle sokakta yatacağız. Bir yere gidecek malımız yok, evimiz yok, arabamız yok, paramız yok. Biz ev istiyoruz, evimiz için bu kadar uğraşıyoruz. Bizden ne istiyorlar, bir avuç depremzedeye 4 blok veremiyorlar mı?" dedi. Fatma Irmak barınma sorunlarının çözülmesini isteyerek, "Kesinlikle biz bu evden çıkmayız bunu bilsinler. Allah rızası için de bu olayı çözsünler, yeter artık. Ben başımı soktuğum evi istiyorum, başka da bir şey istemiyorum. Bizi Allah rızası için atmasınlar, bir avuç insanız sorunu çözemediler kaç senedir" diye konuştu. Osman Altun depremde eşinin enkaz altında yaşamını yitirdiğini söyleyerek, evlerinden çıkarılacakları korkusu ile gece uyuyamadıklarını söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

-Eylemden görüntüler

-Avukatın açıklaması

-Depremzedelerle röp.

HABER: Faruk KIYAK- Alişan KOYUNCU/KAMERA: Orhan UZUN/ İZMİT(Kocaeli),

=========================================================

13)LEYLEKLERİN DANSI İLGİYLE İZLENDİ

KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde yüzlerce leyleğin havada süzülerek uçmaları görsel şölene dönüştü. Sahilde toplananlar leylekleri ilgiyle izledi.

Akşam saatlerinde, Gölcük'te İzmit Körfezi'nin üzerinde toplanan yüzlerce leyleğin dansı ilgiyle izlenildi. Havada süzülerek uçan leyleklere yeni sürüler katılırken, havada dönerek uçmaları görsel şölene dönüştü. Değirmendere sahilinde toplanan vatandaşlar leyleklerin uçuşlarını takip etti. Vatandaşlar cep telefonlarıyla leyleklerin havada dönerek oluşturduğu güzelliği cep telefonlarıyla görüntüledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------

-Havada uçan yüzlerce leylekten görüntü

-Sahilde toplananların leylekleri izlemesi ve cep telefonlarıyla görüntü çekmesi

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

HABER-KAMERA: Soner GÜLEZER/ GÖLCÜK(Kocaeli),

================================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni- 1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement