Samsung Ek-Gc100 Galaxy Kamera (3g, Wi-Fi, Android) Siyah - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Ek-Gc100 Galaxy Kamera (3g, Wi-Fi, Android) Siyah

Samsung Ek-Gc100 Galaxy Kamera (3g, Wi-Fi, Android) Siyah

Samsung Ek-Gc100 Galaxy Kamera (3g, Wi-Fi, Android) Siyah Özellikleri

24.09.2013 13:04

    Samsung EK-GC100 Galaxy Kamera Genel Özellikleri

    Hazır olun, çünkü fotoğrafçılık artık aynı olmayacak. Samsung GALAXY Camera, size Android Jelly Bean’in güçlü zekasıyla profesyonel dijital fotoğrafçılığın büyüsünü sunmaktadır. Çarpıcı fotoğraf çıktıları ve olağanüstü zengin profesyonel çekim modları, düzenleme özellikleri ve çeşitli uygulamalarıyla şimdiye kadar olan en akıllı kameradır. Profesyonellik hiç bu kadar kolay ve eğlenceli olmamıştı.

    Kusursuz Bağlantı (3G ve Wi-Fi)

    Her yerde bağlı kalın
    Dizüstünüzü evde bırakın ve bagaj alanından tasarruf edin. GALAXY Camera dünyadaki ilk 3G bağlantılı kameradır. Doğrudan Galaxy Camera’ya takacağınız SIM kart ile internete bağlanabilir ve internet üzerinden yükleme yapabilir, paylaşabilir ve hatta favori sosyal ağ hesabınıza çektiğiniz fotoğraf veya videoları gönderebilirsiniz. Böylelikle bir dahaki sefere seyahate çıktığınıda, geride kalan arkadaşlarınızla anılarınızı hemen paylaşmak istediğinizde GALAXY Camera ihtiyacınız olan tek şeydir.

    Otomatik Yükleme

    Bulut’a otomatik olarak fotoğraflarınızı yedekleyin
    GALAXY Cameranın, Otomatik Karşıya Yükleme özelliği otomatik olarak değerli aile fotoğraflarınızı anında Bulut’a kaydeder. Ona nereye kaydetmek istediğinizi söyleyin ve fotoğrafı çekin. GALAXY Camera ve Bulut fotoğrafı oradan alacaktır.


    Çekim Paylaşımı

    Çekin ve gerçek zamanlı olarak paylaşın
    Herkes kendi kamerasını getirdiği için durmadan süren sıkıcı grup fotoğraflarını hatırlıyor musunuz? Pekala, Çekim Paylaşımı (Share Shot) ile çektiğiniz anda fotoğraflarınızı artık paylaşabileceğinizden bunu unutabilirsiniz. Bir mesafe içerisindeki diğer 5 Wi-Fi Direct uyumlu cihazla fotoğrafları paylaşmanıza izin vermektedir.



    Smart Pro Modu

    Bir profesyonel gibi çekim yapmanın en kolay yolu
    Profesyonellerin büyük kameralarını ve müthiş fotoğraf çekimleri hakkında konuşmalarını kıskanmayı bırakın. Kırmızı stop lambalarıyla dolu işlek bir kavşakta gece mükemmel ışık izleri gibi. Veya Hareket Dondurma (Action Freeze) ile yüksek hızlı bir sahneyi hemen yakalamak gibi. Smart Pro Moduna hızlı bir dokunuşla çeşitli özel modları ayarlayabilirsiniz. Sadece birini seçin ve mükemmel kalitede çekimlerin keyfini yaşayın.



    21x Süper Yakınlaştırma

    Daha uzaktaki görüntüleri daha net yakalayın!
    GALAXY Camera’nın 21x Süper Yakınlaştırma özelliği, yakın çekimlerde yaşadığınız aynı kristal temizliğinde görüntü netliğini daha uzaktaki objelerde de yakalamanıza olanak tanır.



    Ağır Çekim Video

    Daha sonradan ağır çekim oynatmak yerine Ağır Çekim Video ile ilk anda bu şekilde kaydedin. En değerli anılarınızı insanı hayrete düşüren saniyede 120 kare ve 768 x 512 çözünürlükle yakalar ve anılarınızı daha farklı, kristal temizliğinde video olarak yavaş şekilde oynatır.



    4,8" HD Super Clear Dokunmatik Ekran 7

    Hemen büyük ekranda fotoğraflarınızın keyfine varın! Artık fotoğraflarınızı uygun şekilde incelemek ve düzenlemek için bilgisayarınızın karşısına geçmenize gerek yok. GALAXY Camera’nın 4,8" HD Super Clear Dokunmatik Ekranı, kameranın görüntüsünün ultra keskin inç başına 308 pikselle ve mükemmel renklerin tam görüntüsüyle gerçekleşeceği anlamına gelmektedir. Ve yeni White Magic Teknolojisi ile pil tüketimini düşünmeden parlaklığı iki katına çıkartabilirsiniz. Ve HD filmlerinizi niçin 16:9 altın oranında görüntüleyemeyesiniz? Mükemmel.


    Pratik, Çekici ve Kullanışlı Tasarım

    GALAXY Camera’nın pratik, kullanışlı ve çekici tasarımı, kameranın ergonomisinin zarif kıvrımları tüm kamera kontrollerini olması gerektiği yere, parmak uçlarınıza yerleştirdiğinden daha da iyi fotoğraflar çekmenize yardım eder. Doğadan ilham alınmış tasarım global olarak alkışlanan Samsung GALAXY Serisiyle aynı mirası paylaşmaktadır.


    Ses Kontrolü

    Utanmayın. Fotoğraf Makinanıza konuşun GALAXY Camera müthiş fotoğraflar çekmekten daha fazlasını yapar. Ayrıca çok çok iyi dinler. Galaxy Kamera komutlarınızı yerine getirebilir. Bu yüzden utanmayın, yakınlaştırma veya uzaklaştırma yapmasını, zamanlayıcıyı ayarlamasını ve hazır olduğunuzda fotoğraf çekmesini söyleyin. Ve galeride olduğunuzda döndürmesini, silmesini ve hatta fotoğraflarınızı paylaşmasını söyleyin. Evet, gerçekten bu kadar akıllı. (Bazı özellikler konuşulan dillere ve ülkelere göre farklılık gösterebilir)


    Akıllı İçerik Yöneticisi (SCM)

    Fotoğraflarınızı düzenleme ve organize etmenin en akıllı yolu Oluşturduğunuz tüm bu müthiş içeriği yönetme zahmetinden kim kurtulmak istemez? GALAXY Camera'nın Akıllı İçerik Yöneticisi, klasörler oluşturarak, yüzleri etiketleyerek ve daha fazlasını yaparak bunu sizin için gerçekleştirir. Bir zaman çizelgesinden benzersiz bir dergi görünümüne kadar çeşitli şekillerde fotoğraflarınızı görüntülemenin keyfine varabilirsiniz. Bu ayrıca hareket halindeyken kolaylıkla profesyonel şekilde düzenleme yapmanıza izin veren güçlü düzenleme özelliklerinin muhteşem bir setini barındıran Fotoğraf Sihirbazını içermektedir.


    En iyi yüz

    Hemen fotoğrafın mükemmel anına geri gidin? Kaçırdınız mı? En İyi Yüz özelliği sayesinde artık kötü çıkan fotoğraflara son. Yüzleri mükemmel anlardakiyle değiştirmek için fotoğraf çektikten sonra zamanda geri gitmek için bunu kullanın. Bu özelliği gözleri açmak, bir gülümseme yerleştirmek veya mükemmel ifadeyi bulmak için kullanın. Yıldırım hızında ortaya çıkan fotoğraflar ve yüz tanımanın birleşmesi sayesinde farklı görünen yüze basit bir şekilde dokunup ve mevcut fotoğraftan önce alınmış ifadeyle değiştirmek için tekrar dokunabilirsiniz. Bu gerçekten bir sihir.


    EDGE/GPRS
    GSM 3G , HSPA+
    HSPA
    HSPA+ (850/ 900/ 1 900/ 2 100)
    Wi-Fi
    802.11a/b/g/n 2,4 GHz/ 5 GHz
    Wi-Fi Direct
    Var
    Bluetooth Profiles
    4
    AllShare
    DLNA, HDMI 1.4
    KIES
    KIES, KIES Air

    İşletim Sistemi


    Android 4.1 (Jelly Bean)

    Görüntü Algılayıcı

    Sensör Türü
    BSI CMOS
    Sensör Büyüklüğü
    1/2,3"
    Etkin Piksel
    Yaklaşık 16,3 M
    Toplam Piksel
    Yaklaşık 17,0 M

    Lens

    Odak Uzaklığı
    f = 4,1 ~ 86,1 mm (35 mm film eşdeğeri : 23 ~ 483 mm)
    F No.
    2,8 (W) ~ 5,9 (T)
    Optik Zoom
    21x Yakınlaştırma

    Görüntü Sabitleme

    Mod
    Optik Görüntü Sabitleme

    Ekran

    Teknoloji
    HD Super Clear LCD (TFT)
    Renk Derinliği
    16 M
    Büyüklük
    4,8"
    Çözünürlük
    1 280 x 720 (HD)

    İşlemci

    Tip
    Dört Çekirdek İşlemcisi
    Frekans
    1,4 GHz

    Bellek


    8 GB (Kullanılabilir hafıza farklılık gösterebilir)

    Sensörler


    İvme Ölçer, Jeomanyetik, Gyro Sensörü, Gyro Sensörü (OIS için)

    Fiziksel Özellikler

    Boyut (YxGxD)
    70,8 x 128,7 x 19,1 mm
    Ağırlık
    300 g

    Renk


    Beyaz, Kobalt Siyahı

    Bağlantı

    USB v2.0
    USB 2.0
    Earjack
    3,5 mm Kulaklık Girişi, Stereo
    MicroSD
    MicroSD (64 GB'a kadar)
    Dual SIM Support
    Var
    Bağlantı
    Micro USB

    Pil

    Kapasite
    1 650 mAh
    USB Chargeable
    Var
    Standby Time
    280 saate kadar (3G)

    Konumlandırma


    AGPS Desteği, GLONASS Desteği

    Odaklama

    Tip
    TTL Otomatik Odaklama (Merkez AF, Çoklu AF, Yüz Tanıma AF)
    Alanı
    Normal : 80 cm ~ Sonsuz (Geniş), 350 cm ~ Sonsuz (Tele) Makro : 10 cm ~ 80 cm (Geniş), 150 cm ~ 350 cm (Tele) Otomatik Makro: 5 cm ~ Sonsuz (Geniş), 150 cm ~ Sonsuz (Tele) Manuel : 5 cm ~ Sonsuz (Geniş), 150 cm ~ Sonsuz (Tele)

    Deklanşör Hızı


    Otomatik : 1/8 ~ 1/2 000 sn Manuel : 16 ~ 1/2 000 sn

    Poz

    Kontrol
    Program AE, Diyafram Öncelikli AE, Deklanşör Öncelikli AE veya Manuel Pozlama
    Ölçüm Sistemi
    Çoklu, Nokta, Merkez ağırlıklı, Yüz Tanıma AE
    Telafi
    ±2 EV (1/3 EV adım)
    ISO Eşdeğeri
    Otomatik, 100, 200, 400, 800, 1 600, 3 200

    Flaş

    Mod
    Otomatik, Otomatik ve Kırmızı göz azaltma, Dolgu flaşı, Yavaş senk., Flaş Kapalı, Kırmızı göz düzeltme
    Alanı
    Geniş : 0,2 m ~ 6,2 m (ISO Otomatik), Tele: 0,5 m - 5,1 m (ISO Otomatik), Flaş EVC : ±1 EV (1/2 adım)
    Şarj Süresi
    Yakl. 4 sn.

    Beyaz Dengesi

    Mod
    Otomatik Beyaz Dengesi, Gün Işığı, Bulutlu, Floresan_H, Floresan_L, Tungsten, Özel

    Fotoğraf

    Çekim
    1. Otomatik
    2. Gündelik (6 Mod)
    - En İyi Fotoğraf, Güzel Yüz, En İyi Yüz, Akıllı Gece, Panorama, Patlama Fotoğrafı 3. Smart Pro (10 Mod)
    - Makro, Zengin Ton, Hareket Dondurma, Şelale İzi, Işık İzi, Güzel Güneşin Batışı, Mavi Gökyüzü, Doğal Yeşil, Siluet, Canlı Havai Fişekler
    4. Uzman Kontrolü (5 Mod)
    - P (Auto+), A (Odak Aralığı), S (Deklanşör Hızı Öncelikli), M (Manuel), Manuel Video Kamera
    Görüntü Büyüklüğü
    16 M : 4 608 x 3 456, 14 MP : 4 608 x 3 072, 12 M W : 4 608 x 2 592, 10 M : 3 648 x 2 736, 5 M : 2 592 x 1 944, 3 M: 1 984 x 1 488, 2 MW : 1 920 x 1 080, 1 M : 1 024 x 768
    Efekt
    Normal, Klasik, Siyah Beyaz, Sonbahar Kahverengi, Negatif, Nostalji, Rengi Solmuş, Retro, Günışığı, Eski Fotoğraf, Komik, Pastel Eskiz, Gotik Siyah, Empresyonist

    Film Klibi

    Kayıt
    Film Boyutu : 1 920 x 1080 (30 fps), 1 280 x 720 (60 fps), 1 280 x 720 (30 fps), 640 x 480 (60 fps), 640 x 480 (30 fps), 320 x 240 (30 fps)
    Efekt
    Normal, Klasik, Siyah Beyaz, Sonbahar Kahverengi, Negatif, Nostalji, Rengi Solmuş, Retro, Günışığı, Eski Fotoğraf, Komik, Pastel Eskiz, Gotik Siyah, Empresyonist

    Servis ve uygulamalar

    Samsung Apps
    Var
    ChatON, mFluent IM
    ChatON
    ActiveSync
    Var
    Belirli Özellikler
    Instagram, Paper Artist, Dropbox, Galeri, Fotoğraf sihirbazı, Video Editörü, AllShare Play, S-Suggest, S-Voice, Google Play Market

    Ses ve Video

    Video Format
    AVI, MP4/ 3GP, WMV, FLV, MKV, WEBM
    Video Resolution
    Full HD (1080p) Video Kaydı ve Oynatma
    Video Frame rate
    30 fps
    Ses Biçimi
    MP3, AAC, AMR, WMA, OGG, FLAC, 3GA/ M4A, WAV
    Kaynak: InceHesapCom

    Son Dakika Teknoloji Samsung Ek-Gc100 Galaxy Kamera (3g, Wi-Fi, Android) Siyah - Son Dakika

    Sizin düşünceleriniz neler ?


    Advertisement