Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (6) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (6)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (6)

Foto.Mehmet Karavural ile Prof.Dr.ERZURUM Valiliği'ne atanan Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, veda turlarını sürdrürüyor.

22.05.2013 15:35

Foto: Mehmet Karavural ile Prof. Dr. İbrahim Keser fotosu

===

Validen veda turları

ERZURUM Valiliği'ne atanan Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, veda turlarını sürdrürüyor. Vali Altıparmak, bu kapsamda son olarak İl Genel meclisi, İl Özel İdaresi, Antalya Barosu ile Antalya Gazeteciler Cemiyeti'ni (AGC) ziyaret etti. Altıparmak, ilk olarak Vali Yardımcısı Recep Yüksel ile birlikte İl Genel Meclisi'ne veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Faruk Karaçay ve grup sözcüleri tarafından karşılanan Vali Altıparmak, görev yaptığı süre içerisinde uyum içerisinde çalışarak güzel işlere imza attıklarını belirterek teşekkür etti. Altıparmak daha sonra İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Faruk Karaçay, Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Yıldırım ve daire başkanları tarafından karşılanan Vali Ahmet Altıparmak, bunun bir veda toplantısı olduğunu belirterek, "Birlikte güzel bir dönem geçirdik. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi. Altıparmak, daha sonra ise Antalya Baro Barosu ile AGC'ye veda ziyareti yaptı.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Ziyaretlerden foto

===

Hastane başmüdürleri buluşuyor

YEDİNCİ Ulusal Üniversite Hastaneleri Başmüdürleri İstişare Toplantısı, Akdeniz Üniversitesi'nde bugün (Perşembe) başlıyor. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başmüdürlüğü'nün düzenlediği toplantı, 26 üniversite hastane yöneticisinin katılımıyla 23-25 Mayıs tarihlerinde AÜ Sosyal Tesislerinde gerçekleşecek.

Aü Hastanesi Başmüdürü Yavuz Yıldırım, organizasyonun her yıl bir üniversite hastanesi başmüdürlüğü tarafından yapıldığını belirtti. Amacın üniversite hastanelerindeki çalışmalarla ilgili görüş alışverişi olduğunu söyleyen Yavuz Yıldırım, 26 üniversite hastanesinin başmüdürleri, müdürleri, işletme müdür ve yardımcılarının katılımıyla istişare toplantısının yapılacağını kaydetti.

Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA)

Foto: Başmüdür Yavuz Yıldırım fotosu

===

Dünya Süt Günü kutlandı

ANTALYA'da Özdilek Park Alışveriş Merkezi'nin 21 Mayıs Dünya Süt Günü nedeniyle düzenlediği resim yarışmasının sonuçları açıklandı. Alışveriş merkezinde sergilenen resimlerden birinciliği Alanya Kemal Şuberi İlköğretim Okulu öğrencisi İdil Tunçkıran, ikinciliği Döşemealtı Yeniköy İlköğretim Okulu öğrencisi Neslihan Özpolat, üçüncülüğü ise Antalya Bahçeşehir Koleji'nden Baha Karabıçak kazandı.

Mehmet Kemal Demirel İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırladığı halk oyunları gösterisinin ardından açılan resim sergisi, AVM'ye gelenlerden büyük ilgi gördü. Alışveriş merkezi girişinde stantlarını açan bazı firmalar ise ücretsiz dondurma, ayran ve meyveli süt dağıtımı yaptı. Gençlerin yoğun ilgisini gören ücretsiz ürünler, dakikalar içerisinde tüketildi.

Akif ARICI/ANTALYA, (DHA)

Foto: Dereceye giren öğrenciler, sergiden ürün dağıtımı

===

Kent Konseyi'nden çevre uyarısı

ANTALYA Kent Konseyi Çalışma Grubu Başkanı Murat Yıldırım, 'Tabiatı ve Biyolojik Çeşitliliklerini Koruma' adlı tasarının kanunlaşması halinde tabiat alanlarının imara açılarak, doğanın ranta odaklı korumacılık anlayışına bırakılacağını söyledi. Murat Yıldırım, grup üyeleriyle düzenlediği basın toplantısında, milletin ve gelecek nesillerin sağlıklı kalabilmesinin temiz gıda, su, hava ve bakımlı çevreye ulaşabilmesiyle mümkün olacağını dile getirdi.

Kendilerinin yatırım düşmanı olmadığını, ancak yüksek kamu yararı göz ardı edilerek yaşam kalitesinin, doğal kaynakların para ve rant uğruna heba edilmesine razı olamayacaklarını belirten Yıldırım, "Dağları, taşları oyuk oyuk olmuş, yeşili griye dönüşmüş, suları engellenmiş, denetim altına alınmayan bir çevrenin ve o çevrede yaşayan toplum üzerindeki psikolojik ve sosyolojik etkilerin asla göz ardı edilmesini istemiyoruz" diye konuştu.

HES'lerin fiziki coğrafyanın değişimine ve ekolojik hasara yol açabileceğine değinen Yıldırım, "Çevrenin ve doğamızın korunması bir bakanın, bir müsteşarın veya bir siyaset adamının kararıyla sınırlandırılamaz" dedi. Murat Yıldırım, başta çevre ve orman kanunu olmak üzere enerji, maden, tarım kanununun değiştirilmesi, tüzük ile yönetmeliklerin revize edilmesi gerektiğini kaydetti.

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA)

Foto: Murat Yıldırım

===

Muratpaşa'da vergi mesaisi

MURATPAŞA Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Şefliği, vatandaşların Emlak, ÇTV ve İlan Reklam vergilerini ödemelerinde sıkıntı yaşamamaları için fazla mesai yapacak. Mayıs ayı süresince hafta içi saat 18,00'e kadar, cumartesi ve pazar günleri saat 17.00'ye kadar tüm vezneler açık olacak.

Mükelleflerin vergilerini zamanında ödemeleri ve gecikme faizi ödememeleri konusunda uyaran Mali Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri, "1. kaksit ödeme süresi 31 Mayıs 2013 Cuma günü sona eriyor. Normal mesai saatleri içerisinde iş yoğunluğu nedeniyle vergilerini ödeyemeyen mükelleflerimiz için mesai saatimizi uzattık" dedi.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Vezne fotosu

===

Bu liseliler çok yetenekli

ANTALYA Büyükşehir Belediye Tiyatrosu (ABT) tarafından 1994 yılından bu yana geleneksel olarak düzenlenen Liselerarası Ulusal Tiyatro Şenliği, genç oyuncuların sahnelediği oyunlarla devam ediyor. 20'nci yaşını kutlayan şenliğe bu yıl, Türkiye'nin çeşitli illerinden 32 okul katılıyor. Büyük heyecana sahne olan şenlikte, liseli grupların oyunları kapalı gişe oynuyor. Bu yıl teması 'özgürlük' olarak belirlenen şenlik, 14 Haziran'a kadar sürecek.

12 İLDEN KATILIM

Şenliğe Antalya ile birlikte İzmir, İstanbul, Konya, Diyarbakır, Sivas, Eskişehir, Bursa, Adana, Kocaeli, Hatay ve Batman'dan okullar katılıyor. 30 Nisan'da açılış korteji ve TED Antalya Koleji'nin 'Kantocu' adlı oyunu ile başlayan 20. Liselerarası Tiyatro Şenliği, 14 Haziran Cuma akşamı AKM Aspendos Salonu'nda yapılacak olan 'Kapanış ve Ödül Töreni'yle sona erecek. Ücretsiz izlenebilen oyunlar için davetiyeler ABT bilet gişelerinden temin edilebiliyor.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Oyunlardan foto

===

Başkan Akaydın öğrencilerle buluştu

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Altınova İlkokulu'nu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere, futbol, basketbol, voleybol topu ile satranç takımı hediye eden Başkan Akaydın, derslerinin durumunu sordu. Akaydın, anasınıflarını da ziyaret ederek, içerisinde oyuncak, süt, enerji ekmeği bulunan hediye paketleri dağıttı.

Miniklerle sohbet eden Başkan Akaydın, onlara Atatürk'ü sevmelerini öğütledi. Okul müdürü Akın Özkan, 3 yıldır Büyükşehir Belediyesi'nin anasınıflarına kahvaltı ve süt yardımında bulunduğunu hatırlatarak, Başkan Akaydın'a teşekkür etti. Öğretmenler Odası'nda öğretmenlerle kahvaltı yapan Başkan Akaydın, sohbet etti. Okulun sorunları hakkında bilgi alan Akaydın, okulun fiziki şartlarının düzeltilmesi için yardım sözü verdi. Akaydın, ziyaret anısına okul müdürü Akın Özkan'a Atatürk portresi hediye etti.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Okul ziyaretinden foto

===

Müzeler Haftası Finike'de kutlandı

FİNİKE Canan-Yavuz Gürkan Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde 32. Müzeler Haftası dolayısıyla kutlama düzenlendi. Okul salonunda düzenlenen programa Finike Kaymakamı Mesut Yakuta, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Adem Çolak, Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, MHP İlçe Başkanı Arif Ertuğ, İlçe Sağlık Müdürü Ersan Çetiner, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Finike Emniyet Müdürlüğü Başkomiser Yardımcısı Ebubekir Yöğrük, tarihi eser kaçakçılığı, müzecilik ve yurt dışında olduğu tespit edilen eserlere yapılan işlemler hakkında sunum yaptı. Bugün temelleri halen Bergama'da aslı ise Berlin Müzesi'nde bulunan ünlü Zeus Sunağı'nın ait olduğu topraklardan kopartılıp kesilerek parça parça ülke dışına çıkarıldığını anımsatan Yöğrük, kaçırılan tarihi eserlerden örnekler verdi.

Karun Hazineleri'nin en önemli parçalarından biri olan Kanatlı Denizatı Broşu'nun Uşak Arkeoloji Müzesi'nden 2005 yılında Müze Müdürü tarafından sahtesiyle değiştirilerek, ülke dışına kaçırıldığını anımsatan Yöğrük, şu bilgileri verdi: "Broş büyük uğraşlar sonucu Almanya tarafından Türkiye'ye iade edildi. Bu esere sanat tarihçileri ve arkeologlar tarafından paha biçilememiştir. Bu örnekler arasında Boğazköy Sfenksi, ihtiyar balıkçı heykeli, Konya Beyhekim Cami Mihrabı, Hacı İbrahim Veli Türbesi, Troya eserleri gibi birçok eserler yer almaktadır."

Okul Müdürü Nida Bıçak da, dünya kültür mirasının korunduğu ve gelecek nesillere aktarıldığı mekanlar olan müzelerin, bir anlamda ulus kimliğinin adı olduğuna dikkati çekti. Bıçak, "Ülkelerdeki her kentin ruhunu geçmişten bugüne taşıyan, geçmişle aramızda köprü kuran müzeler, tarihin somut varlıkları olarak binlerce yıllık uygarlıkların birbirinden değerli eserlerini, yaşam öykülerini bizlere sunmaktadır" diye konuştu.

Her köşesi açık hava müzesi olan Türkiye'de kültürel varlıkları korumanın, yaşatmanın ve modernize ederek gelecek nesillere aktarmanın yurttaşlık görevi olduğunu vurgulayan Bıçak, "Asırlar boyunca çeşitli toplulukların maddi manevi değerlerine ev sahipliği yaparak bu zenginliği yaşatan ülkemizde, tarih bilincinin gelişmesine çok önemli katkıda bulunan, kültür merkezleri konumuna sahip müzelerimiz, arkeolojik çalışmalarla bulunan tarihi eserlerle daha da zenginleşmiş ve dünya müzeciliğinde önemli yer edinmiştir" dedi. Konuşmaların ardından Antalya Müzesi, müzeler, ören yerleri ve turizm konulu sunum yapıldı.

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)

Foto: Başkomiser yardımcısı Ebubekir Yöğrük ve etkinlikten

===

Boğazkent'te yeni bir otel

SERİKLİ işadamı Abdurrahman Şahin, Rus ortağı Davet Grup Sahibi Vilademir Moldovean ile Boğazkent Beldesi'ne 600 kişilik 5 yıldızlı otel yaptı. Dionis Otel ortaklarından Şahin, otel inşaatını 7 ay gibi kısa sürede tamamladıklarını ve oteli Türk turizminin hizmetine açtıklarını belirterek, "Bir Serikli olarak bölgede yatırım yapmaktan çok mutluyum. Serikli diğer işadamlarını da bölgede turizme yatırım yapmalarını bekliyorum. Önümüzdeki yıl da Boğazket'te ikinci oteli açacağız. Otelimiz 12 ay turizme hizmet verecek" dedi.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Abdurrahman Şahin otel önünde

===

MAKÜ Bahar ve proje şenliği başladı

BURDUR Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) 7. Bahar Şenliği başladı. Bahar ve Proje Şenlikleri kapsamında Müze Parkı önünden Meslek Yüksek Okulu bahçesine kadar şenlik yürüyüşü ile başlayan etkinliklerde Öğrenciler Meslek Yüksek Okulu bahçesinde açtıkları stantlarda yaptıkları birbirinden ilginç projeleri sergiledi. Şenliğin açılış kurdelesi Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatcı ve Emniyet Müdürü Abdulkerim Polat tarafından kesildi.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Halk Oyunları Ekibi'nin gösterilerinin ardından protokol üyeleri stantları gezerek öğrencilerden yaptıkları projeler hakkında bilgi aldı. Burdur Valisi Nurettin Yılmaz Bucak Emin Gülmez Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin yaptığı Güneş enerjili aracı test etti. Şenlikler kapsamında Turgay Başyayla, Zeynep Dizdar ve Manga Grubu konser verecek. Spor müsabakaları yapılacak.

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA)

Foto: Şenlik alanından

===

Marketten hırsızlık güvenlik kamerasında

BURDUR'da kar maskesi takan bir kişinin marketten hırsızlık yapması, güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Menderes Mahallesi Kemal Solmaz Caddesi'nde Mustafa Alaboz'a ait markete önceki gün sabaha karşı 03.00 sıralarında gelen kar maskeli bir kişi, kilidi demir makasıyla keserek kapıyı açtı. Kasadaki paraları alan ve raflardaki sigaraları çuvala dolduran hırsız, sonra hızla kaçtı. Kar maskesi takan ve eldiven giyen şüphelinin gerçekleştirdiği hırsızlık, marketin güvenlik kamerasına yansıdı.

İşyerlerinde yaklaşık 2 ay önce çıkan yangın dolayısıyla büyük miktarda maddi kayıpları olduğunu belirten Mustafa Alaboz "Şimdi de 2 bin lira ile 8 bin lira değerinde sigaramız çalındı. Polis incelemek üzere kamera görüntülerini aldı. Umarım bir an önce olayın failleri yakalanır" dedi.

Alaboz'un babası Ferhat Alaboz ise saat 05.50 gibi uyandığında, kapının açık olduğunu fark ettiğini söyledi. Önce kapıyı kapatmayı unuttuğunu düşündüğünü belirten Alaboz, "Markete girdiğimde sigara raflarının boşalmış olduğunu gördüm ve soyulduğumuzu anladım. Hemen 155'i aradım. Olayı tanıdık birinin yaptığını zannediyorum, çünkü kamera kayıtlarında kapıyı açan kişinin evimizi kontrol ettiği görülüyor" diye konuştu.

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA)

Foto: Ferhat Alaboz

===

KOSGEB kredisiyle işyeri sahibi oldu

KORKUTELİ'de girişimcilik eğitimini başarıyla tamamlayan birçok kadın girişimci KOBGEB kredisiyle işyeri sahibi oldu. 2 yıl önce KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi alan Duygu Karakuş, işini kurmak için 30 bin liraya kadar hibe, 70 bin liraya kadar da faizsiz kredi desteği verildiğini öğrenince ilçeye yeni bir iş yeri açma kararı aldı. Eğitim programını tamamlayıp işini kurduğunu ifade eden Karakuş, kendi işinin patronu olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

İşyeri sahibi olmayı hedeflerken, yanında eleman çalıştıran patron olmanın sevincini her alışverişin ardından hissettiğini belirten Karakuş, "Bana bu fırsatı veren tüm kurumlara teşekkür ediyorum. İşsizlik çok zor. Hem maddi hem de manevi olarak insanı yıpratıyor" dedi. KOSGEB ve İş Kur Antalya İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kursların ardından ilçeye 'DEKA Ayakkabı ve Çanta Mağazası'nı açan girişimci Karakuş, ev hanımlarına girişimcilik eğitimlerine katılmaları çağrısında bulundu.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA

Foto: Ayakkabı mağazası

===

Korkuteli MYO öğrencileri kültür mantarını kendileri üretti

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ), Korkuteli Meslek Yüksekokulu (MYO) Mantarcılık Programı öğrencileri, 'Agaricus Bisporus Yetiştiriciliği Dersi'nin uygulamasında kültür mantarını kendileri üretti. Korkuteli'deki mantar işletmelerine zaman zaman teknik geziler yapan öğrenciler, mantar yetiştiriciliğini ayrıntısıyla öğrenebilmek için Meslek Yüksek Okulu binasındaki üretim odasını kullanıyor.

Öğrencilerden Berhan Bıyıkoğlu, Korkuteli'nin kültür mantarcılığının başkenti olduğunu belirterek, "İyi ki Korkuteli Meslek Yüksek Okulunu seçmişim. Hem mantar işletmelerini yerinde ziyaret ederek bilgi ve görgümüzü arttırıyoruz, hem de kendi koşullarımızda üretim yapabiliyoruz. Bu iş için Korkuteli en ideal yerdir. Emekli olduktan sonra kendi isteğimle mantarcılığı seçtim" dedi.

Kültür Mantarı Yetiştiriciliği Dersi'ni, Korkuteli MYO Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Halil Demir ile birlikte yürüten Öğretim Görevlisi Nurhan Öztürk ise, "Öğrencilerimiz aldıkları teorik eğitimi, kendi üretim odamızda pratiğe dönüştürebiliyor. Üretimde gerekli faaliyetlerin yanında, hastalık ve zararlılarla mücadele yöntemlerini de öğrenebiliyor. Önlisans düzeyinde eğitim-öğretim yapılan yerlerde uygulama dersleri çok önemli. Biz de bunu yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)

Foto: Öğrenciler mantar tesisinde

===

Serik Anadolu Lisesi'nin başarısı

ANKARA'da yapılan 'Ulusal Genç Fikirler Çalıştayı'na katılan Serik Anadolu Lisesi öğrencilerinin görüşleri 'Çalıştay Sonuç Bildirgesi'ne girdi. Serik Anadolu Lisesi öğrencileri Felsefe Öğretmeni Raziye İşgüder rehberliğinde Ankara Atlantik Eğitim Kurumlarından Ahmet Ulusoy Liseleri'nin düzenlediği Ulusal Genç Fikirler Çalıştayı'na ikinci kez katıldı. Çalıştay 20 ilden, 40 farklı liseden 150 öğrenci, İpek Üniversitesi Rektörü, İpek Üniversitesi'den akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşti.

"Değer kavramına genç bir bakış" temasıyla gerçekleşen çalıştayda oluşturulan beş farklı komite 'Değerler eğitimi, medya ve değer, toplumsal hayat ve değer, küreselleşme ve evrensel değerler, kültür değişmeleri ve milli değerler' konularını tartıştı. Gençler ilgi çekici tespitlerde bulunarak sorunlara dikkate değer çözümler üretti. Çalıştayın en önemli özelliği ulaşımdan konaklamaya kadar tüm organizasyonun öğrenciler tarafından planlanması ve yürütülmesi idi.

İlginç olan bir başka nokta ise çalıştay moderatörlerinin okulun okuyan veya mezun olan öğrencileri olmasıydı. Okul Müdürü Hayri Avar açılış konuşmasında yaşayarak öğrenmeye verdikleri önemi anlattı ve seneye bu organizasyonu uluslar arası boyuta taşıyacaklarını söyledi. İpek Üniversitesi Rektörü Ali Fuat Bilkan'ın açılış konuşmasıyla başlayan çalıştayın her komitesinde sosyal bilimci bir akademisyen konuşma yaptı. Ayrıca Doç. Dr. Bestami Bilgiç tarafından "Oryantalizm" konulu bir söyleşi gerçekleştirildi.

Çalıştaya Antalya'dan Serik Anadolu Lisesi ve Antalya Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri katıldı. 'Ulusal Genç Fikirler Çalıştayı'na katılan, Serik Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencilerinden Melek Avcı, 'Medya ve Değer', Raşit Küçükşen 'Küreselleşme ve Değerler', Fatma Kuş 'Kültür Değişimleri ve Milli Değerler' komitelerinde değerleri tartışarak bildirilere üçer madde ile katkıda bulundu. Serik Anadolu Lisesi, geçen yıl olduğu gibi çalıştaya Türkiye genelinde katılan tek Anadolu Lisesi oldu.

Okul Müdürü Şerif Ramazan Kaplan bu tarz etkinliklerin öğrencilerin eğitime ve okula bakış açısını olumlu etkilediğini, belirterek, "Biz öğrencilerimizin yanında hatta onları milli ve toplumsal değerlere sahip yapmak adına bir adım önlerinde, maddi manevi her türlü desteği vermek için varız. Çağın eğitim anlayışı gereği öğrenciyi sürecin dışında değil bizzat içinde var ederek öğrencilerimizi yetkin birer birey olarak geleceğe hazırlamak Serik Anadolu Lisesi olarak en büyük misyonumuzdur." dedi.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Çalıştaya katılan öğrenciler

===

YAYSAT bayileri yeni bölge müdürünü ziyaret etti

YAYSAT Bayileri, Antalya Yaysat Bölge Müdürlüğü'ne atanan Murat Bayram'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Bayiler, Trabzon Yaysat Bölge Müdürlüğü'nden Antalya Yaysat Bölge Müdürlüğü'ne atanan Murat Bayram'ı Doğan Printing Center'da ziyaret etti. Afyonkarahisar Başbayisi Bülent Karahan, Isparta Başbayisi Fethi Varlıkoğlu, Burdur ve Dinar Başbayisi Tuncay Ongun, Sandıklı Başbayisi Muhterem Gökpınar, Bucak Başbayisi Halim Akca yeni bölge müdürüne başarı dileklerinde bulunurken, günün anısına halı dokuma Atatürk portresi hediye ettiler. Ziyarette bölge satış müfettişleri Mehmet Karaşin ve Selçuk Özsoy da bulundu.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Başbayiler ve Murat Bayram - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (6) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement