Son dakika Zeybek haberleri, Zeybek son dakika, son dakika Zeybek

Son Dakika Zeybek Haberleri

  • İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!
    18:32 İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 18-24 Mart haftasında 16 oyunla seyirci karşısına çıkıyor.

  • 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Törenleri
    12:34 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Törenleri

    18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109'cu yıldönümü nedeniyle Gelibolu'da düzenlenen törenlerde, Atatürk anıtına çelenk sunuldu, şehitlik ziyaret edildi ve ödül töreni gerçekleştirildi. Törenlere kaymakam, askeri yetkililer, belediye başkanı ve vatandaşlar katıldı.

  • Balıkesir'de Ot Festivali İstendi
    16 Mar Balıkesir'de Ot Festivali İstendi

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, yağmurların ardından havaların da iyi gitmesi üzerine yeşil alanlarda otlar fışkırdı. Çok sayıda insan da, Arapsaçı, develik ve ebe gümeci gibi otları toplarken, Burhaniye de ot festivali yapılmasını istediler.

  • Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde ot festivali isteği
    16 Mar Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde ot festivali isteği

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, yağmurların ardından havaların da iyi gitmesi üzerine yeşil alanlarda otlar fışkırdı. Çok sayıda insan da, Arapsaçı, develik ve ebe gümeci gibi otları toplarken, Burhaniye de ot festivali yapılmasını istediler.

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu
    16 Mar CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Zeybek, beraberindeki heyetle Bozüyük Belediye Başkanı ve başkan adayı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nu ziyaret etti. Daha sonra tramvaya binerek şehir turu yaptı ve 31 Mart seçimlerinde sandık başında görev alacak partililere verilen sandık görevlisi eğitimine katıldı.

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve Parti Meclis Üyesi Prof. Dr. Armağan Erdoğan Bozüyük Belediyesi'ni ziyaret etti
    16 Mar CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve Parti Meclis Üyesi Prof. Dr. Armağan Erdoğan Bozüyük Belediyesi'ni ziyaret etti

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve Parti Meclis Üyesi Prof. Dr. Armağan Erdoğan, Bozüyük Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile bir araya geldi. Ziyarette seçim çalışmaları ve projeler hakkında bilgi alındı.

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve Parti Meclis Üyesi Armağan Erdoğan Bozüyük Belediyesi'ni ziyaret etti
    16 Mar CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve Parti Meclis Üyesi Armağan Erdoğan Bozüyük Belediyesi'ni ziyaret etti

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve Parti Meclis Üyesi Armağan Erdoğan, Bozüyük Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında seçim çalışmaları hakkında bilgi alındı ve projeler hakkında bilgi verildi.

  • Beşiktaş BOA Kadın Basketbol Takımı İspanya'yı saf dışı bırakarak finale yükseldi
    15 Mar Beşiktaş BOA Kadın Basketbol Takımı İspanya'yı saf dışı bırakarak finale yükseldi

    FIBA Avrupa Kupası yarı final rövanş maçında İspanya'nın Spar Girona takımını mağlup eden Beşiktaş BOA Kadın Basketbol Takımı, finale yükseldi. İstanbul'a dönen takım, yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Başantrenör Aziz Akkaya, takımın gücüne inandığını ve kupayı kazanmak istediklerini belirtti. Yönetim kurulu üyeleri ise kadınların başarısından gurur duyduklarını ifade etti.

  • CHP Fındıklı İlçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu'nun İsmi Sosyal Yaşam Merkezi'nde Yaşatılıyor
    15 Mar CHP Fındıklı İlçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu'nun İsmi Sosyal Yaşam Merkezi'nde Yaşatılıyor

    Geçen yıl kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP Fındıklı İlçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu'nun ismi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Sosyal Yaşam Merkezi'ne verildi. Açılış törenine Fındıklı Belediye Başkanı, CHP milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı. Kadıoğlu'nun eşi, isminin merkeze verilmesinden dolayı teşekkür etti ve mücadeleyi bırakmanın kaybetmek olduğunu vurguladı.

  • MASKİ, Alaşehir'deki Çelik İçme Suyu İsale Hattı Projesi İçin Çelik Boru Sevkiyatına Başladı
    14 Mar MASKİ, Alaşehir'deki Çelik İçme Suyu İsale Hattı Projesi İçin Çelik Boru Sevkiyatına Başladı

    MASKİ Genel Müdürlüğü, 120 milyon TL'lik dev yatırım bedeliyle Alaşehir ilçe merkezinde yapılacak olan 17 kilometrelik Çelik İçme Suyu İsale Hattı projesinde kullanılacak çelik boruların sevkiyatına başladı.

  • Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Mahalle İftarında Buluştu
    14 Mar Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Mahalle İftarında Buluştu

    Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, geleneksel olarak düzenlenen mahalle iftar programları kapsamında Fatih ve Eşrefpaşa Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Zeybek, Fatih Pazarında kurulan iftar sofrasında hemşehrileriyle birlikte orucunu açtı.

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek: Emeklilerimiz Ağır Bir Geçim Sıkıntısı İçinde
    13 Mar CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek: Emeklilerimiz Ağır Bir Geçim Sıkıntısı İçinde

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, seçim çalışmaları kapsamında Trabzon'da yaptığı açıklamada, son 3 yıldaki ekonomik buhranın, yüksek enflasyonun ve hayat pahalılığının emeklileri zor durumda bıraktığını belirtti. Zeybek, Türkiye genelindeki seçim hedeflerini ve emeklilerin yaşadığı geçim sıkıntısını vurguladı.

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, büyükşehir sayısını artırmak istediklerini belirtti
    13 Mar CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, büyükşehir sayısını artırmak istediklerini belirtti

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, yerel seçimlerde 1149 seçim çevresinde büyükşehir belediye başkanı, il, ilçe ve belde belediye başkanı adayı gösterdiklerini söyledi. Zeybek, Türkiye'deki 11 büyükşehir sayısını 15'e çıkarmayı hedeflediklerini ifade etti. Ayrıca, CHP'nin Karadeniz bölgesinde önemli bir başarı elde edeceğini ve ilçe belediyelerinin sayısını artırmak istediklerini belirtti.

  • CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mustafa Turan: CHP'li Belediyecilik ile İzmir İçin, Ödemiş İçin, Her Şey Çok Güzel Olacak
    13 Mar CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mustafa Turan: CHP'li Belediyecilik ile İzmir İçin, Ödemiş İçin, Her Şey Çok Güzel Olacak

    CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mustafa Turan, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet sayesinde bugün çok sevdiği Ödemiş’e hizmet etmek için bu yola çıktığını söyleyerek, “Ülkemiz için de ilçemiz için de değişim şart. Bu değişimin ilk adımı 31 Mart. Herkesten 31 Mart'ta sandığa koşmalarını, aklında ve kalbinde yer edinenleri oy pusulasına yansıtmalarını rica ediyorum. İnanıyorum ki; bu coşku seli 31 Mart akşamı İzmir'in dağlarında da Ödemiş meydanlarında da devam edecek. Cumhuriyet Halk Partili belediyecilik ile İzmir için, Ödemiş için her şey çok güzel olacak. Kazanan Ödemiş olacak” dedi.

  • Mavera Türk Müziği Topluluğu, Klasik Türk Müziği'ni Sanatseverlere Sunuyor
    13 Mar Mavera Türk Müziği Topluluğu, Klasik Türk Müziği'ni Sanatseverlere Sunuyor

    Mavera Türk Müziği Topluluğu, ilahi, gazel, kaside ve kantoları, Karagöz Hacivat ile meddah gösterilerini yurt içi ve yurt dışında sanatseverlere sunuyor. Topluluk, birçok etkinlikte konserler vererek Türk müziğini özgün haliyle icra etmeyi hedefliyor.

  • İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi: Seçim dönemlerinde dezenformasyon kampanyaları artıyor
    12 Mar İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi: Seçim dönemlerinde dezenformasyon kampanyaları artıyor

    İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burcu Zeybek, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne sayılı günler kala sosyal medyada trol ordularının yaydığı dezenformatif içeriklere ve dezenformasyon kampanyalarına dikkati çekerek, seçim dönemlerinde dezenformasyon kampanyalarının arttığını belirtti. Zeybek, dezenformasyonun insanların ve kamuoyunun hakikat algısında ciddi tahribatlara yol açtığını ve gazetecilere büyük sorumluluk düştüğünü ifade etti. Ayrıca, sosyal medya platformlarının suni kamuoyu oluşturma ve algı yönetme konusunda etkili olduğunu ve Anadolu Ajansı Teyit Hattı'nın bir teyit aracı olarak kullanılabileceğini söyledi.

  • Uşak'ta Park Halindeki Tır Dorsesine Çarpan Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti
    12 Mar Uşak'ta Park Halindeki Tır Dorsesine Çarpan Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

    Uşak'ta meydana gelen trafik kazasında, plakasız motosiklet sürücüsü Mehmet Zeybek, park halindeki tır dorsesine çarparak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Zeybek'in hayatını kaybettiği belirlendi. Motosiklet sürücüsünün cansız bedeni otopsi için Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazaya karışan tırın sürücüsü ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

  • Gümüşhane Üniversitesi'nde 70 ülkeden 2 bin öğrenci eğitim görüyor
    12 Mar Gümüşhane Üniversitesi'nde 70 ülkeden 2 bin öğrenci eğitim görüyor

    Gümüşhane Üniversitesi'nde Rusya'dan Almanya'ya, Fas'tan Malezya'ya kadar 70 ülkeden 2 bin öğrenci eğitim görüyor. Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Türkiye'deki üniversitelerin kalitesinin artmasıyla birlikte uluslararası öğrenci talebinin arttığını belirtti. Gümüşhane Üniversitesi'nin uluslararası öğrencilerin Türk kültürüyle tanışmasına ve ülkeleriyle köprü görevi görmesine katkı sağladığını ifade etti. Üniversitede eğitim gören öğrenciler de Gümüşhane'nin sakin atmosferini ve kaliteli eğitim sistemini övdü.

  • Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'ten İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy Mesajı
    12 Mar Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'ten İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy Mesajı

    Başkan Zeybek, İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıl dönümünü kutlayarak, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u şükran, minnet ve tazimle anıyor. İstiklal Marşı, bir milletin bağımsızlık aşkının, kurtuluş mücadelesinin mısralara dökülmüş ifadesidir.

  • Efeler Gastronomi Festivali'nde Lezzet Şöleni Yaşandı
    10 Mar Efeler Gastronomi Festivali'nde Lezzet Şöleni Yaşandı

    Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın düzenlediği 3. Efeler Gastronomi Festivali'nde yetenekli şeflerin Efeler halkıyla buluşmasıyla lezzet şöleni yaşandı. Festival, sergi, panel, söyleşi, mutfak çalışmaları gibi etkinliklerle 3 gün boyunca devam etti.

  • Diyarbakır'da Hekimler İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırılarına Tepki Gösterdi
    09 Mar Diyarbakır'da Hekimler İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırılarına Tepki Gösterdi

    Diyarbakır'da hekimler, beyaz önlüklerle 'sessiz yürüyüş' yaparak İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösterdi. İlim Ahlak Kardeşlik ve Yardımlaşma Derneği (İhvan-Der) yönetim kurulu üyesi ve eczacı Mehmet Ali Zeybek, İsrail'in yıllardır sürdürdüğü sistematik işgal politikasını eleştirerek, katliamların dehşetini gözler önüne sermeleri gerektiğini belirtti. Hekimler, ilaç firmalarını boykot çağrısında bulunarak, halktan da destek istedi.

  • Niğde'de 'Parça Parça Eğlence Puzzle Yarışması' düzenlendi
    09 Mar Niğde'de 'Parça Parça Eğlence Puzzle Yarışması' düzenlendi

    Niğde'de çocuklara eğlenirken öğrenmenin yanı sıra çocuk hakları ve sorumlulukları ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla 'Parça Parça Eğlence Puzzle Yarışması' düzenlendi. Yarışmada 51 takım 204 yarışmacı derece alabilmek için mücadele etti. Niğde Valisi Cahit Çelik, çocuklara verilen sosyal hakların birer lütuf değil, sorumluluk ve ödev olduğunu vurguladı. Yarışmanın amacı çocukların sahip oldukları haklar ve sorumlulukları hakkında farkındalık oluşturmaktı.

  • Bolulu Alpagut Sporcuları Alpagut Türkiye Şampiyonası'nda 6 Madalya Kazandı
    09 Mar Bolulu Alpagut Sporcuları Alpagut Türkiye Şampiyonası'nda 6 Madalya Kazandı

    Arena 14 Fight Kulübü sporcuları, Etimesgut Devlet Bahçeli Spor Kompleksi'nde düzenlenen Alpagut Türkiye Şampiyonası'nda 6 madalya kazandı. Çınar Efe Güder turnuvanın en başarılı sporcusu seçildi.

  • Efeler Gastronomi Festivali'nde İtalyan Şeflerin Lezzet Şöleni
    08 Mar Efeler Gastronomi Festivali'nde İtalyan Şeflerin Lezzet Şöleni

    Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın düzenlediği 3. Efeler Gastronomi Festivali'nin ilk gününde İtalyan Şefler tarafından hazırlanan birbirinden lezzetli enginar yemekleri sunuldu.

  • Beşiktaş Kulübü, Tüpraş Stadı'nda Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı
    08 Mar Beşiktaş Kulübü, Tüpraş Stadı'nda Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı

    Beşiktaş Kulübü, Tüpraş Stadı'nda düzenlenen özel etkinlikle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Kulüp başkanı Hasan Arat, yönetim kurulu üyeleri ve kadın sporcuların katıldığı etkinlikte konuşmalar yapıldı ve kadınların spor alanında daha fazla yer alması gerektiği vurgulandı.

  • Fethiye'de Kadınlar, Suyun Önemini Sergiledi
    08 Mar Fethiye'de Kadınlar, Suyun Önemini Sergiledi

    Fethiye'de düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, Fethiye Kaymakamlığı'nda açılan sergide kadınlar suyun önemini resimlerle anlattı. Sergiye Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş da katıldı ve kadınları tebrik etti.

  • Niğde'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla stant açıldı
    08 Mar Niğde'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla stant açıldı

    Niğde'de kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla stant açarak el işi ürünlerini sergiledi ve kadınlara hediye verdi. Niğde Valisi ve diğer yetkililer de stantları gezerek kadınlara karanfil dağıttı. Vali Çelik, kadınların toplumda daha aktif olacağı çalışmalar yapacaklarını ve kadınları iş kademelerinde değerlendirmek istediklerini belirtti.

  • Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde çifte açılış gerçekleştirecek
    07 Mar Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde çifte açılış gerçekleştirecek

    Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ilçede 2 anlamlı açılış gerçekleştirecek. Başkan Atay, Efeler'e yeni bir park kazandırırken aynı gün ilçe mutfağının tanıtılacağı 3. Efeler Gastronomi Festivali'nin açılışını yapacak.

  • Kepez ve Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 570 konutun anahtarı teslim edildi
    06 Mar Kepez ve Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 570 konutun anahtarı teslim edildi

    Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kepez ilçesinde tamamlanan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 570 konutun anahtarı, törenle hak sahiplerine teslim edildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, törende yaptığı konuşmada, hortumdan etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti ve Kepez'in kaderini Antalya'nın kaderiyle birleştirmeye çalışacaklarını belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek ise göreve geldikleri günden bu yana milletin parasını millete harcayarak çeşitli yatırım ve projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

  • Kemer Belediyesi Kadınlar Günü Etkinliği Düzenledi
    05 Mar Kemer Belediyesi Kadınlar Günü Etkinliği Düzenledi

    Kemer Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte kadınları ağırladı. Etkinlikte Ezgi Gündüz'ün şarkılarıyla dans eden kadınlar, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

  • Efeler Gastronomi Festivali Başlıyor
    05 Mar Efeler Gastronomi Festivali Başlıyor

    Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın ilçe mutfağını yurt çapında tanıtmayı planladığı Efeler Gastronomi Festivali'nin üçüncüsü için geri sayım başladı. Festival, 8-9-10 Mart tarihlerinde Pınarbaşı Mesire Alanı'nda gerçekleşecek. Üç gün boyunca devam edecek lezzet şöleninde yemek yarışmaları, mutfak atölyesi çalışmaları, sergiler, paneller, söyleşiler gerçekleştirilecek. Festivalde; dünya çapında tanınmış şefler ve ünlü isimler de yer alacak.

  • Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, asker uğurlama merasiminde zeybek oynadı
    04 Mar Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, asker uğurlama merasiminde zeybek oynadı

    Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, asker uğurlama merasimine katılarak gençlerle birlikte zeybek oynadı. Başer ve ekibi, askere gidecek olan genç ve arkadaşlarının uğurlama törenine katıldı.

  • Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir Öğrenci Evine Ziyarette Bulundu
    03 Mar Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir Öğrenci Evine Ziyarette Bulundu

    Cumhur İttifakı'nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, seçim gezilerine devam ederek bir öğrenci evine ziyarette bulundu. Üniversiteli gençlerle çay içip sohbet eden Pekdemir, yeni dönemde Pamukkale'nin üniversite öğrencileri için daha güvenli ve yaşanabilir bir ilçe olacağı sözünü verdi.

  • Barış ve Kalkınmanın Teşvikinde Parlamentoların Rolü
    02 Mar Barış ve Kalkınmanın Teşvikinde Parlamentoların Rolü

    Antalya Diplomasi Forumu'nda (ADF) düzenlenen "Barış ve Kalkınmanın Teşvikinde Parlamentoların Rolü" başlıklı "ADF Round"da, bölgesel ve küresel krizlerde parlamenterlerin önemine işaret edildi.

  • Denizli Büyükşehir Belediyesi Buldan İtfaiye Hizmet Binası Törenle Hizmete Girdi
    02 Mar Denizli Büyükşehir Belediyesi Buldan İtfaiye Hizmet Binası Törenle Hizmete Girdi

    Denizli Büyükşehir Belediyesi, Buldan ilçesine modern itfaiye hizmet binası kazandırdı. Başkan Osman Zolan, itfaiye teşkilatının güçlü olması için çaba sarf ettiklerini belirtti.

  • Afyonkarahisar Belediyesi Meclisi Mahalle Fırınlarını Muhtarlıklara Tahsis Etmeye Karar Verdi
    02 Mar Afyonkarahisar Belediyesi Meclisi Mahalle Fırınlarını Muhtarlıklara Tahsis Etmeye Karar Verdi

    Afyonkarahisar Belediyesi Meclisi, kentteki mahalle fırınlarının muhtarlıklara tahsis edilmesi yönünde karar aldı. Belediye encümenine yetki verilerek tahsis süresi ve şartları belirlenecek.

  • Selim Sırrı Tarcan: Türkiye'de Olimpik Sporların Öncüsü
    01 Mar Selim Sırrı Tarcan: Türkiye'de Olimpik Sporların Öncüsü

    Türkiye'de olimpik sporların öncüsü olarak kabul edilen Selim Sırrı Tarcan, vefatının 67. yılında anılıyor. Tarcan, Osmanlı Milli Olimpiyat Cemiyeti'nin kurucusu olarak adını tarihe yazdırdı. Ayrıca voleybol sporunun öncüsü olarak kabul edilen Tarcan, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin kuruluşunda da önemli rol oynadı.

  • Aydın'ın Efeler ilçesinde kadın nüfusu erkek nüfusunu ikiye katladı
    01 Mar Aydın'ın Efeler ilçesinde kadın nüfusu erkek nüfusunu ikiye katladı

    Aydın'ın Efeler ilçesine bağlı Zafer Mahallesi'nde kadın nüfusu erkek nüfusundan yaklaşık 2 kat fazla çıktı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Efeler ilçesinde en fazla nüfusa sahip olan Girne Mahallesi oldu.

  • AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Aydın'da Miting Düzenledi
    29 Şub AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Aydın'da Miting Düzenledi

    AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Aydın'da düzenlenen mitingde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş konuşma yaptı. Zeybekci, Aydın'ın gelişimi konusunda eleştirilerde bulunurken, Savaş ise kente hizmet etme sözü verdi. İl Başkanı Gökhan Ökten ise 31 Mart'ın Aydın için tarihi bir gün olacağını belirtti.

  • Zeybek Oyunu Oynayarak Dünya Turuna Çıkan Genç
    29 Şub Zeybek Oyunu Oynayarak Dünya Turuna Çıkan Genç

    Simavlı genç Ahmet Ertem, sokaklarda oynadığı zeybek oyunundan kazandığı para ile dünyayı geziyor. 2023 yılından bu yana 13 ülke gezdikten sonra şu anda Sri Lanka'da seyahatine devam eden Ertem'in sonraki durağı Maldivler olacak. Genç gezgin, sadece sırt çantası ve çadırıyla yolculuğuna devam ediyor ve bulduğu işlerde çalışarak para kazanıyor.

  • Akhisar Belediye Başkanı Dutlulu ve CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeyrek Dağdere'yi ziyaret etti
    29 Şub Akhisar Belediye Başkanı Dutlulu ve CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeyrek Dağdere'yi ziyaret etti

    Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, Dağdere Mahallesi'ni ziyaret ederek halka seslendi. Başkan Dutlulu, hizmet yapacak kişiye oy verilmesi gerektiğini vurgularken, Aday Zeyrek ise Dağdere'nin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışacağını söyledi.

  • Ankara Büyükşehir Belediyesi Beştepe'deki Atıl Spor Alanını Yeniden Hizmete Açtı
    28 Şub Ankara Büyükşehir Belediyesi Beştepe'deki Atıl Spor Alanını Yeniden Hizmete Açtı

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, Beştepe'de bulunan atıl durumdaki spor tesisini yenileyerek BelPa Kafe ve Spor Kompleksi'ni hizmete sundu. Açılışta konuşan ABB Başkanı Mansur Yavaş, gençlere başarılar diledi ve benzer kafelerin çoğaltılacağını söyledi.

  • Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras: Bizler Sizlere, Dar Gününüzde, Kötü Gününüzde, Zor Gününüzde Yoldaş Olmaya Geldik
    28 Şub Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras: Bizler Sizlere, Dar Gününüzde, Kötü Gününüzde, Zor Gününüzde Yoldaş Olmaya Geldik

    CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Belediye Başkanları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Aras, "Bizler sizlere, dar gününüzde, kötü gününüzde, zor gününüzde fakirin, fukaranın, gurebanın yanında, yoldaş olmaya geldik yoldaş. Başkan değil, yoldaş olmaya geldik" dedi.

  • Simav'da Siyasi Partiler Yaren Ekibinin Konuğu Oldu
    26 Şub Simav'da Siyasi Partiler Yaren Ekibinin Konuğu Oldu

    Simav İlçesi, Türkiye'ye örnek olacak bir organizasyona imza attı. Siyasi partilerin ilçe başkanları ve belediye başkan adayları, Simav Sarı ve Mor Zeybekler Yaren ekibinin sezon açılışına konuk oldu. Yarencilik geleneğinin önemli bir parçası olan siyaset yapmama kuralına dikkat çekildi.

  • Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, KAAN uçağının başarısını kutladı
    23 Şub Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, KAAN uçağının başarısını kutladı

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Gümüşhane Üniversitesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen bir programda yaptığı konuşmada, KAAN uçağının başarılı bir şekilde uçtuğunu ve daha nice böyle uçakların yakın zamanda uçacağını söyledi. Erbaş ayrıca, Kudüs'ün tarihi zulümlerini anlatarak, Filistin'in özgürlüğüne kavuşması için beklemeyeceklerini ve Türkiye'nin savunma sanayisindeki gelişmelerden gurur duyduğunu ifade etti.

  • Edremit'te 5. Zeytin Hasat Sonu Meci Şenliği düzenlendi
    23 Şub Edremit'te 5. Zeytin Hasat Sonu Meci Şenliği düzenlendi

    Balıkesir'in Edremit ilçesinde, zeytinliklerde hasat döneminin sona ermesi dolayısıyla düzenlenen 5. Zeytin Hasat Sonu Meci Şenliği yapıldı. Edremit Belediyesi ve Edremitliler Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından organize edilen etkinliğe katılanlar, kortej yürüyüşü ve zeytin hasadı gibi etkinliklere katıldı. Şenlikte ayrıca katılımcılara nohut, pilav ve keşkek ikramı yapıldı ve zeytin fidanları dağıtıldı.

  • Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'ten Berat Kandili Mesajı
    23 Şub Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'ten Berat Kandili Mesajı

    Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Zeybek, Berat Gecesinin tüm İslam alemine ve ülkemize hayırlar getirmesini diledi ve bu özel gecede tövbe, dua ve vicdan muhasebesi yapılması gerektiğini vurguladı.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Denizli Mitinginde Konuştu
    22 Şub AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Denizli Mitinginde Konuştu

    AK Parti genel başkan yardımcıları Nihat Zeybekci ve Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen Denizli Mitingi'nde konuşma yaptı. Zeybekci, Denizli'ye verdikleri hizmetleri anlatırken, Karaaslan ise AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar yapılan çalışmalara değindi. Mitinge katılan diğer konuşmacılar da Denizli'nin gelişimi ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

  • İzmit Belediyesi Kadrolu İşçiler İçin Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
    22 Şub İzmit Belediyesi Kadrolu İşçiler İçin Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

    İzmit Belediyesinde çalışan 108 kadrolu işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesi coşkuyla imzalandı. Sözleşme ile giydirilmiş en düşük işçi maaşı ocak ayı için 46 bin 835 TL, temmuz ayı için ise 49 bin 750 TL oldu.

  • Niğde'de Hükümlüler Kamu Yararına Çalışıyor
    22 Şub Niğde'de Hükümlüler Kamu Yararına Çalışıyor

    Niğde'de yaklaşık 250 hükümlü, denetimli serbestlik kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında ücretsiz çalışarak cezalarını infaz ediyor. Hükümlüler, bakım onarım, temizlik ve tamirat gibi işlerde görev alıyor. Bu uygulama ile hükümlülerin toplumsal hayata uyum sağlamaları ve meslek sahibi olmaları hedefleniyor.

  • Beşiktaş Kulübü, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Nesrin Baş'a plaket verdi
    19 Şub Beşiktaş Kulübü, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Nesrin Baş'a plaket verdi

    Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Işıl Zeybek, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 72 kiloda altın madalya kazanan Nesrin Baş'a plaket verdi. Baş, plaketini ve çiçeğini Zeybek'ten aldı.

  • Bartın'da Halk Dansları Şöleni
    18 Şub Bartın'da Halk Dansları Şöleni

    Bartın'da düzenlenen halk dansları şöleninde miniklerden 60 yaşa kadar farklı yaş gruplarındaki 270 dansçı hünerlerini sergiledi. Renkli görüntülere sahne olan programda halk oyunlarından, mezdeke, horon, zeybek ve roman havasına kadar farklı dans gösterileri yer aldı.

  • Muğla Valisi İdris Akbıyık, Badem Çiçeği Festivali'ne katıldı
    17 Şub Muğla Valisi İdris Akbıyık, Badem Çiçeği Festivali'ne katıldı

    Muğla Valisi İdris Akbıyık, Datça ilçesinde düzenlenen 5. Badem Çiçeği Festivali'nin üçüncü gününde etkinliklere katıldı. Vali Akbıyık, festival kapsamında tarihi mekanları gezdi, stantları ziyaret etti ve katılımcılarla sohbet etti. Konuşmasında Datça'nın özelliklerini vurgulayan Akbıyık, festivalde emeği geçenlere teşekkür etti. Festival, yarın sona erecek.

  • Gümüşhane'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106'ncı yıl dönümü törenlerle kutlandı
    15 Şub Gümüşhane'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106'ncı yıl dönümü törenlerle kutlandı

    Gümüşhane'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106'ncı yıl dönümü, törenlerle kutlandı. Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulduktan sonra saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Gün dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verildiği program, Gümüşhane Atlı Spor Kulübü ve GÜMOFF Off-Road Kulübünün geçiş töreniyle sona erdi. Kutlama töreninin ardından tarihi Süleymaniye Mahallesi'ndeki Zeki Kadirbeyoğlu Konağı ile Paşa Hamamı'nın açılışı gerçekleştirildi. Vali Alper Tanrısever, burada yaptığı konuşmada, Gümüşhane'nin kurtuluşunun yıl dönümünü kutladıklarını belirterek, 'Bu şan ve şerefle ne kadar övünsek azdır. Bu ecdatla bu dedelerle ve bu tarihle ne kadar iftihar etseniz azdır. Hepinize kutlu olsun.' dedi.

  • İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!..
    14 Şub İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!..

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Şubat ayının yeni haftasında 15 oyunla seyirci karşısına çıkıyor.

  • Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli 18 Yaşında
    13 Şub Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli 18 Yaşında

    Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 18 yıldır ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü görevini yürütmektedir. Sevgi Eli, çaresizlerin çaresi, darda kalanların umudu olmaya devam etmektedir.

  • İYİ Parti, Denizli'de belediye başkan adayını milletvekilinden seçti
    13 Şub İYİ Parti, Denizli'de belediye başkan adayını milletvekilinden seçti

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak milletvekili Yasin Öztürk'ü açıkladı. Öztürk, partisinden belediye başkan adayı olarak açıklanan 6. milletvekili oldu.

  • İYİ Parti, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Açıkladı
    12 Şub İYİ Parti, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Açıkladı

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak milletvekili Yasin Öztürk'ü açıkladı. Öztürk, partisinden belediye başkan adayı olarak açıklanan 6. milletvekili oldu.

  • Bedia Akartürk, Ödemiş'te öğrencilerle buluştu
    12 Şub Bedia Akartürk, Ödemiş'te öğrencilerle buluştu

    Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk, Ödemiş Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 'Yarınlara İz Bırak' projesi kapsamında Ayhan Kökmen Fen Lisesi'nde öğrencilerle bir araya geldi. Akartürk, öğrencilerin sorularını cevapladı ve sevilen türkülerini seslendirdi.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci: Biz hizmet etmeyi hizmetkar olmayı Allah'ın bir lütfu olarak görüyoruz
    10 Şub AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci: Biz hizmet etmeyi hizmetkar olmayı Allah'ın bir lütfu olarak görüyoruz

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Siirt'te düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, partinin hizmet etmeyi hizmetkar olmayı Allah'ın bir lütfu olarak gördüğünü belirtti. Zeybekci, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde kentte bütün belediyeleri almak için çalışacaklarını söyledi ve AK Parti'nin hizmet anlayışının diğer siyasi partilerden farklı olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin son zamanlarda yaşadığı zorluklara rağmen AK Parti'nin ülkeyi daha da ileriye taşıyacağını ifade etti.

  • Cumhurbaşkanımızın Selamlarını Getirdim
    10 Şub Cumhurbaşkanımızın Selamlarını Getirdim

    AK Parti'nin Siirt ilçe belediye başkan adayları, Doğan Mahallesi'ndeki Siirt Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıyla duyuruldu. Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Batman Milletvekili Ferhat Nasırlıoğlu, Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, AK Parti İl Başkanı Bahri Caner Özturan, ilçe belediye başkan adayları ve partililer katıldı. Zeybekci, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın selamlarını getirdiğini ifade ederek, 'Buraya bu kardeşinizi görevlendirdiği zaman sıkı sıkı tembih etti. 'Ben zamanında Siirt milletvekili olmakla büyük onur ve gurur duydum. Siirt demek vefa demektir, Siirt demek nezaket demektir, Siirt demek fedakarlık demektir. Benim fedakar kardeşlerime selam ve sevgilerimi ilet' diye bizzat tembih etti. Cumhurbaşkanımızın, milletin adamının selamlarını getirdim' dedi. Zeybekci, Türkiye'yi satın alma gücüne göre dünyanın 11'inci büyük ekonomisi yaptıklarını belirterek, 'Biz Türkiye'yi 20 yılda Dünya Bankası'nın raporuna göre, satın alma gücüne göre Dünyanın 11'inci büyük ekonomisi yaptık. Bütün samimiyetimizle söylüyoruz, Avrupa'nın hiçbir ülkesinde olmayan sağlık sistemi Türkiye'de var. Dünya'nın en büyük afetlerinden birini geçirdik, 6 Şubat depremlerini, altından Türkiye Cumhuriyeti devleti, AK Parti'nin yönetimiyle başı dik bir şekilde kalkıyor. Problem yok mu? Var. İstihdamla ilgili, işsizlikle ilgili, emekli maaşlarıyla ilgili, soruyorum sizlere, bugüne kadar kim yaptı? AK Parti yaptı. Daha bundan sonra kim yapar, AK Parti yapar. Problem varsa kim bunu ortadan kaldırır? AK Parti ortadan kaldırır' diye konuştu.

  • Nihat Zeybekci: Batman Belediyesi'ne hizmetkar bayrağını çektiğimizde zeybek oynayacağım
    10 Şub Nihat Zeybekci: Batman Belediyesi'ne hizmetkar bayrağını çektiğimizde zeybek oynayacağım

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Batman'da partisinin ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, 31 Mart'ta AK Parti'nin Batman Belediyesi'ne hizmetkar bayrağını çektiğinde zeybek oynayacağını söyledi.

  • Meral Akşener: İYİ belediyecilikle herkesin gözü içine bakacak
    10 Şub Meral Akşener: İYİ belediyecilikle herkesin gözü içine bakacak

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Balıkesir'deki ilçe belediye başkan adaylarının tanıtıldığı bir etkinlikte yaptığı konuşmada, İYİ belediyeciliği hayata geçirdiklerinde herkesin eteği tutuşacağını ve seçmenin gözünün içine bakacaklarını söyledi. Akşener, Türkiye'nin yeniden kuruluş ayarlarına dönmesinin yolunun adaylarının seçimleri kazanmasından geçtiğini belirtti.

  • AK Parti Batman'da belediye başkan adaylarını tanıttı
    10 Şub AK Parti Batman'da belediye başkan adaylarını tanıttı

    AK Parti, Batman'da 31 Mart yerel seçimleri için il merkezi, 5 ilçe ve 5 beldede gösterdiği belediye başkan adaylarının tanıtımını yaptı. Programa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi, AK Parti'nin gerçek belediyecilik anlayışıyla halka hizmet eden adaylarla yola çıktığını belirtti.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Hakkari'de aday tanıtım toplantısında konuştu
    09 Şub AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Hakkari'de aday tanıtım toplantısında konuştu

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Hakkari'de düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşarak, oyunuzu kendinize verin, kucağınızdaki bebeğinizin geleceğine, Hakkari'nin ve gençlerinizin geleceğine verin dedi. Zeybekci, AK Parti'nin ülkenin her yerine hizmet götürdüğünü ve millete hizmetkar olmayı Allah'ın bir lütfu olarak gördüklerini belirtti. Ayrıca, Türkiye'nin her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek güçte olduğunu vurguladı.

  • Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Judo Takımı Batman'da başarı elde etti
    09 Şub Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Judo Takımı Batman'da başarı elde etti

    Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Judo Takımı, Batman'da düzenlenen okul sporları müsabakalarında kızlar kategorisinde birinci oldu. DBB judo sporcuları, 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak Ulusal Okul Sporları Yıldızlar müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci: Şırnak'ta AK Parti hizmet bayrağı dalgalanacak
    09 Şub AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci: Şırnak'ta AK Parti hizmet bayrağı dalgalanacak

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Şırnak Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Şırnak'ın bütün ilçelerinde AK Parti hizmet bayrağının dalgalanacağını belirtti. Zeybekci, AK Parti'nin hizmet etmeye ve hizmetkar olmaya geldiğini vurgulayarak, belediye başkan adaylarına ve parti üyelerine önemli bir gün olduğunu söyledi.

  • Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Judo Takımı Batman'da Başarı Elde Etti
    09 Şub Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Judo Takımı Batman'da Başarı Elde Etti

    Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Judo Takımı, Batman'da düzenlenen Okul Sporları müsabakalarında önemli başarılar elde etti. Kızlar kategorisinde takım halinde birinci olan DBB judo sporcuları, ulusal müsabakalara katılmaya hak kazandı.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci: Biz hizmet etmeye ve hizmetkar olmaya geliriz
    09 Şub AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci: Biz hizmet etmeye ve hizmetkar olmaya geliriz

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Şırnak Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, partinin hizmet etmek ve vatandaşa hizmetkar olmak amacıyla var olduğunu belirtti. Zeybekci, ayrıca Türkiye'nin bu coğrafyanın çadır direği olduğunu ve 7 düvelin hedefinde olduklarını ifade etti.

  • Claude Magnier'in yazdığı Oscar oyunu Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde sahnelendi
    09 Şub Claude Magnier'in yazdığı Oscar oyunu Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde sahnelendi

    İBB Şehir Tiyatroları, Claude Magnier'in yazdığı ve Asude Zeybekoğlu'nun çevirdiği Oscar oyununu 6 Şubat 2024 Salı günü Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde sahneledi. Seyircinin heyecan ve merakla izlediği oyun, uzun süre alkışlandı. İBB Şehir Tiyatroları ayrıca Şubat ayında farklı kültür merkezlerinde ve sahnelerde turnelerine devam ediyor.

  • Bozdoğan'da Asker Uğurlama Töreni Şölene Döndü
    09 Şub Bozdoğan'da Asker Uğurlama Töreni Şölene Döndü

    Bozdoğan Yazıkent Mahallesi'nde düzenlenen asker uğurlama töreninde CHP'nin Bozdoğan Belediye Başkanı M. Galip Özel, gençlerle zeybek oynayarak moral verdi. Tören sonrası gençler kışlalarına hareket etti.

  • Balıkesir'de depremde hayatını kaybedenler anıldı
    06 Şub Balıkesir'de depremde hayatını kaybedenler anıldı

    Balıkesir'in Burhaniye İlçesinde 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler için mevlit okundu ve dualar yapıldı. Belediye önünde ve Kocacami önünde lokma hayırları düzenlendi. AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen hayra yüzlerce vatandaş katıldı.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu
    06 Şub CHP Genel Başkanı Özgür Özel, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, deprem bölgesinde incelemelerde bulunarak, depremzedelere başsağlığı diledi. Özel, sorunların çözülmediğini belirterek, kalıcı konutlara kavuşulması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, CHP'li belediye başkan adaylarına partinin rozetini çıkarmaları talimatını verdi.

  • Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'ten deprem mesajı
    06 Şub Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'ten deprem mesajı

    Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, asrın felaketi 6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Zeybek, yayımladığı mesajda, Afyonkarahisar'ın büyük bir dayanışma örneği sergilediğine dikkat çekti.

  • Cumhur İttifakı Denizli'de Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı
    04 Şub Cumhur İttifakı Denizli'de Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı

    Cumhur İttifakı, Denizli'nin 19 ilçesinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için belediye başkan adaylarını açıkladı. AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ve Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, adaylar tanıtıldı. AK Parti'nin belediyecilik vizyonuna örnek olan Denizli, 20 yılda en hızlı gelişen illerden biri haline geldi. Milliyetçi Hareket Partisi ise 4 ilçede adaylarını açıkladı.

  • Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Halk Ekmek Unlu Mamuller Fabrikası Hizmete Açıldı
    04 Şub Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Halk Ekmek Unlu Mamuller Fabrikası Hizmete Açıldı

    Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin (EBB) sosyal belediyecilik yatırımlarından olan yeni Halk Ekmek Unlu Mamuller Fabrikası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Eskişehirlilerin ilgi gösterdiği açılış töreninde konuşan EBB Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “Bu fabrikanın bacası tüttükçe ben kafamı yastığa rahatça koyacağım” dedi.

  • Köşk Belediye Başkanı asker adaylarıyla zeybek oynadı
    04 Şub Köşk Belediye Başkanı asker adaylarıyla zeybek oynadı

    Aydın'ın Köşk ilçesinde düzenlenen asker eğlencesine katılan Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, asker adaylarıyla birlikte zeybek oynadı. Gençler dualar eşliğinde kışlalarına uğurlandı.

  • Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, meclis üyeleriyle uyum içinde çalıştıklarını belirtti
    03 Şub Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, meclis üyeleriyle uyum içinde çalıştıklarını belirtti

    Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 5 yıllık görev süresi boyunca meclis üyeleriyle uyum içerisinde çalıştıklarını ifade ederek, 'Bugüne kadar çok uyumlu bir meclis çalışması gerçekleştirdik. Aldığımız kararlar mutlaka ilimizin ve ülkemiz menfaatine kararlardır' dedi.

  • Afyonkarahisar Belediyesi tarafından 2024 Yılı Şehitler Takvimi yayınlandı
    31 Oca Afyonkarahisar Belediyesi tarafından 2024 Yılı Şehitler Takvimi yayınlandı

    Afyonkarahisar Belediyesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'nin katkılarıyla 2024 Yılı Şehitler Takvimi'ni hazırladı. Takvim, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, dernek başkanı ve şehit aileleri ile gazilerin katılımıyla tanıtıldı. Başkan Zeybek, şehitleri rahmetle anarken gazilere sağlık ve afiyet diledi ve şehit ailelerine her zaman destek olacaklarını belirtti.

  • Özgür Özel: Yolumuz, kurulan her türlü tuzak ve kumpasa karşı Türkiye ittifakını kurmak
    27 Oca Özgür Özel: Yolumuz, kurulan her türlü tuzak ve kumpasa karşı Türkiye ittifakını kurmak

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Eskişehir aday tanıtım toplantısında iktidarı eleştirerek, "Bizim işimiz muhalefetle kavga etmek değil. Bize savaş açanlar oldu, ben barış ilan ettim bütün muhalefete.

Advertisement