Görüntü İstanbul'dan! Gece yarısı bastıran kar megakenti bembeyaz yaptı - Son Dakika
Güncel

Görüntü İstanbul'dan! Gece yarısı bastıran kar megakenti bembeyaz yaptı

İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı. Birçok ilçede etkili olan kar, gece yarısı aniden bastırırken yol kenarları ve park halindeki araçlar bembeyaz oldu.

01.02.2023 00:23  Güncelleme: 07:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da gecenin ilerleyen saatlerinde kar yağışı etkili olmaya başladı. Kentin bazı ilçelerinde lapa lapa kar yağarken, yol kenarları ve park halindeki araçlar beyaza büründü.

BİRÇOK İLÇEDE ETKİLİ OLDU

Özellikle Arnavutköy, Beylikdüzü, Bağcılar, Büyükçekmece, Sultangazi, Çekmeköy ve Beykoz ilçelerinde görülen kar yağışı ile birlikte belediye ekipleri de tedbirlerini artırdı. Kar yağışı kentin birçok ilçesinde etkili oldu.

İstanbul'da kar yağışı başladı-1

ÇOCUKLAR SOKAĞA ÇIKTI

Büyük sevinç yaşayan vatandaşlar kar yağışını cep telefonu kameralarıyla görüntüledi. Kar yağışı, çocukları da sokağa çıkardı. Çocuklar yağan ilk karla oynamaya başladı.

İstanbul'da kar yağışı başladı-1

ARAÇLAR BEYAZ ÖRTÜYLE KAPLANDI

Bazı vatandaşlar ise otomobilin üzerini kaplayan kara "Beylikdüzü" kelimesiyle birlikte karın düştüğü bugünün tarihini yazdı.

İstanbul'da kar yağışı başladı-1

KAR YAĞIŞI ÖĞLE SAATLERİNE KADAR SÜRECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilerine göre 1 Şubat gecesi ve sabah saatlerinde Karadeniz üzerinden parça parça yağış kütlelerinin Beykoz, Sarıyer, Ümraniye, Çekmeköy, Arnavutköy başta olmak üzere birçok ilçede karla karışık yağmur ve kar bırakması tahmin ediliyor. Kar yağışının öğle saatlerine kadar yer yer devam etmesi bekleniyor.

İstanbul'da kar yağışı başladı-1

METEOROLOJİDEN 48 İLE UYARI

Öte yandan Meteoroloji 48 kent için yeniden uyarıda bulundu. İşte gün içinde yağış beklenen 48 il; Edirne, Düzce, Bartın, Balıkesir, Bursa, Kırklareli, Bilecik, Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Bolu, Eskişehir, Ankara, Karabük, Çankırı, Kırıkkale, Çorum, Kastamonu, Kırşehir, Nevşehir, Aksaray, Niğde, Konya, Kayseri, Sivas, Tokat, Amasya, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Karaman, Malatya, Adıyaman, Gaziantep, Mardin, Şırnak, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Erzurum, Muş, Kars, Iğdır, Ağrı, Van, Hakkari, Bitlis, Yozgat.

Görüntü İstanbul\'dan! Gece yarısı bastıran kar megakenti bembeyaz yaptı

Son Dakika Güncel Görüntü İstanbul'dan! Gece yarısı bastıran kar megakenti bembeyaz yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • A B: Mega kent Megastylez oldu sonunda aman Beyaz esaret denilmesin sonra çok arıyoruz bu günleri ! 13 0 Yanıtla
  • Ahmet Sesigür: BU KADAR ABARTILI HABER OLAMAZ. BEYLİKDÜZÜNDE OTURUYORUM. GECE BAKTIM. EVET KAR YAĞDI AMA ARAÇLARIN CAMINDA İNCECİK BİR TABAKA VAR. BAŞKA DA HİÇ BİR ŞEY YOK. 10 1 Yanıtla

Advertisement