İHH Kurban Bedeli 350 TL - Son Dakika
Güncel

İHH Kurban Bedeli 350 TL

İHH Kurban Bedeli 350 TL

İHH'nın Kurban 2012 çalışmaları dünyada 101 ülke ve bölgede, Türkiye'de 74 il ve ilçe merkezinde gerçekleştirilecek.

15.10.2012 15:03

İHH İnsani Yardım Vakfı 2012 Kurban çalışmalarına “Kurban İbadet; Paylaşmak Kardeşliktir” sloganıyla başladı.

100’ün üzerinde ülkede ve Türkiye’nin 74 il ve ilçe merkezinde Kurban kesecek ve dağıtım yapacak olan İHH İnsani Yardım Vakfı, mazlum ve ihtiyaç sahiplerine her yıl bayram yaşatıyor.

İHH İnsani Yardım Vakfı bu sene de Türkiye dâhil 100’ün üzerinde ülke ve bölgede; Türkiye’de ise 74 il ve ilçe merkezinde kurban bağışlarını sahiplerine ulaştıracak. İHH ekipleri, kendilerini dört gözle bekleyen kardeşlerine sadece bir parça et götürerek değil, aynı zamanda hayat koşullarını iyileştirmeye yönelik çeşitli projelerle de destek olmaya devam edecek. Cami ve mescitlerin, su kuyularının, eğitim merkezlerinin, meslek edindirme kurslarının, yetimhane binalarının ve benzeri birçok projenin temelleri kurban ziyaretlerinde atılacak.

KURBAN BEDELİ 350 TL

İHH’ya vekâlet aracılığıyla kurban bağışlamak isteyen bağışçılar 350 TL ödeyerek dünyanın istediği ülkesinde kurbanını kestirip ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Kurban bağışı   adresinden yapılabilecektir.

100’ÜN ÜZERİNDE ÜLKEDE KURBAN ORGANİZASYONU

İHH, başta katliam kâbusu yaşayan Arakanlılar ve savaş ortamındaki pek çok olumsuzluklarla mücadele eden Suriyeliler olmak üzere dünyanın 100’den fazla ülkesinde kurban keserek etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

İHH’nın Kurban organizasyonu yapacağı ülke ve bölgeler:

Abhazya, Acara, Adıgey, Afganistan, Ahıska, Arakan, Arnavutluk, Azad Keşmir, Azerbaycan, Bangladeş, Bolivya, Bosna-Hersek, Brezilya, Bulgaristan, Burkina Faso, Cibuti, Çad, Çeçenistan, Dağıstan, Doğu Türkistan, Doğu Timor, Ekvador, Endonezya, Etiyopya, Fas, Fildişi Sahilleri, Filipinler, Filistin, Güney Afrika Cumhuriyeti, Gambiya, Gana, Gürcistan, Haiti, Hindistan, Irak, İnguşetya, İran, Jammu Keşmir, Kabardey Balkar, Kamboçya, Kamerun, Karaçay Çerkes, Karadağ, Kazakistan, Kenya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kırgızistan, Kırım, Kolombiya, Kosova, Küba, Libya, Lübnan, Macaristan, Makedonya, Malavi, Mali, Mısır, Moldova, Moritanya, Moro, Mozambik, Nepal, Nijerya, Osetya, Özbekistan, Pakistan, Papua Yeni Gine, Patani, Peru, Polonya, Preşova, Romanya, Ruanda, Rusya, Sancak, Senegal, Sierra Leone, Somali, Sri Lanka, Sudan, Surinam, Suriye, Şili, Tacikistan, Tanzanya, Tataristan, Tunus, Türkiye, Türkmenistan, Uganda, Ürdün, Venezuela, Vietnam, Yemen, Zimbabve.

Türkiye’de Kurban organizasyonu yapılacağı iller:

Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Aksaray, Ankara, Antalya, Ardahan, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Gebze, Giresun, Hatay, Iğdır, Isparta, İnegöl, İskenderun, İstanbul, İzmir, İzmit, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırşehir, Kilis, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Maraş, Mardin, Mersin, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şırnak, Tatvan, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Urfa, Uşak, Van, Yalova, Yozgat, Zonguldak.

İHH’ya kurbanınızı nasıl bağışlayabilirsiniz?

- Vakıf merkezinde

- Banka hesap numaraları aracılığıyla

- Posta çeki hesabıyla

- İHH’nın internet  adresinden ( ) Online bağışla

Kurbanlıklar nasıl kesiliyor?

-Kurbanlıklar İHH görevlilerince kesim yapılacak ülke ve bölgelerde kurban olma özelliklerine uygun olarak satın alınır.

-Kurbanlıklar İslami usullere uygun olarak kesilir.

-Kesilen kurbanlar ihtiyaç sahiplerine elden dağıtılır.

-Kurban kesimlerinin gerçekleştiğine dair bilgi, kısa mesaj ile vekâlet sahiplerine iletilir.

İHH İnsani Yardım Vakfı’na 0212 631 2121 ‘den ulaşarak bilgi alabilir, bağışlarınızı yapabilirsiniz.

 

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İHH Kurban Bedeli 350 TL - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement